Ruoškitės: penktadienio, liepos 13 saulės užtemimas stipriai veiks 3 Zodiakus

Vasaros sezonu esame veikiami saulės energijos: būtent ji suteikia šviesos, šilumos, leidžia augalams sužydėti, jūrai įšilti. Būtent todėl vasarą vykstančius saulės užtemimus astrologai traktuoja kaip pačius reikšmingiausius žmonėms: jie sukelia stipriausią magnetinį poveikį, todėl gali negatyviai veikti žemės gyventojus, juos padaryti neramius, sutrikdyti jų miegą, sveikatą.

Saulės užtemimai žmones veikia skirtingai: kai kurie gali net nepajusti šio reiškinio, o štai jautresni neišvengia kylančio nerimo bei įtampos. Liepos 13 žemėje įvyks saulės užtemimas, kuris pasieks gyvenančius prie pietinio poliaus, tačiau jo skleidžiama energija bus jaučiama visame pasaulyje. Saulės užtemimo maksimumo metu Mėnulis bus uždengęs trečdalį Saulės disko.

Ši saulės užtemimas ypatingas, nes sutampa su astrologų linksniuojama liepos 13, penktadieniu, todėl patariama rimtai pažiūrėti į teikiamas rekomendacijas ir kiek galima apsisaugoti nuo negatyvių nutikimų, kurie gali atnešti rimtus padarinius. Štai trys Zodiako ženklai, kurie turėtų ypatingai pasisaugoti:

AVINAS

Avinas ganėtinai nelengvai išgyvena reiškinius, susijusius su dangumi (Saulės užtemimus, magnetines audras ar pilnatį). Todėl šis Saulės užtemimas juos kaip niekad paveiks - Avinai jaus kylančią įtampą, jiems taps sunku susikoncentruoti, viskas kris iš rankų, atrodys, jog daug kas nesiseka. Saulės užtemimo dieną Avinams nepatartina planuoti kokių nors tolimesnių išvykų - verčiau pasistengti ramiai praleisti laiką su artimais žmonėmis. Avinams svarbu nepasiduodi negatyvumui ir neleisti Saulės užtemimui paveikti jų emocijų, antraip lemtingasis penktadienis gali privesti prie neigiamų sprendimų. Juk žinote, kiek daug pakeisti gyvenime gali vos viena diena...

Saulės užtemimas Mergeles paveiks ne mažiau nei kitus - šio ženklo atstovai nervinsis dėl smulkmenų, jausis nepasitikintys savimi ir erzinsis dėl kiekvieno pasakyto žodžio. Vidinė ramybė iš fronto pasitrauks, todėl patartina Saulės užtemimo dieną leisti laiką ramiai, artimų žmonių būryje, vengti masinių susibūrimų - jie gali iššaukti baimės atakas. Vertėtų pasirūpinti mityba, mat gali būti, jog Mergelėms Saulės užtemimo metu sustreikuos virškinimas, pasidarys negera. Būtina atsargiai vairuoti ar elgtis su automobiliais!

Vandenius Saulės užtemimas paveiks labiausiai iš visų Zodiako ženklų. Naktį iš liepos 12 į liepos 13 jie gali blogai miegoti, todėl atsikels nepailsėję ir irzlūs. Patartina tą dieną pernelyg nesivelti į diskusijas, išlikti ramesniems ir jokiu būdu nekonfliktuoti. Kylantį nerimą reikėtų slopinti raminančiomis arbatomis, relaksacija, sportu. Galimas variantas, jog Vandeniai susipyks su kažkuo artimu, o tai gali padaryti įtaką tolimesniems jų santykiams. Todėl kaip įmanydami venkite ginčų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis