Su kokiais vaikinais derate pagal Zodiako ženklą?

Zodiako ženklai apie mus pasako daugiau nei įsivaizduojame, jie gali net patarti, koks vaikinas tau tinka labiausiai, tačiau nepamirškite, kad žmonės labai skirtingi ir nebūtinai yra panašūs į tą patį Zodiako ženklą turinčiuosius.

Tačiau juk įdomu sužinoti, kas pagal žvaigždes tau yra tinkamiausias vaikinas!

AVINAS

Tau tinka: Liūtas, Šaulys, Dvynys, Vandenis.

Vaikinas turėtų būti... tave jaučiantis, suprantantis iš pusės žodžio, rūpestingai tavęs išklausantis ir jautriai reaguojantis į tavo bėdas. Tau tinka solidus ir rimtas vaikinas, tačiau mokantis linksmintis ir pralinksminti tave. Būdama su juo turi jaustis laiminga, būti atsipalaidavusi, rami, jis turi nertis iš kailio, kad tik tave pralinksmintų kai tau liūdna. Idealas turėtų būti ryžtingas, nepasiduodantis aplinkinių nuomonei, romantiškas, paprastas, bet neprastas.

Tavo idealas: Ianas Somerhalderis (Šaulys), Bradas Pittas (Šaulys), princas Williamas (Dvynys), Theo Jamesas (Šaulys), Edas Sheeranas (Vandenis), Harris Stylesas (Vandenis), Ashtonas Kutcheris (Vandenis), Justinas Timberlake'as (Vandenis), Brandonas Flowersas (Dvynys).


Iš kairės: Theo Jamesas, Ianas Somerhalderis ir Harry Stylesas. Vida Press nuotr.JAUTIS


Tau tinka: Skorpionas, Ožiaragis, Mergelė, Vėžys.

Vaikinas turėtų būti... patikimas gyvenimo draugas, kuriam viena iš pagrindinių vertybių yra ištikimybė, jis turėtų būti tau įdomus (ne monotoniškai bendrauti). Jaučio idealas turėtų būti pasitikintis savimi, kantrus, taktiškas, gebantis pabaigti pradėtus darbus, vedantis tave į priekį, teikiantis tavo gyvenimui stabilumo, drąsiai priimantis mestus iššūkius, kantriai išklausantis visus kaprizus, nuolatos reikalaujantis tavo dėmesio.

Tavo idealas: Ryanas Goslingas (Skorpionas), Bradley Cooperis (Ožiaragis), Calvinas Harrisas (Ožiaragis), Niallas Horanas (Mergelė), Liamas Payne'as (Mergelė), Denas Smitas (Vėžys), Zaynas Malikas (Ožiaragis), Liamas Hemsworthas (Ožiaragis), Avicii (Mergelė), Ryanas Tedderis (Vėžys).


Iš kairės: Ryanas Goslingas, Zaynas Malikas ir Liamas Hemsworthas. Vida Press nuotr.DVYNIAI

Tau tinka: Svarstyklės, Vandenis, Mergelė, Šaulys.

Vaikinas turėtų būti... toks, su kuriuo tau būtų labai įdomu kalbėtis, tavo idealas turėtų būti protingas, rūpestingas, šiek tiek spontaniškas, mėgstantis nuotykius, kūrybingas, galintis tave sutramdyti ir nukreipti teisinga linkme. Taip pat jis turi gebėti palaikyti visas (net kartais beprotiškas) tavo idėjas ir gelbėti nuo nuobodžios kasdienybės savo pasiūlymais. Svarbu, kad jūsų gyvenimo, svajonės ir tikslai sutaptų.

Tavo idealas: Zacas Efronas (Svarstyklės), Edas Sheeranas (Vandenis), Ryanas Reynoldsas (Svarstyklės), Ashtonas Kutcheris (Vandenis), Niallas Horanas (Mergelė), Liamas Payne'as (Mergelė), Harry Stylesas (Vandenis), Ianas Somerhalderis (Šaulys), Bradas Pittas (Šaulys), Avicii (Mergelė).


Iš kairės: Zacas Efronas ir Edas Sheeranas. Vida Press nuotr.VĖŽYS

Tau tinka: Svarstyklės, Žuvys, Skorpionas, Jautis.

Vaikinas turėtų būti... toks, šalia kurio jaustumeisi saugi, rami, suprasta, vertinama ir labai ypatinga. Svarbu, kad vaikinas būtų protingas ir turėtų savo nuomonę. Idealas turėtų būti ramaus būdo (svarbiau surasti kompromisą, o ne įrodyti savo tiesą), nebūti grubus, gerbti tave ir nepamiršti nuolatos lepinti. Tau tinka pastovus vaikinas, kuris būtų lengvai prognozuojamas ir kuriuo galėtum pasitikėti visais gyvenimo klausimais.

Tavo idealas: Zacas Efronas (Svarstyklės), Adamas Levinas (Žuvys), Ryanas Goslingas (Skorpionas), Anselas Elgortas (Žuvys), Ryanas Reynoldsas (Svarstyklės), Jamie Dornanas (Jautis), Enrique Iglesias (Jautis), Jamesas Bluntas (Žuvys), Bruno Marsas (Svarstyklės).


Iš kairės: Jamie'is Dornanas ir Anselas Elgortas.LIŪTAS

Tau tinka: Mergelė, Dvyniai, Avinas, Ožiaragis.

Vaikinas turėtų būti... toks, su kuriuo jaustumeisi branginama, jis turėtų būti linksmas, turintis puikų humoro jausmą – suprasti tavo juokus, tačiau mokėti pabūti ir rimtu. Vaikinas turi nebijoti imtis iniciatyvos ir drąsiai užkariauti tavo širdį. Jis turi išmokti tau nusileisti, tačiau nesislėpti tavame šešėlyje ir stebinti tave savo idėjomis. Tavo vaikinas turi būti netik mylimasis, bet ir pats didžiausias tavo gerbėjas, kurį varai iš proto.

Tavo idealas: Jame'as Franco (Avinas), Niallas Horanas (Mergelė), Liamas Payne'as (Mergelė), princas Williamas (Dvynys), Bradley Cooperis (Ožiaragis), Calvinas Harrisas (Ožiaragis), Zaynas Malikas (Ožiaragis), Liamas Hemsworthas (Ožiaragis), Avicii (Mergelė), Brandonas Flowersas (Dvynys).


Iš kairės: Jamesas Franco ir Avicii. Vida Press nuotr.MERGELĖ

Tau tinka: Liūtas, Jautis, Skorpionas, Vėžys.

Vaikinas turėtų būti... kūrybingas, nenuobodus, turintis savitą požiūrį į jį supantį pasaulį, romantiškas, paslaptingas, labai garbingas. Vaikinas turi būti pasiryžęs dėl tavęs viskam, turi būti kantrus, palaikyti, visada pateisinti tave nemoralizuodamas ir neleisti tau liūdėti dėl praeities klaidų. Jis turi būti kantrus, papildyti tave, vertinti tavo patarimus ir kartu su tavim kurti ateities planus. Idealas turi siekti tave pažinti nuodugniai. Jis turi būti tavo mylimuoju ir partneriu tave palaikančiu visada, visur 100 proc.

Tavo idealas: Ryanas Goslingas (Skorpionas), Jamie'is Dornanas (Jautis), Enrique Iglesias (Jautis), Danas Smitas (Vėžys), Ryanas Tedderis (Vėžys), Robertas Pattinsonas (Jautis), Channingas Tatumas (Jautis), Justinas Theroux'as (Liūtas).


Iš kairės: Robertas Pattinsonas ir Ryanas Goslingas. Vida Press nuotr.SVARSTYKLĖS

Tau tinka: Avinas, Skorpionas, Mergelė, Vandenis.

Vaikinas turėtų būti... pasitikinčiu savimi, atidžiu, optimistišku, nuoširdžiu, viską darančiu iš širdies, gebančiu užtikrinti stabilumą tavo gyvenime. Jis turi būti ne tik mylimasis, bet ir draugas. Turi būti smagu ir įdomu su juo būti, kalbėtis, laikas praleistas su juo tau galėtų tapti neįkainojamu ir nepamirštamu. Vaikinas turi mokėti mėgautis gyvenimu, bet ir būti atsakingu ir tave morališkai palaikyti sudėtingais momentais. Idealas turi tau padėti atsikratyti kompleksų ir pasijusti tvirtesne ir ryžtingesne.

Tavo idealas: Ryanas Goslingas (Skorpionas), Jamesas Franco (Avinas), Niallas Horanas (Mergelė), Liamas Payne'as (Mergelė), Edas Sheeranas (Vandenis), Harris Stylesas (Vandenis), Ashtonas Kutcheris (Vandenis), Justinas Timberlake'as (Vandenis), Avicii (Mergelė).


Niallas Horanas. Vida Press nuotr.SKORPIONAS

Tau tinka: Avinas, Mergelė, Skorpionas, Ožiaragis.

Vaikinas turėtų būti... nearogantiškas, mielas, gebantis tave pralinksminti, vaikinas gali žavėti savo paslaptingumu. Jis turi būti itin romantiškas ir tave taip mylėti, kad net pamirštum anksčiau kamavusius kompleksus, baimes. Vaikinas turi mėgti su tavimi padiskutuoti ir gebėti leisti tau laimėti diskusiją. Svarbu, kad vaikinas priimtų tave tokią, kokia esi, o nesistengtų pakeisti. Idealas turėtų praskaidrinti tavo gyvenimą savo buvimu ir stebinti originaliomis idėjomis ir požiūriu.


Tavo idealas: Ryanas Goslingas (Skorpionas), Jamesas Franco (Avinas), Niallas Horanas (Mergelė), Liamas Payne'as (Mergelė), Bradley Cooperis (Ožiaragis), Calvinas Harrisas (Ožiaragis), Zaynas Malikas (Ožiaragis), Liamas Hemsworthas (Ožiaragis), Pennas Badgley (Skorpionas).


Pennas Badgley. Vida Press nuotr.ŠAULYS

Tau tinka: Liūtas, Žuvys, Avinas, Svarstyklės

Vaikinas turėtų būti... tobulas. Dauguma šaulių – perfekcionistės, todėl jų idealus vaikinas turėtų būti ne tipinis vaikinas, bet ypatingas. Svarbu, kad būtų kantrus, dėmesingas, garsiai pasauliui šaukiantis apie meilę tau, užvaldantis visus aplinkinius ir tave savo charizma, žavinčiai paslaptingas ir energingas. Visų svarbiausia – jis neturi būti tavo priešingybė, o turi atitikti pagrindinius tavo reikalavimus. Idealas yra mokantis tave nuginkluoti komplimentais ir dėmesiu, bet savo žavumu.

Tavo idealas: Anselas Elgortas (Žuvys), Jamesas Franco (Avinas), Adamas Levinas (Žuvys), Zacas Efronas (Svarstyklės), Ryanas Reynoldsas (Svarstyklės), Robinas Thicke (Žuvys), Jamesaas Bluntas (Žuvys), Bruno Marsas (Svarstyklės), Justinas Bieberis (Žuvys)


Justinas Bieberis. Vida Press nuotr.OŽIARAGIS

Tau tinka: Mergelė, Vėžys, Jautis, Žuvys.

Vaikinas turėtų būti... savotiškai romantiškas, patikimas, ištikimas, atsakingas, tvarkingas, tau tinka ir kuklus ir net drovus vaikinas, kuris būdamas su tavimi galės atsiskleisti savo tikrąjį aš. Tau svarbu, kad su išrinktuoju būtų galima daug ir įdomiai kalbėtis, svarbu, kad vertintų tavo karjeros pasiekimus. Vaikinas turi gebėti pajausti, kada tau liūdna ir nuolat priminti, kad jam nėra nieko už tave svarbesnio. Svarbu, kad vaikinas būtų kantrus ir sugebėtų nuimti tavo šaltumo kaukę.

Tavo idealas: Jamie Dornanas (Jautis) Channingas Tatumas (Jautis), Niallas Horanas (Mergelė), Liamas Paynas (Mergelė), Danas Smitas (Vėžys), Enrique Iglesias (Jautis), Adamas Levinas (Žuvys), Anselas Elgortas (Žuvys), Avicii (Mergelė), Ryanas Tedderis (Vėžys), Jamesas Bluntas (Žuvys), Robertas Pattinsonas (Jautis), Ashtonas Irwinas (Vėžys).


Ashtonas Irwinas. Vida Press nuotr.VANDENIS

Tau tinka: Liūtas, Dvynys, Avinas, Šaulys.

Vaikinas turėtų būti... drąsus, galintis tave atitraukti nuo kasdieninių vargų, nepamirštantis tavęs girti ir paskatinti. Tavo idealas ryški asmenybė, traukianti akį, mėgstantis pasireikšti, turintis puikų humoro jausmą, bet sugebantis rimtai tave vertinti ir besižavintis tuo, kad mėgsti išsiskirti iš minios. Tau reikia surasti giminingą sielą, vaikiną su kuriuo jausi stiprų emocinį ryšį. Originalus, ryžtingas, žavus, paslaptingas, rūpestingas, kantrus, protingas, praktiškas mokantis stipriai mylėti – Vandenės idealus vaikinas.

Tavo idealas: Jamesas Franco (Avinas), princas Williamas (Dvynys), Ianas Somerhalderis (Šaulys), Bradas Pittas (Šaulys), Theo Jamesas (Šaulys), Justinas Therouxas (Liūtas), Brandonas Flowersas (Dvynys), Dave'as Franco (Dvynys).


Dave'as Franco. Vida Press nuotr.ŽUVYS

Tau tinka: Dvynys, Skorpionas, Vėžys, Jautis.

Vaikinas turėtų būti... globėjiškas, rūpestingas, atidus. Tavo idealas tarsi turi palengvinti tau gyveną, padėti išspręsti problemas. Vaikinas turi nebijoti būti paguodžiamas, nebijoti įsileisti tave giliai, giliai į širdį. Bendraudami vienas su kitu jūs tarsi sukuriate atskirą tik judviejų dvasinį ryšį, tokį ypatingą, apie kurį aplinkiniai net neįsivaizduoja. Svarbu, kad vaikinas mėgtų turiningai leisti dienas, įkvėptų tave dideliems darbams, visada būtų šalia ir drąsiai pabrėžtų tavo svarbą savo gyvenime.

Tavo idealas: Ryanas Goslingas (Skorpionas), princas Williamas (Dvynys), Dan'as Smitas (Vėžys), Enrique Iglesias (Jautis), Jamie Dornanas (Jautis) Channingas Tatumas (Jautis), Ryanas Tedderis (Vėžys), Brandonas Flowersas (Dvynys), Robertas Pattinsonas (Jautis), Chace'as Crawfordas (Vėžys).


Chace Crawford. Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis