Šiąnakt įvyksianti galingoji Vilko pilnatis smogs šiam Zodiako ženklui

Daugelis astrologija besidominčių žmonių žino, jog pirmoji naujųjų metų pilnatis yra lemtinga. Būtent ji labai paliečia jautresnius asmenis, kurie mėnulio fazių kaitai yra labai paveikūs.

Yra vienas Zodiako ženklas, kurį itin paveiks šianakt įvyksianti Vilko pilnatis. Vilko pilnatis dar senovėje buvo žinoma kaip ypatingas įvykis, kuris supriešina žmonės. Tikėta, jog per pilnatį gali įvykti įvairiausių baugių nutikimų, todėl tą naktį pagausėja apiplėšimų, žudynių bei nelaimingų atstitikimų skaičius. Juk vilkas - gudrus, klastingas ir plėšrus gyvūnas.

Vieną Zodiako ženklą Vilko pilnatis veiks ypatingai. Tai dažnai dėl mėnulio fazių kaitos kenčiantis Šaulys. Šauliai - nerimastingi žmonės, kuriuos išbalansuoti gali net menkiausias aplinkos veiksnys. Dažniausiai per pilnatį jie neramiai miega, prieš užmiegant jiems skauda galvą, o naktį kamuoja pilvo skausmai. Šį Vilko pilnatis jiems bus ne pats geriausias potyris. Gali būti, jog vakare kils neramios mintys, Šauliai jausis lyg nesavi, aplankys pesimistinės nuotaikos. Didelė tikimybė, jog ryte Šauliai atsikels tinkamai neišsimiegoję ir nepailsėję.

Norint apsisaugoti nuo pirmosios šių metų pilnaties padarinių, patartina ramiai nusiteikti, vakarą praleisti ne kur nors mieste, o jaukiai įsitaisius namuose. Tikėtina, jog tai pridarys kur kas mažiau bėdos nei leidžiant laiką su kitais žmonėmis, mat šį vakarą gali kilti konfliktų bei ginčų su kitais. Patariama atsipalaiduoti, išgerti raminančios arbatos ir kaip įmanoma stengtis valdyti minčių srautą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis