KONKURSAS BAIGTAS. Sugrįžk į mokyklą stilinga! Sužinok, kokia apranga tau tiktų rudens sezonui (TESTAS + KONKURSAS)

Laimėtojos: Andželika Saldytė, Dovilė Gailgalaitė, Liveta Tamulytė. Vasara baigiasi, tačiau liūdėti nėra dėl ko - naujasis rudens sezonas žavi tuo, jog tavęs lauks ne tik smagios akimirkos mokykloje ar universitete, bet ir tai, kad sulauksi gausybės komplimentų dėl stilingo įvaizdžio. Mąstai, kaip atnaujinti savo rudens garderobą ir sugrįžti į mokyklą atrodant madingai? TALLY WEIJL naujoje rudens kolekcijoje tikrai rasi sau tinkamą aprangos derinį.

Išsiaiškink savo rudens sezono stilių ir pasisemk madingų idėjų! TALLY WEIJL tau siūlo įvairius aprangos derinius ir ragina dalyvauti konkurse, kuriame gali laimėti vieną iš trijų originalių drabužių: odinę striukę, bomberį ar parką.

Laimėtojos bus skelbiamos rugsėjo 6 dieną.

Organizatorių archyvo nuotr.

Vieną iš šių prizų laimėtoja galės išsirinkti pati. Atlikusi smagų testą sužinok, kokia tavo back to school stiliaus asmenybė!

„Roko Mūzos“ kolekcijoje vyrauja dryžiais marginti drabužiai bei aksesuarai. Tai - rokerišką maištininkės įvaizdį atspindinčios merginos stilius. Smagios aplikacijos, drąsios spalvos bei laisvumas. Šį sezoną nė viena fashionista neišsivers be raštais bei piešinėliais puošto, laisvo džemperio. Džemperio ir klostuoto sijono derinys - puikus rugsėjo pirmosios šventės aprangos pasirinkimas. Prie tokio įvaizdžio puikiai tinka kepuraitė bei smagi rankinė.

TALLY WEIJL derinys: džemperis 9,99 Eur, palaidinukė 12,99 Eur, sijonas 19,99 Eur, rankinė 15,99 Eur, kepurė 5,99 Eur

Vida Press nuotr., organizatorių archyvo nuotr.

Viena iš pagrindinių rudens sezono tendencijų - dryžuoti raštai, kurie vėl atgyja įvairiais pavidalais. Dryžiai gali būti ir siauresni, ir platūs, taip pat su mažais ar dideliais tarpais, vertikalūs ar horizontalūs. Dryžuoti megztiniai, palaidinės ar marškinėliai išlieka sezono topu ir puikiai atrodo vilkimi po uniformos švarku. Prie dryžuotų marškinių puikiai tinka ir universalusis odinis švarkas, kuris įvaizdį padaro kur kas griežtesnį, tačiau ne mažiau žavingą. Rokerišką įvaizdį sušvelnina ryškiai raudonos spalvos suknelė bei daugelio merginų mėgstamos delninukės su užrašais, į kurias telpa svarbiausi dienos metu naudojami daiktai.

TALLY WEIJL derinys: languota palaidinė 19,99 Eur, rankinė 9,99 Eur, švarkas 39,99 Eur, suknelė 35,99 Eur

Vida Press nuotr., Organizatorių acrhyvo nuotr.

Kolekcijoje vyraujančios spalvos – juoda, balta ir pilka derinamos su šį sezoną vėl ypač populiaria marsalos/prisirpusių vyšnių spalva. Pastaroji įvaizdžiui suteikia ryškumo bei gyvumo.

Organizatorių archyvo nuotr.

Antroji kolekcija „Dandy Grupė“ – išskirtinė nuotaikingais lipdukais ir piešinukais ant marškinėlių, koledžo tipo švarkais. Trumpučiai džemperiai bei švarkeliai - kolekcijos vinis. Ši tendencija atsispindi ir garsiausių mados namų rudens sezono kolekcijose. Taip pasipuošusi gali drąsiai keliauti ir į mokyklą.

Organizatorių archyvo nuotr.

Nors glaustinukės nėra naujiena, šį sezoną jos vis dar išlieka populiarios. Puoštos įvairiais ornamentais bei raštais glaustinukės puikiai tinka prie mokyklinio ar odinio švarko. Glaustinukės - universalus drabužis, todėl puikiai dera ir prie šį sezoną madingo džemperio su aplikacijomis bei kepurės su socialinių tinklų simboliais - beždžionėlėmis.

TALLY WEIJL derinys: kepurė 9,99 Eur, bomber jacket 39,99 Eur, glaustinukė 12,99 Eur, kelnės 19,99 Eur

Vida Press nuotr., Organizatorių acrhyvo nuotr.

Įvairūs užrašai, skaičiai bei kitos smagios aplikacijos - būtinas atributas išskirtiniam mokykliniam stiliui. Prie klasikinio kirpimo neįmantrių džinsų derinama ryški viršutinė aprangos dalis. Ji tampa išskirtine aprangos detale. Rudenį populiarūs sportinio stiliaus elementai. Rinkis drabužius, puoštus skaičiais, dekoratyvinėmis juostomis, užrašais. Laisvo stiliaus striukė ir palaidinė su užrašu puikiai tiks miesto ritmą jaučiančiai merginai, kuri neabejinga ne tik patogumui, bet ir stilingumui.

TALLY WEIJL derinys: palaidinukė 4,99 Eur, džinsai 35,99 Eur, parka 49,99 Eur, batai 29,99 Eur

Vida Press nuotr., Organizatorių acrhyvo nuotr.

Pagrindinės kolekcijos spalvos - tamsiai mėlyna, chaki, raudona bei oranžinė. Oranžinė – tai 2016-ųjų spalva nr. 1, kuri vyrauja ir rudens sezoną.

Organizatorių archyvo nuotr.

Metas atlikti testą!

Tally Weijl parduotuves rasite: PC „Akropolis“ Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose

Elektroninė parduotuvė: www.lemodus.lt

Facebook puslapis: https://www.facebook.com/TWLietuva

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis