Tavo augalas pagal gimimo mėnesį išduos visas paslaptis

Senovės tauta keltai žmonių asmenybės siedavo su gyvūnais bei augalais, todėl iki mūsų laikų išlikę tokie asmenybės aprašymai tinkami ir senovės, ir dabarties žmonėms. Rask savo gimimo mėnesį ir sužinok, koks augalas esi - senovės keltai tikėjo, jog šis apibūdinimas tikslesnis nei visi kiti!

SAUSIO 21 - VASARIO 17 d. Tu esi ŠERMUKŠINIS. Šermukšnis simbolizuoja gyvybę, ryškumą, skaistumą. Šermukšnio tipo žmonės dažniausiai yra apdovanoti veiklumu bei gyvybingumu, sugeba išsisukti iš keblių padėčių ir yra be galo gudrūs. Žmonės - šermukšniai visuomet stengiasi atrodyti ryškiai, daug dėmesio skiria išvaizdai ir dievina būti traukos centre. Viena vertus, tai gana ekscentriškos asmenybės, kita vertus, šermukšnio tipas lėmė, jog tai be galo mylimos žmonių personos.

Šermukšnis
Šermukšnis
Shutterstock

3 teigiamos šermukšnių savybės:

1. Veiklumas

2. Tikslų siekimas

3. Konkretumas

3 neigiamos šermukšnių savybės:

1. Ekscentriškumas

2. Pasipūteluškumas

3. Nepakantumas

VASARIO 18 - KOVO 17. Tu esi CITRINMEDIS. Citrinmedis - vienas kvapniausių augalų. Citrinmedžio tipo žmonės aplink save skleidžia tarsi gardžiausių kvapų šleifą. Jie malonūs, galantiški, gebantys prajuokinti - tikri žmonių numylėtiniai. Tai itin emocionalūs žmonės, kurie iš pažiūros atrodo itin stiprūs, o viduje yra jautrūs. Jie labai jautrūs aplinkai, gana aršiai reaguioja į kritiką - priima kiekvieną žodį už gryną pinigą. Citrinmedžio tipo žmonės dažnai labai rūpinasi savimi, savo sveikata. Tai žmonės, kurie visada puikiai atrodo.

Citrinmedis
Citrinmedis
Shutterstock

3 teigiamos citrinmedžių savybės:

1. Gebėjimas savimi pasirūpinti

2. Romantiškumas

3. Jautrumas kitiems

3 neigiamos citrinmedžių savybės

1. Pernelyg didelė savikritika

2. Skrajojimas padebesiais

3. Nekonkretumas

KOVO 18 - BALANDŽIO 14. Tu esi EUKALIPTAS. Eukaliptas simbolizuoja sveikatą, stiprų ryšį su gamta. Eukalipto tipo žmonės dažniausiai trokšta daugeliui pagelbėti, yra ekstravertai, laisvai bendraujantys. Beveik nerasime šio tipo žmonių intravertų, užsisklendusių savyje. Eukaliptai malonūs, nuoširdūs, tačiau tegul kas nors pabando juos įskaudinti ar įžeisti - geruoju tai tikrai nesibaigs.

3 teigiamos eukaliptų savybės:

1. Nuoširdumas

2. Ekstravertiškumas

3. Komunikabilumas

3 neigiamos eukaliptų savybės:

1. Aršumas

2. Kai kuriais atvejais šaltumas

3. Negebėjimas priimti kritikos

BALANDŽIO 15 - GEGUŽĖS 12. Tu esi AVIETĖ. Avietė simbolizuoja laisvę bei nepriklausomybę. Tai - labiausiai iš visų asmenybės rūšių laisvę dievinanti asmenybė, kuriai negali pakęsti suvaržymų ir apribojimų. Aviečių tipo žmonės gana maištingi, maištautojais išlieka visą gyvenimą, mat jiems nuolat kyla sunkumų perprantant pasaulio tiesas. Vis dėlto tai be galo atviros asmenybės, kurios lengvai prisileidžia žmones.

Avietės
Avietės
Shutterstock

3 teigiamos avietės savybės:

1. Mokėjimas džiaugtis smulkmenomis

2. Atvirumas

3. Geranoriškumas

3 neigiamos avietės savybės:

1. Kandumas

2. Paskalūniškumas

3. Tiesmukiškumas

GEGUŽĖS 9 - BIRŽELIO 9. Tu esi SAULĖGRĄŽA. Pavasario gale gimusios asmenybės - ryškios ir spindinčios kaip saulėgrąžos. Jos daugiau duoda nei atima. Tai taip pat be galo energingos asmenybės, kurioms svarbu save realizuoti įvairiose veiklose. Jos negali sėdėti vienoje vietoje, jų pilna visur. Dažniausiai tai dinamiškos asmenybės, visgi jas kankina nuotaikų kaitos.

Saulėgrąža
Saulėgrąža
Shutterstock

3 teigiamos saulėgrąžos savybės:

1. Energingumas

2. Troškimas daryti gera

3. Nesavanaudiškumas

3 neigiamos saulėgrąžos savybės:

1. Nuotaikų kaita

2. Menkas savęs vertinimas

3. Negebėjimas atsipalaiduoti

BIRŽELIO 10 - LIEPOS 7. Tu esi ERŠKĖTROŽĖ. Tai, jog turi spygliukus, aišku daugeliui. Tavo charakteris ne iš lengvųjų, mat tavasis augalas simbolizuoja, jog gana dažnai parodai savo principus. Neretai net ten, kur to daryti visai nereikėtų. Viena vertus, erškėtrožė simbolizuoja tvirtumą, stabilumą, grožį, kita vertus - tai labai aštrus augalas, gebantis sužeisti. Tu taip pat neretai gali įžeisti kitą net nepagalvojusi, nes daugeliu atveju esi pernelyg atvira.

3 teigiamos erškėtrožių savybės:

1. Stiprybė

2. Tvirtos pozicijos

3. Lyderiavimas

3 neigiamos erškėtrožių savybės:

1. Aršumas

2. Konfliktų kėlimas

3. Nepakantumas

Liepos 8 - rugpūčio 4. Tu esi LELIJA. Lelija simbolizuoja taiką ir skaistumą. Dažniausiai po lelijos ženklu gimusios asmenybės yra labai doros, kultūringos bei dvasingos asmenybės. Taip, vidinių demonų turi ir jos (o kas jų neturi?) vis dėlto lelijos sugeba aplink save išlaikyti taiką. Tai labai daug draugų turinčios asmenybės, kurios niekuomet nesijaus vienišos. Lelijos tipo žmonės yra komunikabilūs, lengvai atsiveriantys.

Lelija
Lelija
Shutterstock

3 teigiamos lelijų savybės:

1. Draugiškumas

2. Gebėjimas burti kitus

3. Kultūringumas

3 neigiamos lelijų savybės:

1. Kitų teisimas

2. Padėties nesuvokimas

3. Norėjimas į save atkreipti dėmesį

RUGOJŪČIO 5 - RUGSĖJO 1. Tu esi SLYVA. Slyva nuo seno simbolizavo brandą. Tai pernelyg anksti subrendę ir itin išmintingi žmonės, kurie išsiskiria savo intelektualumu bei puikiomis manieromis. Jie labai nutolę nuo maištininkų, kuriems rūpi vien linksmybės. Brandūs ir pakantūs kitiems žmonės - būtent tokie yra tie, kurie gimė po slyvų ženklu.

3 teigiamos slyvų savybės:

1. Pakantumas

2. Brandumas

3. Išmintingumas

3 neigiamos slyvų savybės:

1. Rimtumas

2. Negebėjimas juokauti

3. Didelė meilė sau

RUGSĖJO 2 - RUGSĖJO 29. Tu esi SAKURA. Sakura - gyvenimo grožio bei, deja, laikinumo simbolis. Gimę po šio augalo ženklu pasižymi neįprasta energija ir labai gražiu tiek vidiniu, tiek išoriniu pasauliu. Vis dėlto tai ganėtinai dažnai išorinį grožį išaukštinusios asmenybės, kurios dėl to be galo kenčia rinkdamosis gyvenimo partnerį. Sakurų tipo žmonės, nors yra malonūs, neretai pasižymi arogancija ir šaltumu.

Sakura
Sakura
Shutterstock

3 teigiamos sakurų savybės:

1. Lyderiavimas

2. Puikios manieros

3. Mokėjimas įtikti

3 neigiamos sakurų savybės:

1. Arogantiškumas

2. Šaltumas

3. Nesupratingumas

Rugsėjo 30 - spalio 27. Tu esi KAKTUSAS. Kaktusas simbolizuoja vienišumą. Po šio augalo ženklu gimę žmonės neretai gerai jaučiasi ir būdami vieni, jie labai vertina ramybę. Tai daugiau intravertiško charakterio žmonės, kurie nelengvai atsiveria. Vis dėlto jie labai brangina savo artimuosius ir vysto su jais puikius ryšius. Tik neprisileidžia kiekvieno praeivio.

Kaktusai
Kaktusai
Shutterstock

3 teigiamos kaktuso savybės:

1. Konkretumas

2. Teigiamumas

3. Ramumas

3 neigiamos kaktuso savybės:

1. Uždarumas

2. Nepasitikėjimas savimi

3. Baimė atsiskleisti

SPALIO 28 - LAPKRIČIO 24. Tu esi AGUONA. Aguona - miego, sapnų bei paguodos ženklas. Po šiuo augalo ženklu gimę žmonės pasižymi neįprastu gebėjimu suvokti žmonių emocijas, didžiule empatija. Kartu tai ramų poilsį labiau už trankų laisvalaikį mėgstantys žmonės, kurie mieliau renkasi buvimą nuošalyje nei dėmesio centre. Tai gana ramios, taikios, pernelyg nesiafišuojančios asmenybės, kurios gerbia kitų žmonių privatumą.

Aguona
Aguona
Shutterstock

3 teigiamos aguonos savybės:

1. Gerumas

2. Empatija

3. Nuoširdumas

3 neigiamos aguonos savybės:

1. Negebėjimas atsiverti

2. Nekonkretumas

3. Skrajojimas padebesiais

LAPKRIČIO 25 - GRUODŽIO 23. Tu esi GVAZDIKAS. Gvazdikas simbolizuoja laimę bei gėrį. Tai prieštaringos asmenybės, gimusios po gvazdiko ženklu - jos dažniausiai jaučiasi laimingos, pilnavertės, viskuo patenkintos, tačiau būna tokių juodų dienų, kuomet jaučiasi niekam nereikalingos ir nevertinamos. Gvazdikaitės - labai permainingos asmenybės, kurias sunkoka perprasti.

3 teigiamos gvazdikų savybės:

1. Veiklumas

2. Gyvumas

3. Kalbumas

3 neigiamos gvazdikų savybės:

1. Permainingumas

2. Sudėtingas būdas

3. Negebėjimas išklausyti

Gruodžio 24 - sausio 20. Tu esi ALIJOŠIUS. Alijošius - santūrumo ir kuklumo simbolis. Po šio augalo ženklu gimę žmonės yra gana kuklūs, drovūs, tačiau tokie yra tik iki to laikotarpio, kai atsiveria ir gali save realizuoti. Tai palyginus ramūs žmonės, kurie neturi didelių profesinių tikslų, jiems svarbiausia - tvirta šeima ir geriausi draugai šalia. Tai žmonės, kurie be galo vertina ramybę bei nėra linkę pyktis be reikalo.

Alavijas
Alavijas
Shutterstock

3 teigiamos alijošiaus savybės:

1. Pasirūpinimas kitais

2. Maža išsišokimų tikimybė

3. Ramumas

3 neigiamos alijošiaus savybės:

1. Pernelyg didelis drovumas

2. Negebėjimas atsiverti

3. Didelis kuklumas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis