Po šiuo Zodiako ženklu gimę yra arti tobulybės

Tobulumas egzistuoja? Toli gražu ne, tačiau buvimas arti idealumo iš tiesų įmanomas, ypač, jei gimei po šiuo Zodiako ženklu. Tai ugningos, veržlios ir savo tikslą dažniausiai pasiekiančios asmenybės, kurioms daugelis pavydi. O pavydėti iš tiesų yra ko!

Liūtai geba susidoroti su problemomis. Liūtus retai kada ištinka depresinės nuotaikos ar nerviniai priepuoliai, mat šio Zodiako ženklo atstovai geba susidoroti su iškilusiomis bėdomis. Tai be galo stiprūs bei valingi asmenys, kurie jautrumą laiko vienu didžiausių žmonių priešu, tad stengiasi jį maskuoti.

Liūtai greitai suauga. Liūtai, kad ir kokio amžiaus būtų, jaučiasi brandūs bei suaugę, mat ganėtinai anksti pajaučia brandą, pradeda domėtis pasaulio naujienomis, greitai vystosi kaip asmenybės. Neretai apie Liūtus sakoma, jog jų sielos yra senos, tarsi gyvenusios šimtmečius. Taip yra todėl, jog Liūtai pasižymi išmintingumu.

Liūtai pasižymi intelektualumu. Liūtai neprivalo baigti studijų Oksforde, jog pasižymėtų kaip intelektualūs ir kultūringi žmonės. Jie priima informaciją, kurią jiems suteikia pasaulis ir noriai ją įsisavina. Liūtai taip pat išminties dažnai semiasi iš knygų, kurios ne tik padeda atsiriboti nuo problemų, bet ir supažindina su įvairiais procesais, vykstančiais pasaulyje.

Liūtai turi išlavintą stiliaus bei grožio pojūtį. Galbūt todėl neišvysime apkiautusio, nesusitvarkiusio ir su naujausiomis mados tendencijomis prasilenkiančio Liūto ženklo atstovo? Liūtai žino, kaip gerai atrodyti ir dažnai puiki išvaizda tampa garantu siekiant užsibrėžtų tikslų. Liūtus dažnai traukia su stiliumi susijusios naujienos.

Liūtai labai dažnai gauna tai, ko trokšta. Visą gyvenimą būti lydimam sėkmės - neįmanoma. Gyvenimas kupinas pakilimų ir nuopolių, jų neišvengia ir Liūtai. Vis dėlto Liūtai yra bene vieninteliai, kuriems be galo sekasi gyvenime, mat jie nuosekliai siekia užsibrėžtų tikslų ir niekuomet nepasiduoda. Galbūt todėl jų pergalių sąrašas toks ilgas?

Liūtai išlieka orūs ištikus net didžiausiai krizei. Nesvarbu, ar tai būtų asmeninė kritika, ar viešas pažeminimas, Liūtai visada išliks orūs ir pademonstruos kilmingumą. Tai kone vienintelis Zodiako ženklas, kuris taip lengvai geba išsisukti iš nepalankios situacijos ir visuomet geba išsaugoti sveiką kailį. Žinoma, čia gelbsti puiki Liūtų komunikacija bei gebėjimas atrasti išeitis.

Liūtų ugningumas teikia daugiau pliusų nei minusų. Liūtų neblėstantis entuziazmas yra vienas iš ugningo charakterio bruožų, tad nėra nieko labiau žavinčio nei degantis dėl idėjos ar sumanymo žmogus. Liūtai perfekcionistai, tačiau užsidegimas dažniausiai jiems pelno pripažinimą darbinėje veikloje.

Nėra labiausiai fiziškai traukiančio ženklo nei Liūtai. Tai ugningos ir be galo akiai patrauklios asmenybės, kurios gerbėjų turi į valias, net jei turi nuolatinį partnerį. Tai ir džiugesys, tačiau kartu ir jo temdymas, mat Liūtams ganėtinai lengva įklimpti į neištikimybės liūną. Visgi kaip bebūtų, Liūtai pasižymi patrauklumu.

Liūtai mėgsta nuoširdžiai juoktis. Ir tai yra vienas pagrindinių jų pliusų - kam patinka paniurėliai? Liūtai dažnai tampa kompanijos sielomis, mat geba pralinksminti ir pasakoja įvairiausias linksmas istorijas. Be to, jie turi be galo gerą atmintį, todėl jiems nesunku įsiminti anekdotus.

Liūtai jaučia savo kūną. Tad dažniausiai nepersivalgo, yra sportiški ir gerbia kiekvieną savo kūno centimetrą. Nėra linkę į dietas, tačiau sveika mityba yra jų gyvenimo dalis. Ar ne

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis