Šio Zodiako ženklo asmeninis žavesys 2017 metais ypatingai išaugs

Esi Ožiaragio ženklo atstovė? O gal tavo artimas žmogus yra gimęs po Ožiaragio ženklu? Kaip bebūtų, smalsu sužinoti, kas Ožiaragiams žadama ateinančiais metais. Astrologinę prognozę parengė astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė.

Daugiau astrologės darbų rasi puslapyje asmeninisastrologas.lt

Ateinantys 2017 metai žada daug optimizmo ir pasitikėjimo. Tačiau šis optimizmas bus toks, kuris neves niekur. Tai tiesiog nerealistiški planai, kurie pasireiškia tik tuo, kad tiesiog negaunate visko tiek, kiek tikėjotės. Bet greičiausiai neprarasite tai, ką turite.

Metų planetų išsidėstymas ryškiai padidins žmogaus pretenzijas gyvenimui, ir tai pretenzijos savo asmeniniam reikšmingumui gyvenime. Tai reiškia, atsiranda noras, kad jus gerbtų. Galima sėkmė, pripažinimas.

Gaidžio metai sėkmingi kelionėms ir užsienio kontaktams. Taip pat besimokantiems ( aukštojo mokslo studentams), taip pat tiems, kurie dirba mokslinį darbą, juristams.

Meilė

Esate pernelyg susikoncentravęs į savo darbą ir asmeninius siekius, jog net nepastebite savo antros pusės liūdesio. Jūsų santykiai tarsi sustingę, praradę gyvybę ir energiją. Turėtumėte rimtai dėl to susirūpinti, nes niekam nemalonu būti santykiuose vienišu.

Ožiaragis yra vienas šalčiausių zodiako ženklų. Tiksliau, jų vidinė šiluma ir jausmai stipriai užslėpti nuo pašalinių akių. Ir tai nėra gerai, nes jūsų pora nesijaučia svarbi ir mylima.

Vieniši zodiako atstovai naujų ir palankių permainų gali tikėtis metų pabaigoje. Tuo metu išaugs jūsų asmeninis žavesys. Sulauksite daugiau komplimentų nei įprasta, bei kvietimų į pasimatymus.

Darbas/karjera

Visus 2017 metus būsite pakankamai aktyvūs darbo fronte. Sieksite vis aukštesnių rezultatų ir geresnių postų. Jums labai svarbu užimti aukštą padėtį visuomenėje, todėl labai kantriai to siekiate. Vis tik žvaigždės didesnę sėkmę jums žada metų pabaigoje, kuomet susiformuos palankus karjerai astrologinis fonas. Tuomet galėsite skinti savo darbo ir pastangų vaisius.

Tik išlikite ir toliau atsargūs. Gali suaktyvėti jūsų priešai arba jums tiesiog norės pakenkti. Tiesa ta, jog daugelis jums pavydi jūsų aukštų pasiekimų ir sėkmės. Dėl to galimos apkalbos, melaginga informacija apie jus. Jūsų reakcija turėtų būti abejingumas.

Sveikata

Sveikata 2017 metais didelių problemų neturėtų kelti. Jausitės gerai ir energingai, daugelis to galėtų pavydėti. Tačiau tai nėra priežastis nesirūpinti savo sveikata.

Subalansuota mityba, aktyvus gyvenimo būdas – yra tos sąlygos, kurios turi būti reikšmingos visiems be išimties. Be jų negalėsime džiaugtis gera sveikata ilgus metus.
Taigi, pasirūpinkite imunine sistema, treniruokitės, skirkite pakankamai laiko miegui ir poilsiui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis