XXI amžiaus santykių patarimas pagal tavo Zodiako ženklą

Pažinčių portalai, programėlės, internetiniai pokalbiai iki paryčių ir net virtualios vestuvės! Štai, kaip santykius keičia šiuolaikinės technologijos. Akivaizdu, kinta ir mūsų pačių požiūris į santykius - juk dabar sunkoka suvokti, kaip artimus ryšius įsivaizdavo mūsų tėvai ar seneliai.

Nors technologijos santykių požiūriu pagelbėja, neretai ir atveria tokią prarają, jog baisu ir pagalvoti. Ką tau, kaip XXI amžiaus gyventojai, tavasis Zodiakas pataria įsidėmėti ir nepamiršti?

Avinas. Nustok vaikinus laikyti ant atsarginio suolelio. Šis santykių tipas vadinamas benching ir tu jį dažnokai naudoji savo gyvenime. Esi viena tų, kuri pati renkasi vaikinus, o ne jie ją. Vis dėlto turėti tuziną atsarginių vaikinų, kurie liūdesio akimirką paguostų, o džiaugsmingąją akimirką būtų nebereikalingi... Na, tai tikrai nėra sąžininga jų atžvilgiu.

Jautis. Nustok taip vertinti susirašinėjimus. Taip, jei naudingi, jie suartina, tačiau tu pernelyg susikoncentravusi į virtualų bendravimą. Suvok, jog ne visi žmonės turi laiko atrašinėti ir taip entuzaziastingai bendrauja internetu kaip tu.

Dvyniai. Vieną dieną užbaik susitikinėjimų seriją su fun boy`ais, kurie tik ir terokšta su tavimi pasismaginti. Oi, kokia daugybė jų buvo per tavo trumpą gyvenimą... Tu magiškai juos trauki, nors turėtum bėgti neatsigręždama, nes tau jie suteikia vien skausmą bei neviltį.

Vėžys. Privalai išdrįsti susitikti su vaikinais naudodamasi pažinčių svetainėmis. Svarbiausia - tinkamai atsirink ir ilgesnį laiką pabendrauk virtualiai, jog įsitinkintum, jog tai ne koks nors freakas iš gretimo namo. Jei nerizikuosi, gali būti, jog dar ilgai liksi vieniša...

Liūtas. Tau vertėtų nebesekti savo buvusių simpatijų socialiniuose tinkluose. Kas buvo - pražuvo. Deja, dažniausiai tu, pasitelkusi sėklės įgūdžius, seki kiekvieną ekso žingsnį ir tokiu būdu skaudini save. Nesvarbu, ar jau sukūrei naujus santykius, ar ne, atsikratyk šios tau būdingos elgsenos.

Mergelė. Esi atitrūkusi nuo technologijų ir visiškai nesinaudoji jų teikiamais privalumais. Ar žinai, kiek sėkmingai santykius sukūrusių porų susipažino per socialines medijas? Tu varžaisi naudotis jų galimybėmis, nes esi kiek senamadiškų pažiūrų. Gal verta jas keisti?

Svarstyklės. Labai daug tikiesi iš kito žmogaus. Esi perfekcionistė, kaip ir daugelis naujosios kartos žmonių, todėl iš santykių nori išspausti viską, ką tik gali. Tavo vaikinas turi atitikti ir nuostabaus meilužio, ir jautraus draugo, ir linksmuolio pažįstamo tipą. Suvok - tobulų nėra, todėl liaukis ieškojusi to, kuris neegzistuoja.

Skorpionas. Šiandieninių santykių rykštė - žmonės vos iškilus pirmajam konfliktui pasuka skirtingais keliais. Juk tiek daug galimybių tyko už kampo! Tai būdinga ir tau. Dažnokai keiti partnerius, nes nesugebi išspręsti jus užklupusių bėdų. Pasiryžk susigrumti su savimi ir išspręsk iškilusias bėdas.

Šaulys. Oh, tas tavo pašėlęs vienadienių santykių troškimas. Tavyje gyvena smalsi velniukė, kuriai būtina viską išbandyti. Deja, dėl to kenti tu pati - atmink, jog nuotykiai tegali būti trumpalaikė palaima, kurią vėliau turėtų pakeisti harmonija bei darna. Ieškok partnerio, su kuriuo galėtum susitikti ne vien netflixinti ir chillinti, bet ir kalbėtis apie kur kas rimtesnius dalykus.

Ožiaragis. Šiandieninis pasaulis griauna tavo pasitikėjimą partneriu, todėl tau sunkoka įsileisti naują žmogų į gyvenimą ir visiškai juo pasikliauti. Gali būti, jog esi skaudžiai nudegusi. Ne kartą ir ne du. O gal paprasčiausiai visuomet nešiojai nepatiklumo akinius. Kaip bebūtų, neretai buvimas naivesne, ypač santykiuose, gali padėti.

Vandenis. Ir pati žinai - santykiuose esi pavydi, o šiuolaikinės technologijos tik dar labiau padeda augti tavo pavydui. Socialinėse medijose nuolat stalkini savo esamą ar būsimą partnerį ir dažnokai užduodi jam klausimus su pavydo gaidele. Atmink - ne kiekvienas vaikinas sugebės toleruoti tokį tavo elgesį.

Žuvys. Esi priklausoma nuo šiuolaikinių technologijų ir dažnai per pasimatymus maigai telefoną. Neįsiklausai į savo parnertį ir net vengi megzti šiltesnį bei artimesnį ryšį, nes esi visiškai užvaldyta virtualaus gyvenimo. Atmink - dar nebuvo merginos, kuri santukuos įžadus duotų su savo mobiliuoju telefonu...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis