TESTAS: ką apie atskleidžia Tavo nagų forma?

Šis asmenybės testas labai paprastas. Tau tereikia įsižiūrėti į savo nagus, o tada pagal paveiksliuką apačioje priskirti jiems formą. Jei nerandi tikslaus atitikmens, pasirink tai, kas arčiausiai tiesos. O toliau belieka rasti numerį, perskaityti apibūdinimą ir įvertinti, kiek jis atitinka Tavo asmenybę ir charakterį


1. Migdolo forma. Kai reikalai pakrypsta sunkiai suvaldoma linkme ir Tu esi šalia, aplinkiniams belieka džiaugtis. Esi labai stipri asmenybė ir lojali, ištikima draugė. Žmonės Tave myli už nuoširdumą, atvirumą ir dėl to, kad esi miela. Profesine prasme, Tau labiausiai tinka rūpintis kitais, kadangi Tu padedi žmonėms patikėti savo jėgomis.

2. Įvairios trikampės smailėjančios formos. Tu dirbi labai sunkiai visose gyvenimo srityse – nuo sporto salės iki asmeninių santykių. Ir niekas Tavęs niekada nesustabdys, kol nepasieksi savo tikslo. Puikiai sugebi atlikti kelis darbus vienu metu. Tavo ambicijos ir pozityvus mąstymas užkrečia ir įkvepia kitus, taigi nepasiduok - Tavęs laukia puikūs rezultatai.

3. Kvadratinė. Iš išorės ar žmonėms, kurie Tavęs nepažįsta, atrodai rimta, o kartais ir labai rūsti, tad geriau su Tavimi nejuokauti. Tačiau artimi draugai ir šeima pasakytų, kad Tau tikrai netrūksta žaismingumo, linksmumo bei draugiškumo. Gyvenime Tu nebijai rizikuoti, esi patikima ir sunkiai įveikiama lyderė.

4-6. Ovali arba apvali forma. Esi labai draugiška, vertini sukurtus ryšius su aplinkiniais, tad juos puoselėji ir džiaugiesi metų metus. Nepaisant to, kad Tave supa daug draugų, kurie su malonumu Tave palaiko, nesi iš tų, kurie seka paskui minią. Tau patinka turėti savo nuomonę ir elgtis taip, kaip priimtina Tau pačiai. Nepasiduodi emocijoms, stengiesi išlaikyti šviesią galvą, o kadangi esi iš prigimties taiki, dažnai išsprendi įvairius konfliktus. Tau netrūksta logikos, patikimumo ir išminties.

5. Kampuoto ovalo forma. Esi tikrai romantikė. Turi lakią ir nuostabią vaizduotę, Tau netrūksta kūrybingumo, tad pavadinę Tave kūrybinga asmenybe žmonės tikrai nesuklystų. Nesvarbu, kokia tai sritis bebūtų – nuo dizaino, asmeninio gyvenimo ar gaminimo – visame tame Tu pasitelkiate savo vaizduotę. Esi labai įžvalgi ir matai tai, ko kiti nepastebi. Žmonės mėgsta leisti laiką kartu su Tavimi kadangi esi atsipalaidavusi ir laisva.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis