Šiltojo birželio horoskopas: kai kurių lauks didžiuliai pokyčiai

Pirmasis vasaros mėnuo daugeliui bus įsimintinas. Vienas lankys sėkmė mokslo ar profesinėje srityje, kitas kaip niekada džiugins meilės frontas. Nori sužinoti, kas tavęs laukia birželį? Skaityk prognozes!

AVINAS. Šį mėnesį gali būti konfliktinių situacijų. Jeigu negalėsi pati išspręsti problemų, galbūt vertėtų kreiptis į turinčiuosius daugiau patirties. Pasidomėk visatos dėsniais, tai gali padėti geriau susivokti, kodėl dažnai atsiduriame panašiose situacijose. Yra tikimybės, kad gali gauti papildomų pajamų arba rasti naują pajamų šaltinį. Bet kokiu atveju stenkis kontroliuoti savo pajamas ir išlaidas. Kai kurioms teks plėšytis tarp dviejų frontų – darbo ir namų. Profesinėje srityje galimi nusivylimai ir nesėkmės, tačiau pulti į neviltį ir skubiai ieškotis kito darbo neverta, nes visa tai bus laikina. Mylimas žmogus iš tavęs reikalaus neįmanomų dalykų. Kad santykiai būtų geri, teks įdėti nemažai pastangų: leistis į kompromisus, nuryti nuoskaudas ir nutylėti, kai gresia konflikto sprogimas. Patartina susitelkti į gražius dalykus, būti atlaidesnei ir pačiai žengti pirmuosius žingsnius susitaikymo link. Malonios staigmenos mylimam žmogui ir romantiška vakarienė ištirpdys ledus.

JAUTIS. Bus nepaprastai įtemptas ir sunkus mėnuo. Gali taip smarkiai nuvargti, kad užsimanysi viską mesti ir nedelsdama išvažiuoti atostogų. Atrodys, kad visi iš tavęs ko nors reikalauja, tikisi. Gali išeikvoti daug jėgų, kol įveiksi problemas ir užgriuvusius rūpesčius. Kad nesusigadintum sveikatos, visą mėnesį patartina sąmoningai tausoti savo jėgas, atsijoti būtinus darbus ir atsisakyti antraeilių dalykų, nekreipti dėmesio į smulkmenas. Nepirk to, kas nebūtina, nes pinigų gali netikėtai prireikti svarbiems dalykams.

DVYNIAI. Šis mėnuo turėtų būti džiaugsmingas. Būsi nusiteikusi optimistiškai ir galėsi susitvarkyti asmeninius santykius. Darbo šį mėnesį tikrai netrūks. Venera ir Jupiteris skatins bendradarbiauti, ieškoti bendrų sprendimų, susivienyti su bendraminčiais siekiant užsibrėžto tikslo. O Marsas ir Uranas įkvėps daugiau pasitikėjimo savimi ir padės priimti užtikrintus sprendimus. Gali tikėtis naujų finansų šaltinių, tačiau namie galimos išlaidos buitiniams prietaisams. Mėnesio patarimas: būk aktyvi, tačiau neprisižadėk daugiau, nei pajėgsi padaryti! Vienišėms palanki antroji mėnesio pusė. Netgi gali tikėtis sutikti savo kitą puselę. Sutuoktiniams greičiausiai teks spręsti buitinius konfliktus, todėl pasistenk taikiu būdu pakalbėti apie vyrų ir moterų pareigas.

VĖŽYS. Šį mėnesį būsi nusiteikusi ryžtingai. Gali turėti naujų idėjų ir planų, bet juos bus ne taip paprasta įgyvendinti. Gali kamuoti nerimas, todėl pasistenk sulėtinti gyvenimo ritmą, nuoširdžiai įvertink savo galimybes ir norus. Arba paprašyk ko nors iš šalies, kad patartų. Venk paskalų ir patyčių. Kartais gali pasijusti it seriale „Gossip Girl“, tik neimk visko į širdį! Kontroliuok savo pajamas, nes gali atsirasti netikėtų išlaidų. Žiūrėk, kad tavo norai sutaptų su galimybėmis. Mėnesio pabaigoje derėtų susimąstyti apie savo ateities planus, kur atostogauti vasarą, kokius darbus nuveikti. Galbūt verta užsiimti savo verslu, mokslais ir išmokti naujos profesijos. Tai, ką užsibrėši ir pradėsi mėnesio pabaigoje, pavyks sėkmingai įgyvendinti ar pasiekti. Susipažindama su vaikinais būk atsargi, prieš priimdama svarbų sprendimą išsiaiškink tikruosius partnerio tikslus ir motyvus. Poros turėtų elgtis diplomatiškai ir vienas kitam rodyti didesnę pagarbą.

LIŪTAS. Šį mėnesį laukia daugiau pozityvumo! Gali išspręsti tave kamuojančius klausimus, kurie iki tol nejudėjo iš vietos. Tau į pagalbą skubės draugai ir artimieji, tik stenkis aplinkiniams nepiršti savo nuomonės, jei jie nepasiruošę jos priimti. Stenkis būti pakantesnė kolegoms, nes gali nesutapti jūsų nuomonės esminiais klausimais. Geriau padovanok jiems po mažą, bet malonią dovanėlę – tai padės išlaikyti abipusį šiltą ryšį. Mėnesiui baigiantis gali sužlugti svarbūs planai. Stiprink organizmą, daugiau ilsėkis. Paskutinę savaitę saugokis traumų, jos labiau tikėtinos dirbant arba vairuojant. Tave gali lydėti romantiška nuotaika, ypač antroje mėnesio pusėje, todėl su kuo nors susipažindama elkis atsakingai. Porų gali laukti kelionės, jos padės sutvirtinti santykius, jeigu stengsitės vienas kitu labiau pasirūpinti.

MERGELĖ. Šį mėnesi gali sulaukti įvairių permainų. Gali padidėti tavo pažįstamų ratas, turėsi daug veiklos. Tačiau tave gali veikti stresas ir įtampa, todėl pasidomėk, kaip juos natūraliai įveikti arba pristabdyti. Darbe ar moksluose gali turėti naujų idėjų, bet ne visas pavyks iš karto įgyvendinti. Antroje mėnesio pusėje, tikėtina, užsimegs pažintis su naujais partneriais, bet neskubėk, leisk laikui patikrinti jų patikimumą. Poroje esančios turėtų būti dėmesingesnės antroje mėnesio pusėje, nes gali būti konfliktų. Spręsk juos taikiai ir atmink, kad skaudūs žodžiai santykių netvirtina, o tik griauna. Jei tik pradėjai susitikinėti su vaikinu, neskubėk. Prieš priimdama svarbius sprendimus iš pradžių labiau pažink save ir savo vidinį pasaulį.

SVARSTYKLĖS. Šis mėnuo gali būti kiek nestabilus. Venk konfliktų ir su aplinkiniais stenkis palaikyti diplomatiškus ryšius. Tikėtina, kad antroje mėnesio pusėje tau pavyks išspręsti finansinius klausimus. Gali sulaukti pagalbos iš draugų ar pažįstamų. Žvaigždės įspėja, kad, jei iki šiol nesirūpinai sveikata, galimos netikėtos ligos. Išaugs ir traumų, avarijų darbe ir kelyje tikimybė. Panikuoti nereikia, tiesiog būk atsargesnė. Stenkis nereaguoti į galimas provokacijas, nesivelti į apkalbas, intrigas. Kita vertus, taps pavojingi liežuvautojai, sukčiai, vagys, ypač darbe. Būk draugiškesnė su šeima ir artimaisiais, nes galimi nesutarimai, dėl kurių vėliau gailėsiesi. Susidėliok teisingus gyvenimo prioritetus ir pamąstyk, ar tavo pasirinkta kryptis tinkama.

SKORPIONAS. Šį mėnesį gali sumažėti jėgų. Bus sudėtingiau susikaupti, todėl pasistenk nepridaryti klaidų darbe ar užsiimdama kita veikla. Gali būti labai išsiblaškiusi – gal dėl to, kad eini miegoti netinkamu laiku? Atkreipk dėmesį į dienos režimą, kad nestokotum jėgų. Mėnesio pradžioje atsidursi nedraugiškoje aplinkoje, ant jų galvos pasipils problemos, bet vėliau tamsūs debesys išsisklaidys ir jos galės pasijusti Fortūnos numylėtinėmis, pagaliau pradės sektis. Paskutinę mėnesio savaitę ypač seksis bendrauti, prisistatyti naujiems žmonėms, pristatyti savo kūrybą, veiklos laimėjimus visuomenei, būsimam darbdaviui ar net įtikinti atsakingą asmenį tau svarbiu klausimu.

ŠAULYS. Pirma mėnesio savaitė kiek kebloka bet kokiems atsakingiems reikalams spręsti. Tai bus netikęs laikas keisti darbovietę, kraustytis į naują gyvenamąją vietą. Vėliau šis mėnuo gali būti tau palankus. Tikėtina, kad jausiesi pozityviau nei ankstesniais mėnesiais. Gali sulaukti malonaus palaikymo ir iš mokytojų ar dėstytojų. Darbe būsi energingai nusiteikusi, gali padidėti tavo klientų ratas, jeigu elgsiesi atsakingai ir jausi, kad esi „savo rogėse“. Jeigu darbas tau – ne prievolė, šį mėnesį sulauksi sėkmės. Dėl sveikatos šį mėnesį atkreipk dėmesį į savo mitybą. Vienišėms palanki antroji mėnesio pusė, gali tikėtis naujos pažinties kultūringoje, meniškoje aplinkoje. Sutuoktiniams gali tekti spręsti šeimynines problemas, todėl pasistenk tai daryti ne vakare ir nepasiduoti blogoms emocijoms. Kitu atveju tikrai nerasi tinkamo sprendimo, o tik pakliūsi į užburtą ratą.

OŽIARAGIS. Šis mėnuo bus labai palankus bendrauti. Daugiau laiko praleisi su savo artimaisiais, todėl nevenk su jais artimiau pasikalbėti, pasiteirauti apie sveikatos būklę ir emocinę būseną. Pasistenk atsakingai rinktis žodžius, kad nieko neįskaudintum. Pagalvok, ar tavo humoras ne per aštrus ir ne per kandus. Tai, kas kelia šypseną tau, ne visada prajuokins kitus. Kontroliuok savo išlaidas ir venk skolų. Net jei ir artimieji siūlo finansinę pagalbą, pagalvok, ar tikrai nori visada naudotis jų gerumu. Gal geriau pačiai atsikelti nuo sofutės ir pasistengti užsidirbti taip trokštamiems pavasariniams bateliams? Vienišėms naujai pažinčiai palankus metas yra pirmoji mėnesio pusė. Pasidomėk priešingos lyties atstovų psichologija. Juk dabar yra tiek gerų knygų, padedančių suprasti priešingos lyties psichologiją. Poroms pirmoje mėnesio pusėje patartina neįkyrėti su savo nuomone, verčiau kartu ramiai pasikalbėti ir priimti bendrą sprendimą. Abiem žvaigždės pataria aplankyti parodą ir daugiau laiko praleisti gryname ore.

VANDENIS. Mėnesio pradžioje gali jausti nerimą dėl savo finansų. O juk jie tokie svarbūs... Galimos permainos darbe, iš jų pasisemsi naujos patirties. Turėtum pasisaugoti nedidelių traumų ir stiprinti imunitetą. Vasara – labai tinkamas laikas pradėti mankštintis iš ryto, ir visai nereikia prabangaus sporto klubo abonemento! Raktinis mėnesio žodis – kantrybė. Jei viską skubinsi, patirsi dar daugiau rūpesčių. Nors trečią dekadą ir palengvės, reikalai netaps aiškesni, paprastesni ir greičiau įveikiami. Vienišos merginos pirmoje mėnesio pusėje gali tikėtis sutikti savo svajonių partnerį ir sulaukti dėmesio iš priešingos lyties atstovų, tačiau bendrauti pradėk tik įsitikinusi, kad kito žmogaus motyvai yra rimti. Sutuoktiniams šį mėnesį vertėtų aptarti savo pareigas namuose, gal reikėtų vienam dėl kito labiau pasistengti.

ŽUVYS. Seniai buvo toks jausmingas, turiningas mėnuo. Įspūdžių tikrai netrūks. Net ir vienišos gaus pakankamą gerbėjų dėmesio porciją. Tik nepamiršk, kad savo laime nebūtina dalytis su visais: nereikia apie tai skelbti net geriausioms bičiulėms ir feisbuko sekėjams. Mėgaukis akimirkomis be jokių „ką pagalvos kiti“. Bus privalu viską tikrinti. Nepatartina imtis ko nors nauja. Tad reikalus, susijusius su konkurencine kova, pasistenk sutvarkyti pirmą mėnesio savaitę. Vėlesnis metas bus palankus pradėtiems darbams tęsti. Sėkmingas laikas – trečia mėnesio savaitė. Nepamiršk, kad pavasaris turi atsirasti ir lėkštėje. Jeigu nori jaustis energinga, privalai labiau rūpintis tuo, ką dedi į burną!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis