Šiais 3 mėnesiais gimusios gali būti slaptos raganaitės

Siaubo šventės metu pasidomėjome, kokiais mėnesiais gimusios gali turėti raganos bruožų. Raganos apibūdinimas nuo seno buvo apgaubtas mitais. Vis dėlto raganos siejamos ne vien su blogiu, priešingai - jos gali būti magiškų galių turinčios stebukladarės. Nori tikėk, nori ne, bet sužinojome, jog šiais mėnesiais gimusios turi magiškų galių, būdingų raganaitėms!

BALANDIS. Balandžio mėnesį gimusios gali turėti raganiškų galių, mat yra be galo intuityvios. Raganaitės nuo seno pasižymėjo nepaprasta intuicija, mat gebėjo nusakyti ateitį, įspėti žmonių ketinimus ar įminti slapčiausias paslaptis. Intuicija balandį gimusioms tiesiog įdiegta, mat jos geba kone perskaityti žmonių mintis ar prognozuoti likimus, tad net pačios stebisi šiais gebėjimais. Tiesa, apie tai jos neprisipažįsta - neretai nejauku aplinkiniams teigti dalykus apie tai, kas gali būti netiesa bei sietina su magiškais elementais. Vis dėlto išugdžiusios šį gebėjimą jos gali tapti puikios spėjikės bei pagelbėti žmonėms, mat gebės įminti jų paslaptis, padėti atrasti gyvenimo kelią.


RUGPJŪTIS. Rugpjūtį gimusios galėtų būti puikios raganaitės - psichologės. Žmones jos jaučia geriau už bet ką kitą. Nuo pat vaikystės empatiškos, jautrios bei gebančios suprasti aplinką - tokios yra rugpjūtį gimusios merginos. Šį mėnesį gimusios kuo puikiausiai galėtų būti gerosios raganos, kurios savo psichologiniais gebėjimais galėtų padėti žmonėms išsprendžiant problemas. Žinoma, su lašeliu magijos, jog visas procesas atrodytų stebuklingesnis. Rugpjūtį gimusios, jei tik būtų galimybė, galėtų rengti seansus su žmonėmis, bandyti įspėti juos kankinančias bėdas bei rasti išeitį, kuri padėtų nugalint problemas. Vertėtų atidžiau sekti žmones, reaguoti į jų elgseną, veiksmus bei lavinti savo, kaip psichologės - raganaitės gamtos dovaną.


SPALIS. Ne veltui spalio mėnuo sietinas su magija, paslaptimis bei kitokiomis įdomybėmis. Spaliukės galėtų būti neprastos raganaitės, jei įsigilintų į savo sapnus. Tikėtina, jog jos sapnuoja labai raiškius, ateitį gebančius įspėti ar žmonėms padėti sapnus. Spalį gimusios turi nepaprastai gilų vizualinį pradą, todėl iš tiesų sapnais geba ne tik kontroliuoti savo pačių gyvenimus, bet ir padėti juos kontroliuojant kitiems. Jei norima lavinti šią gamtos dovaną, verta pasigilinti į save, į tai, kaip išreiškiate save pasauliui bei pasidomėti pranašingais sapnais, jų reikšmėmis. Orientuokitės į sapnus, pasidomėkite, kaip būtų galima miegant išvysti vaizdingesnius, raiškesnius, aiškesnius sapnus. Jūs apdovanotos sapno dovana, tereikia ją priimti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis