Vasario mėnesio astrologinės tendencijos: kas žadama TAU?

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė atskleidžia mums vasario mėnesio astrologines tendencijas ir rekomendacijas. Kas laukia tavęs?

Paskutinį žiemos mėnesį pradėsime Saulei keliaujant Vandenio zodiako ženklu. Tai tęsis iki vasario 20 dienos. Vandeniškos temos bus aktyvios didžiąją mėnesio dalį: aktyvus bendravimas ir draugiškų santykių užmezgimas, puoselėjimas; novatoriški sprendimai atliekant kasdienius ar darbo reikalus. Aktyvi gyvenimiška pozicija ir nepriklausomybės, laisvės poreikis. Vandeniui nėra būdingas socialinis skirstymas, todėl pažintys galimos su bet kurio socialinio sluoksnio žmonėmis. Trauks bendravimas su tais, kurie turi panašų pasaulio matymą ir suvokimą, aukštą intelektą ir novatorišką požiūrį. Tai puikus metas atsisakyti to, kas yra pasenę ir įnešti naujų vėjų. Ir nesvarbu kokia tai gyvenimo sritis.

Nuo vasario 20 dienos Saulė persikels į Žuvų zodiako ženklą, ir ten išbus iki kovo 21 dienos. Žuvų charakteristika labai subtili, kartais sunku nusakyti šio zodiako atstovų vidinį pasaulį. Tai ženklas, stipriai orientuotas į aplinką empatijos principu, tačiau išliekanti paslaptimi aplinkiniams. Žuvys neretai savo gyvenimus aukoja vardan susikurtų idealų, vizijų arba tiesiog įtikėjimo savo susikurta tiesa. Rūpinimąsis vargstančiais ir skurstančiais, ar bet kokios paramos stokojančiais – Žuvų zona. Galėdamos pasirūpinti kitais jos tarsi pajaučia savo asmeninę svarbą, kartais susiliedamos su rūpesčio objiektu į vienį. Tokios jos meilėje, kūryboje. Žuvys yra paskutinis zodiako ženklas, todėl laikomas pačiu dvasingiausiu ir brandžiu. Todėl tik šio zodiako atstovai geba mylėti besąlygiškai visą pasaulį. Tačiau lygiai taip pat jos puikiai geba gyventi apatijos, ligų, alkoholio pasaulyje. Tokios temos taps aktyvios mėnesio antroje pusėje.

Vienintelis perspėjimas – venkime pasiduoti iliuzijoms, gražioms kalboms, religinėms vilionėms. Pasistenkime išlaikyti sąmoningumą ir tvirto pagrindo po kojomis pojūtį tam, kad išvengtume neapibrėžtumo ir saviapgaulės. Tokiu metu ypač atsakingai vartokime vaistus, nes sustiprės jų poveikis mūsų sveikatai. Padidės apsinuodijimų rizika.

Grožio skleidėja Venera iki vasario 18 dienos keliaus Ožiaragio zodiako ženklu. Venera astrologiniame fone nusako tuo metu aktualizuojamas vertybes, požiūrį į finansus ir meilę, bei moterų elgesio taktiką.

Venera Ožiaragyje jaučiasi gan neįprastai, nes šis zodiako ženklas labiau orientuotas į karjeros ir aukšto socialinio statuso siekimą. Ir tai meilės, švelnumo planetai yra svetima. Taigi, laiką puikiai išnaudosime aktyviai siekdamos profesinio ir asmeninio tobulėjimo. Finansinę situaciją padės pagerinti išlaidų ir įplaukų kontrolė, sąmoningas ir atsakingas pirkimas. Tokiu metu pradėti santykiai turės galimybę tapti ilgalaikiais.

Nuo vasario 18 dienos Venera pereis į Vandenio zodiako ženklą ir mūsų gyvenimuose atsiras daugiau lengvumo, ekscentriškumo, laisvės. Labai tikėtina, jog padaugės neįpareigojančių santykių ir romanų, meilėje svarbiausia tema bus laisvė ir draugystė. Tokiu metu meilė gali užklupti netikėtai, tačiau lygiai taip pat ir nutrūkti. Priimkime tai kaip gaivaus vėjo gurkšnį ir mėgaukimės naujomis galimybėmis.

Informacijos ir komunikacijos planeta Merkurijus iki vasario 14 dienos keliaus Ožiaragio zodiako ženklu. Seksis tiems, kurie dirba protinį, mokslinį darbą. Tokia planetos padėtis padės susikaupti ir pabaigti pradėtus darbus iki galo. Tai puikus metas imtis mokytis to, kas bus naudinga ateityje, žinios bus įsisavintos puikiai.

Nuo vasario 14 dienos Merkurijus persikels į Vandenio zodiako ženklą. Atsivers naujos perspektyvos informacijos, komunikacijos srityse. Daugiausia pasieks tie, kurie gyvenimiškus ir darbo sprendimus priims remdamiesi netradiciniu ir nestandartiniu požiūriu. Sustiprės susidomėjimas astrologija, astronomija, fizika. Gali padidėti nervingumas ir mentalinė įtampa. Daugiau ilsėkitės.

Energijos ir vyriškumo planeta Marsas visą mėnesį judės Skorpiono zodiako ženklu. Palankus metas finansinei rizikai, aktyviems finansiniams projektams. Aktyvės sekso tema gyvenime, vyrai demonstruos atkaklumą, valingumą ir seksualumą. Skorpiono energetika sunki tiems, kas jos neturi iš prigimties ( nėra planetų Skorpiono zodiako ženkle gimimo horoskope), todėl mėnuo gali atnešti suvokimą to, jog yra anapusinis pasaulis, paslėpti vidinių poreikių klodai. Tai puikus metas gilintis ir suprasti giluminius savo poreikius, ugdyti valią ir vidinę jėgą. Priimti ir išreikšti seksualumą.

Plėtros ir pasaulėžiūros planeta Jupiteris visą mėnesį judės retrogradu arba atbulai. Visas šis ciklas pasidėjo nuo sausio 8 dienos ir tęsis iki gegužės 10 dienos. Tai metas, kuomet nėra palanku pradėti svarbius reikalus, projektus. Laikas netinkamas: verslo pradžiai, bendradarbiavimui su užsieniu/užsieniečiais, santuokos registravimui, kelionėms į užsienį, teisminiams procesams. Prasminga orientuotis į savo vidines vertybes ir jas analizuoti. Suvokti, koks mūsų gyvenime yra dvasingumo, religijos, dvasinio augimo vaidmuo. Tai metas, kuomet prasminga orientuotis į vidinę plėtrą, tačiau nenaudinga to daryti išorėje.

Vasario 8 dieną prasidės naujas Mėnulio ciklas. Pirmoji metų jaunatis Vandenyje tai ir Naujųjų Ugninės Beždžionės metų pradžia. Sutikime šią jaunatį atviri ir išsilaisvinę nuo praėjusių metų naštos. Būtų puiku, jog šią dieną švęstume garsiai ir triukšmingai. Puikaus vasario!

Daugiau astrologės darbų rasi puslapyje asmeninisastrologas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis