Interneto sensacija: blondinė, prieš kurią dreba visi(VIDEO)

Kaip jautiesi, kai kas nors tau šnabžda tiesiai į ausį? Jeigu tas žmogus – tavo draugas ar artimasis, tikriausiai, nieko neįprasto nepajusi. Tačiau jei staiga į ausį imtų šnabždėti nepažįstamasis, būtų keista, tiesa?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Būtent šnabždėjimas ir pavertė „YouTube“ kanalo „Gentle Whispering“ autorę Marią žvaigžde. Mergina savo vaizdo įrašuose demonstruoja vadinamąją ASMR – autonominę sensorinę meridionalinę reakciją, kuri dažnai tiesiog vadinama „smegenų orgazmu“. Tai mokslininkų iki galo neištirtas reiškinys, kurio metu žmogus, girdėdamas tokius garsus kaip šnabždėjimas, malonus šlamėjimas, plaukų šukavimas ar tylus beldimas, jaučia malonų dilgčiojimą ar drebulį viršugalvyje, kakle, galūnėse. 

Iš pažiūros neįprasti Marios vaizdo įrašai jau buvo peržiūrėti daugiau nei 87 milijonus kartų. Mergina juos filmuoja taip, lyg stebėtojas pats dalyvautų vaizdo įraše: Marios balsą įrašo 2 mikrofonai, kurie sukuria erdvinį garsą, todėl jis klausytojui atrodo itin tikroviškas, ji žvelgia tiesiai į kamerą, todėl atrodo, kad mergina kalbasi būtent su žiūrovu. Daugybė Marios gerbėjų – stresą patiriantys žmonės, kuriems sunku nusiraminti, užmigti, o komentaruose po Marios vaizdo įrašais jie teigia, kad tik jos kalbėjimas padeda jiems vakare užmigti ir pagaliau pailsėti.

Pati Maria teigia, kad kažkada jai pačiai ASMR kūrėjų vaizdo įrašai padėjo išgyti nuo depresijos, todėl dabar ji pasiryžusi savo darbu padėti kitiems. Mergina tikina, kad milijonų peržiūrų sulaukiančius vaizdo klipus kuria ne dėl pinigų, o norėdama pagelbėti tiems, kurie nekaip jaučiasi.

„Gentle Whispering“ „YouTube“ kanalą rasi čia.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis