SAUSIO horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

Sausis – naujos pradžios mėnuo. Vieniems šį mėnesį lemta kalnus versti, kitiems, priešingai, būtina kaupti jėgas prieš darbų maratoną. O ką žvaigždės žada tau?

Horoskopą sudarė Saulė Jonaitytė - www.horoskopas.lt

AVINAS

Rizikuosi, griausi didžiausias užtvaras kelyje į tikslą. Stebinsi visus įžvalgomis ir taiklumu. Marsas Skorpione skatins persitvarkyti iš pagrindų, apsivalyti nuo negerovių ir gelbėti nuo jų pasaulį. Pradžioje išsiaiškink, ar konkurencija, kuriai pasiryžti, veda prie tavo asmeninių, ar prie svetimų tikslų? Mat kovodama gali tapti patogiu įrankiu paslaptingiems griovėjams, o ne kūrėjams. Svarbiausių užduočių imkis viena. Ir atostogos suteiks daugiau jėgų, jei leisiesi į žygius viena, be grupių. Draugai sausį dažnai trukdys ir darbui, ir sportui, ir širdies reikalams. Ribok išlaidas kelionėse, mat iki gegužės kišenė nepasipildys.

Sėkmės dienos: 1, 6, 11, 16, 20, 24, 30.
Įtampos dienos: 4, 9, 14, 18, 22, 27.

JAUTIS

Dėl mylimųjų dėmesio, gerbėjų pripažinimo ir grožio ryšiesi nutrūktgalviškoms komandinėms avantiūroms. Tačiau iššūkių rezultatas gali būti priešingas, nei tikėjaisi. Gerbėjams, dėstytojams ir užsieniečiams, dėl kurių taip stengiesi, tavo ugningas proveržis gali pasirodyti pigios kvailionės, draugai gali net atsiriboti, nusigręžti nuo keistuoliškų fantazijų. Neperženk įstatymų ribų: bendruomenių taisyklių pažeidimai dabar turės rimtas pasekmes. Daug bendrausi ir važinėsi – pas mylimus, vaikus ar su jais. Kelionėse pasisaugok traumų ir peršalimų, o egzaminuose – klaidų. Tolimas grupines keliones geriau atidėk rudeniui, palankesniam metui.

Sėkmės dienos: 5, 10, 13, 17, 23, 28.
Įtampos dienos: 2, 7, 12, 15, 21, 25, 30.

DVYNIAI

Po naujamečio fejerverkų nuo sausio 8 d. teks vienai palinkti po didoka atsakingų darbų, buities krūvių našta. Tausok energiją, rūpinkis sveikata, kasdien sportuok, kad išvengtum sausio peršalimų, depresijų. Žvaigždės suteiks jėgų, o gydytojai, kolegos, rėmėjai parodys kryptį – kaip pasiekti ilgalaikių rezultatų keičiant gyvenseną, kaip sulieknėti nesikankinant. Dabar pasieksi stulbinamų rezultatų dailindama kūną. Savitvarda ir kantrybe esmingai pakeisi ne tik išvaizdą, bet ir charakterį. Šeimoje, namuose vyks pokyčiai – gal remontai, gal kažkas atsikraustys ar išsikels gyventi kitur. Dėl saugesnės vietos namuose teks pakovoti.

Sėkmės dienos: 3, 8, 12, 16, 20, 24, 29.
Įtampos dienos: 5, 10, 13, 18, 22, 27.

VĖŽYS

Naujieji metai prasidės kūrybinių energijų antplūdžiu. Iki kovo būsi apsėsta aistros – kurti menus, mylėti ir kovoti už tuos, kuriuos myli. Nedviprasmiškas simpatijas rodys svarbūs asmenys, elito žymūnai. Susipažinsi su neeilinėmis asmenybėmis. Jos praplės akiratį, uždegs sumanymais, padės atsiskleisti talentams. Su jais išgyvensi nepamirštamą, prasmingą laisvalaikį. Tik nesėdėk sudėjusi rankų! Galingas Visatos jėgų palaikymas atveria kelius į visuotinį pripažinimą. Nagi, įrodyk, kad esi nepėsčia ir savarankiškai randi lobių netikėčiausiose vietose. Mat tie, su kuriais buvo susitarta, netesės pažadų, dažnai nuvils.

Sėkmės dienos: 4, 9, 14, 17, 23, 27.
Įtampos dienos: 2, 6, 12, 16, 19, 25, 29.

LIŪTAS

Įvyks esmingos permainos į gera įvairiose srityse. Pasistengsi, kad ir širdies ryšiai sutvirtėtų, žibėsi išmintimi per pasimatymus. Galbūt persikraustysi kitur, į atskirą kabinetą su solidesne iškaba ant durų. Net kritiškiausi gerbėjai patvirtins, kad esi teisi, išmani ir to verta. Už patarimus ir draugišką pagalbą bus dosniau atlyginta. Tačiau pagyros už žinias, brangūs batai ir antpečiai nedarys įspūdžio aplinkai, antrai pusei. Jie lauks žygdarbių, dramų ir malonumų, kuriais išlepinai. Metas investuoti į save. Šeima, tėvai puldinės su nuožmiais reikalavimais, kaltins, namie – it karo zona. Lėksi nuo jų atsigauti į mokyklą, sporto salėn, darban, į gamtą.

Sėkmės dienos: 3, 8, 12, 16, 21, 25, 29.
Įtampos dienos: 5, 10, 14, 18, 23, 28.

MERGELĖ

Pirmą savaitę dar skraidysi laisva vaivorykštiniais padebesiais, kosminėse fantazijose. Paskui sveikas protas ir aplinkybės tvirtai nuleis ant žemės. Sausis – didelės sėkmės mėnuo. Tvirtai laikysi ar perimsi pagrindinės organizatorės ir kūrybinės režisierės vadeles. Svarbu pabaigti tai, ką pradėjai anksčiau. Būtent iš tęsinių ir pratęsimų, iš ankstesnės patirties kaip iš šaknų išaugs nauji sumanymai. Eksperimentus ir proveržius nukelk į pavasarį. Metas pramogauti ir atostogauti, suartėti su antra puse, skirti dėmesio tėvams ir pomėgiams, susitvarkyti būsto reikalus, pasižvalgyti po pasaulį, lankyti kursus, pagilinti žinias.

Sėkmės dienos: 4, 9, 13, 17, 22, 26, 31.
Įtampos dienos: 1, 6, 11, 15, 19, 24, 29.

SVARSTYKLĖS

Sena tiesa, kad tiems, kuriems sekasi meilėje, nekaip klostosi ūkio reikalai. Būsi ryškiausias šio dėsnio pavyzdys, nors svetimų patarimų nepripažinsi, o karštai skelbsi savo įsitikinimus kaip vienintelę tiesą. Daug gerų dalykų sužinosi apie mylimųjų, dievinamų žvaigždžių praeitį, susipažinsi su jų šeima, dalinsiesi bendrais vaikystės prisiminimais. Spinduliuosi viltį ir šildysi artimuosius, kursi jaukumo aurą namuose. Tačiau su mokslais ir darbais – migla, klaidos ar net duobė, praeitis ar šeimyninės aplinkybės vis dar neišveda iš aklavietės. Paklausyk mamos: jos patirtis, įžvalgos ir pinigai padės rasti išeitis, nuims rožinius akinius.

Sėkmės dienos: 2, 7, 12, 16, 21, 25, 30.
Įtampos dienos: 4, 9, 14, 18, 23, 28.

SKORPIONAS

Marsas Skorpione iki kovo pakraus pertekline ryžto energija, tapsi maginės traukos centru, lyg kokia pagrindinė įvykių dirigentė. Užuojauta tiems, kurie išdrįs stoti skersai kelio ar priešinsis tavo drakoniškoms pastangoms keistis ir keisti, gerinti draugų, mylimųjų, pažįstamų gyvenseną. Visur, kur teks varžytis ar konkuruoti, iškovosi pagrindinį prizą, pripažinimą, pelnysi darbo ar sporto žymūnės šlovę. Net nepažįstami, pakeleiviai dovanos šypsenas ir kažką didelio, šviesaus, vos telpančio į širdį ir kuprinę. Po 22 dienos mažink apsukas, puolimais išgąsdinsi vadovus, yra rizika prarasti lyderės karūną, kurią gavai mėnesio viduryje.

Sėkmės dienos: 5, 9, 13, 17, 22, 26, 31.
Įtampos dienos: 3, 7, 11, 15, 20, 24, 29.

ŠAULYS

Žvaigždės dalins laimėtojų statulėles ir pinigines premijas Šaulėms žurnalistėms, studentėms, mokytojoms, mokslininkėms ir vadovėms. Labiau nei visada seksis kelionėse ir atrankose. Dirbančios ir politikuojančios, priešingai, patirs didesnį spaudimą ir vadovų priekabes dėl priveltų klaidų, nepareigingumo. Smarkiau kabinsis peršalimo ligos, kils įvairių nepatogumų dėl maisto, pinigų. Jei rūpi išlaikyti darbo vietą ir laikinai neprarasti darbingumo, kontroliuok mitybą, pabaik pagaliau sutartus projektus. Mat sausį dalis jų bus sustabdyti, o dalis užsakymų ar būsimų bendrų veiklų atkris būtent dėl tavo stabdymo ar avantiūrų.

Sėkmės dienos: 2, 7, 11, 15, 19, 24, 29.
Įtampos dienos: 4, 9, 13, 17, 22, 26, 31.

OŽIARAGIS

Kartais su likimu įmanoma netyčia prasilenkti, nepastebėti jo malonių. Pasistenk, kad sausio pirmoje pusėje taip nenutiktų. Mat įpročiai, užimtumas ar paskendimas žinių srautuose aptemdys akis – nepastebėsi ištiestos pagalbos rankos, valdžios prielankumo, į uždarytas duris neprisibeldusios simpatijos. Netikėta sėkmė, dovanos, naujos perspektyvos šeimai gali ateiti iš tokių pakraščių, kur niekada nebūtum kojos įkėlusi. Pomėgius ir šaunesnius tikslus atrasi virtualioje erdvėje, atmetusi ankstesnius planus ir žmones, su kuriais nebesusikalbi. Grupines keliones ir naujas veiklas teks susiorganizuoti pačiai, už jas ir asmeniškai atsakyti.

Sėkmės dienos: 5, 10, 14, 18, 23, 27.
Įtampos dienos: 3, 8, 12, 16, 20, 25, 30.

VANDENIS

Vandenių mintis, veiksmus ir iniciatyvas palaikys, padrąsins seni bičiuliai, tėvai, bendražygiai. Kolektyvo senbuviai irgi stos tavo pusėn, nors dauguma – dėl naudos, dėl medžiojamo lokio būsimų dalybų. Uranas, tavo valdovas, veda pirmyn pažinimo ir ryšių greitkeliuose. Nesigręžiok į tuos, kurie nepagauna kampo ir nepriima tavo tiesmuko atvirumo. Bus natūralių praradimų, nutrūks ilgametės sutartys ir bendradarbiavimas, daug ką atmetinėsi pati – nusivylusi ar sužinojusi jų paslaptis. Metas atokvėpiui: atokiau nuo visų susistyguok mintis ir jausmus. Atsinaujins senas virtualus romanas, blogi įpročiai.

Sėkmės dienos: 1, 6, 11, 15, 19, 24, 29.
Įtampos dienos: 4, 9, 13, 17, 22, 26, 31.

ŽUVYS

Po gruodžio trypčiojimo ir dairymosi į kitus matysi kryptį, intuityviai jausi, ko nori ir kaip tą pasiekti. Aprėpsi daug sričių, įkūnysi drąsiausias vizijas, būsi priimta į rimtas komandas, kursi tarptautinius projektus. Būtinai imkis naujų įsipareigojimų! Iki 21 dienos ištvermės ir atkaklumo užteks viskam: aplankysi draugus, patarinėsi antrai pusei ir lyderiams, kaip sukalti laiptelius į sėkmės bokštą, rodysi išeitis bendradarbiams, rūpinsiesi gyvūnais. Nauji bičiuliai ištemps į viešumą, į nežinomas, paslaptingas teritorijas, iš kurių semsiesi peno saviraiškai. Mėnesio pabaigoje jėgos ir ištekliai išseks, ateis metas kasmetiniam poilsiui.

Sėkmės dienos: 5, 10, 14, 18, 23, 27.
Įtampos dienos: 1, 8, 12, 16, 21, 25, 30.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis