Suklusk! Išaiškintas Zodiako ženklas, turintis daugiausia tamsiųjų pusių

Tikriausiai kiekviena iš mūsų galėtų nurodyti savo neigiamas savybes. Blogiau, jei jų pačios nepastebime, todėl aplinkiniams nuolatos tenka mums apie jas priminti. Ar gali būti, jog neigiamų savybių kiekį lemia Zodiako ženklas?

Astrologai teigia, jog būtent tai, kokiam Zodiako ženklui priklausome, gali lemti mūsų teigiamas bei neigiamas savybes. Šį kartą gerąsias savybes paliekame nuošalyje ir dalinamės žinia apie daugiausiai blogų savybių turintį Zodiako ženklą.

Zodiako ženklus išmanantys teigia, jog Zodiako ženklas, talpinantis daugiausiai neigamų savybių yra... ne kas kita, o karingieji Liūtai. Trumpai apžvelkime, kodėl šis Zodiako ženklas yra laikomas daugiausiai blogų bruožų turinčiu ženklu.

Liūtas. Liūtai bei jų artimieji žino vieną blogiausių šio Zodiako ženklo savybių - pasipūtimą, kurio šio Zodiako ženklo atstovai niekaip negali atsikratyti. Bėda ta, jog Liūtai pučiasi ne vien prieš mažai pažįstamus žmones, bet ir prieš tuos, kurie jiems yra itin artimi. Būtent todėl šio Zodiako ženklo atstovai dažnai nesugeba išlaikyti artimų santykių - daugeliui kliūna tai, jog jie nuolatos giriasi savo pasiekimais, akcentuoja išvaizdą bei puikias asmenines savybes.

Liūtai - tie asmenys, kurie trokšta, jog viskas nuolatos suktųsi aplink juos. Būtent todėl šalia jų labai sunku išbūti tiems, kurie taip pat trokšta bent menkiausio dėmesio. Liūtas niekuomet nepasigailės ir jokiu būdu neužleis vietos po saule. Liūtai myli gyvenimą ir žmones, tačiau neretai Žemėje sukelia tikrą karą - tik pabandykite su jais konfliktuoti. Ginčuose Liūtai linkę nugalėti bet kokia kaina. Nors savyje talpina daugybę gerumo bei meilės kitiems, neretai Liūtai geba pasirodyti kaip visiški savanaudžiai bei egoistai. Būtent todėl su Liūtais sunku užmegzti ryšį, o jų perdėtas pasitikėjimas savimi dažnokai trukdo susirasti draugų.

Bėda ta, jog Liūtui visuomet bus svarbiau jo paties gerovė. Todėl Liūtams nėra itin lengva išlaikyti ilgalaikius santykius. Ilgainiui artimas žmogus pastebti, jog Liūtas yra linkęs daugiau ne duoti, o imti. O tarpusavio supratimas bei pagalba santykiuose yra būtini.

Ar Liūtai keičiasi? Deja, Zodiako nulemtas savybes sunkoka pakeisti. Vis dėlto artimas ryšys su artimaisiais, pagalba kitiems, atvirumas ir geranoriškumas galėtų nuslopinti Liūtų iš prigimties įgytą egoizmą. Tereikia labai panorėti!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis