Šį mėnesį šiam Zodiako ženklui reikėtų nusiteikti ne pačiam geriausiam

Paskutinis rudens mėnuo dažnam asocijuojasi su ne pačiais maloniausiais orais. O štai vienam Zodiako ženklui nuotaika bjurs ne dėl prastėjančių orų, bet dėl susiklosčiusių situacijų.

Suklusk, jei esi Vandenio ženklo atstovė. Vandeniams ateina ne pats ramiausias laikotarpis. Šį mėnesį Vandenius gali pasiekti nemalonius įspūdžius nešančios žinios - tai gali būti artimo žmogaus išdavystė, apkalbinėjimas ar net atleidimas iš darbo. Žinoma, prie to prisidės jau kurį laiką sekusios Vandenių nesėkmės - patys Vandeniai šiuo metu negeba susikoncentruoti, yra išsiblaškę, leidžia emocijoms juos užvaldyti ir negeba priimti sprendimų, blaškosi.

Lapričio mėnesis kritinis taps ir dėl to, jog Vandeniams bus itin sunku psichologiškai - šį mėnesį gali būti jaučiamas neįprastas, iki šiol nebuvęs būdingas nerimas, prislėgtumas, nuolatinė prasta nuotaika. Tikru gelbėjimosi ratu Vandeniams turėtų tapto buvimas su artimaisiais, mėgavimasis karšta vonia ar atpalaiduojamasis masažas.

Patartina sutelkti dėmesį į mitybą - ji taip pat lemia nemažai, mat valgant paskubomis bei piktnaudžiaujant greitu maistu, galimas virškinimo sutrikimas, o tai gali sąlygoti prastą savijautą ir nuotaikos pablogėjimą. Taip pat derėtų atkreipti dėmesį į sporto svarbą - šį mėnesį Vandeniams tiesiog būtina išsikrauti, o tam puikiai tinka aktyvi veikla, sporto salės lankymas ar intensyvus vaikčšiojimas.

Neprižadame lengvo mėnesio, tačiau pasitelkus į pagalbą kai kuriuos būdus, nesėkmių ruožą bus galima sėkmingai pereiti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis