19-metės dvynės populiarumo siekia šokiruojančia išvaizda(VIDEO)

Šiandien norint tapti žvaigžde visai nebūtina turėti armiją prodiuserių, stilistų ir daug naudingų pažinčių. Tereikia originalumo ir talento, kuris neliktų nepastebėtas kas sekundę tūkstančiais video įrašų pasipildančioje „YouTube“ gausybėje.

Tačiau, kai turi talentą ir išskirtinę išvaizdą, šansų būti pastebėtam - nemažai. 19-metės australės dvynės Vanessa ir Arna kuria sau akį traukiantį ir komiksų herojų primenantį stilių ir įsikūniję į įvairiausius personažus įrašinėja vaizdo klipus, kuriuose atlieka populiarių dainų „koverius“.

Daugiau nei 33000 sekėjų „YouTube“ ir beveik 40000 sekėjų „Instagram“ turinčios dvynės studijuoja madą ir teigia, kad kūrybai jas įkvepia maistas ir 190 atspalvių vokų šešėlių paletė. Juk tokiems įvaizdžiam tikrai neužtenka turėti vos keletą makiažo priemonių!

Išskirtine maniera dainuojančios dvynės neliko nepastebėtos, populiarus JAV radijo laidų vedėjas Ryanas Seacrestas atrinko jas kovoti savo surengtame geriausių „koverių“ konkurse, o tai tik suteikė seserims daugiau populiarumo. Įvertink ekscentriškųjų dvynių talentus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis