TESTAS: kas tu – grožio asė ar nemokša?

Per kiek laiko galėtum pasiruošti vakarėliui? O kiek minučių skirtum makiažui? Jeigu manai, kad esi tikra grožio asė, užteks ir penkių. Nesi tikra? Tuomet tau verta atlikti šį testą, kuris atskleis, kiek daug išmanai apie grožio pasaulį.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija


O dabar suskaičiuok neteisingus atsakymus ir ieškok savo rezultato aprašymo!

Nuo 0 iki 2 neteisingų atsakymų:

Esi tikra grožio asė! Tikriausiai nuolat domiesi grožio naujienomis, makiažą darai ne prasčiau nei profesionalūs vizažistai, o tavo lentynos tiesiog lūžta nuo grožio priemonių. Puiku, kad rūpiniesi savo išvaizda, bet ir vidinio grožio.

Nuo 3 iki 5 neteisingų atsakymų:

Žinai, kas tau tinka, o daugiau ir nereikia. Esi įsitikinusi, kad norint puikiai atrodyti pakanka blakstienų tušo ir lūpų blizgio. Gali dienų dienas nesidažyti, tačiau jei bus ūpo, pasistengsi iš peties. Šaunuolė!

Nuo 6 iki 10 neteisingų atsakymų:

Kosmetikos parduotuvėje jautiesi lyg pasiklydusi miške, nesupranti, ką reiškia užrašai ant daugumos buteliukų ir kam reikalingas makiažo pagrindas. Visiškai nesidažai, o jei ir dažaisi, tai tik ypatingomis progomis ir dažniausiai nekantrauji greičiau tą dažų sluoksnį nusivalyti. Grožio priemonių bijoti neverta, geriau paprašyk makiažu besidominčios draugės pagalbos, ji įrodys, kad gražintis gali būti ir smagu!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis