PANELĖS HOROSKOPAS: vasaris

Kas tavęs laukia paskutinį žiemos mėnesį? Sužinok!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Avinas

Vasarį svarbiausia nesiblaškyti ir atkakliai siekti ilgalaikių tikslų – tik tada lauks pergalė. Džiaugsiesi energijos antplūdžiu, ligos aplenks, tačiau nei pinigai, nei likimo dovanos pačios į rankas nekris, ką užsidirbsi, tą ir gausi, ką iškovosi, to niekas neatims. Meilės fronte jausiesi tarsi įstrigusi, nebūsi iki galo patenkinta antrąja puse, tačiau susikaupk ir nekelk tuščių ginčų ar scenų. Kad taptum mylima, reikės įdėti nemažai pastangų. Tačiau kantriausios sulauks apdovanojimo.

Jautis

Tobulas mėnuo pradėti ką nors naujo. Ypač seksis toms, kurios nuspręs keisti gyvenimo būdą, pasigražinti ir sulieknėti. Meilės fronte būk atsargi su prastos reputacijos vaikinais, žarstančiais nežemiškus pažadus, neskolink jiems pinigų ir savo lengvabūdišku elgesiu nesuteik peno apkalboms. Darbe ir mokymosi įstaigoje saugokis pernelyg maloniai atrodančių žmonių, kurie gali slėptis po saldaus bendravimo kauke, o iš tikrųjų norės įbesti peilį į nugarą, todėl gali prarasti dvasinę pusiausvyrą. Pasitikėk tik tais, kurie anksčiau nenuvylė, ir būsi apsaugota.

Dvyniai

Jei ieškosi tikros dvasinės meilės, o ne trumpalaikių romaniukų, jausmų srityje laukia geros permainos. Pagaliau pasijusi suprasta ir įvertinta vyriškosios lyties atstovų. Bet darbe – štilis. Šiuo metu nerekomenduojama ieškoti ko nors naujo, nes geriau nei dabar nerasi, tačiau papildomas pastangas įvertins vyresnybė. Vasaris – meilės mėnuo ne tik kalbant apie vaikinus. Nepraleisk progos artimiesiems pasakyti gerų žodžių, atsiprašyk tų, kuriuos įskaudinai, tai šiais metais lems sėkmę. Kelias dienas gali tekti praleisti namuose dėl sveikatos problemų.

Vėžys

Vėžiams teks įvykdyti duotus pažadus ir įsipareigojimus antrajai pusei, kitaip jie gali likti vieniši, nes pasirodė nepatikimi partneriai. Neignoruok mylimojo skundų, skirk jam daugiau laiko – jo pretenzijos turi pagrindo. Jei nors trumpam atsitrauks nuo mokslų, vienišos vėžių atstovės gali tikėtis naujų pažinčių. Darbe gana sunkus metas, kolegos gali nuolat kaišioti pagalius į ratus, apkalbinėti, velti į konfliktines situacijas – kuo mažiau dėmesio kreipsi į jų keliamas bangas, tuo geriau. Apskritai, šį mėnesį stenkis išsiaiškinti, ko nori, kurlink eini – tai apmąstymų ir ilgalaikių planų kūrimo metas.

Liūtas

Juoda balta. Nors santykiai su antrąja puse stabilūs, bus ir blogų, ir gerų dienų. Į susidariusią situaciją derėtų žvelgti ramiau ir paprasčiau, nevertink jo jausmų iš finansinės pusės. Labai gerai seksis mokytis ir dirbti – išsivaduosi iš stagnacijos, sugalvosi, kuo papildomai užsiimti, palankus metas kurti verslą. Tiesa, dėl šios veiklos nukentės sporto salė – vis rasi pasiteisinimų, dėl ko atsisakysi treniruočių. Rekomenduojama mažiau klausyti, ką apie tave kalba pažįstami žmonės ir draugai, dar svarbiau – neapkalbinėk pati. Šį mėnesį įžeisti žmonės ilgai nenorės tau atleisti paskalų.

Mergelė

Pakankamai prisisėdėjai namuose – metas stotis nuo fotelio ir pasinerti į darbų sūkurį, kelti kvalifikaciją, derėtis su viršininku. Kuo daugiau laiko praleisk tarp žmonių, nes sėkmė lydės bendraujančias ir judančias pirmyn merginas. Tiesa, laikyk liežuvį už dantų, venk alkoholio ir panašių jį atrišančių pagundų, nes gali išplepėti paslaptį. Meilės fronte sukiosis pavydi konkurentė, tačiau jei jus su vaikinu sieja rimti jausmai, ji liks nieko nepešusi, o judu tai tik dar labiau sujungs. Jautresnė bus klausa, galimi peršalimai, kvėpavimo takų ligos, todėl šilčiau renkis.

Svarstyklės

Porą turinčios svarstyklės bus priekabios. Gali atsirasti naujas susižavėjimo objektas, kuriam norėsis skirti daug dėmesio, flirtuoti, tačiau gerai pagalvok, ar nori griauti senus ryšius dėl staigios aistros. Mokslai seksis gerai, jausi palaikymą, būsi apsupta draugų, atsiskaitymų rezultatai irgi džiugins, jei nepersistengsi šėlti vakarėliuose. Gali sulaukti naujo darbo pasiūlymo, kurį priimk tik viską gerai apsvarsčiusi – emocijomis grįsti sprendimai nuves prie bėdos. Neišlaidauk smulkioms pramogoms, nes kitą mėnesį gali atsirasti nenumatytų pirkinių ar net kelionių, saugokis ekstremalių nuotykių, nes gresia kaulų lūžiai. Mėnesio gale tikriausiai sulauksi gerų žinių iš užsienio.

Skorpionas

Nenorėsi leisti laiko viena, nes taip jausiesi pažeidžiama, bet ir ieškoti meilės santykių nebūsi linkusi. Jausiesi lyg princesė bokšte, kuri nežino, ko nori iš antrosios pusės, naujų gerbėjų. Tikėtina, kad nuspręsi kurį laiką laukti to vienintelio, mat dabartiniams vaikinams dar tikrai reikėtų pasitempti. Mokykloje ar universitete lauks konkurencija, ne tu viena norėsi pirmauti ir gauti geriausius balus. Tai erzins, tačiau kartu privers dar labiau susiimti. Finansai nestabilūs, galimi vėluojantys atlyginimai ir skolų grąžinimai, tačiau geriausia pramoga tau šį mėnesį nieko nekainuos – kuo daugiau atsipalaiduosi, perskaitysi vertingų knygų, nuraminsi nervus žiūrėdama filmus, tuo vėliau geriau seksis. Daugiau pagalvok apie šeimą, tėvus, papročius, palikimą.

Šaulys

Šaulės iš savo gerbėjo gali sužinoti, kad meilė baigėsi, todėl teks išlieti ne vieną ašarą. Tačiau šis mėnuo puikiai tinka nutraukti viską, kas sena, atgyvenę, neperspektyvu ir, jei taip nutiks su meile, ne tragedija. Darbe neužbaigti darbai kels įtampą, tačiau pasistenk nesinervinti, o kuo daugiau jų padaryti, kad nesivilktų iš paskos kaip akmenys po kaklu. Labai džiugins draugių parama, sulauksi kvietimų pasilinksminti, tačiau vakarėliuose siausk su saiku, nes gresia peršalimai, ypač atsiliepsiantys gerklei ir balso stygoms. Rekomenduojama išlaikyti optimizmą, tikėjimą šviesia ateitimi, geriau pasijausi, jei kam nors paaukosi pinigų ar labdaros.

Ožiaragis

Vieną dieną poroje vyraus ramybė, ištikimybė, dvasinis bendravimas, kitą dieną gali jaustis lyg mūšio lauke. Ir taip visa mėnesį. Užtat pajudės finansų reikalai – pelningai plušėsi ne tik savo darbe, bet ir užkursi papildomos veiklos, tai bus labai miela širdžiai, teiks daug pasitenkinimo. Dėl konfliktų su artimaisiais gali jaustis suirzusi ir įsitempusi, tačiau pažadėk jiems, kad skirsi laiko, kai darbai nuslūgs ir triukšmas liausis. Kuo mažiau aiškinkis santykius ir kuo daugiau klausyk savo širdies balso, tada aplankys dvasinė ramybė.

Vandenis

Ei, kur žiūri? Ko blaškaisi? Tavo meilė visai šalia, plačiau atmerk akis ir pastebėk vaikiną, kuris ilgai laukia tavo dėmesio, nebesugalvodamas, kaip dar jį atkreipti. Sulauksi didelio susidomėjimo iš vyresnio už save vyro, tačiau būk atsargi ir prieš bendraudama įsitikink, ar jis nėra užimtas.
Galima kelionė į užsienį dėl papildomo uždarbio, taip pat verta žvalgytis naujo darbo, susijusio su įgyta profesija arba tokio, kuriame jausiesi esanti savo srities specialistė. Vasario mėnesį pradėk mankštintis, gilinkis į naujas mokslo žinias, lankyk teatrus, parodas, muziejus. Investicijos į save visada atsiperka.

Žuvys

Žuvys įpratusios bendrauti šiltai ir nusileisti, tačiau šį mėnesį norėsi kovoti, visur ir visada būti teisi, užimsi lyderės poziciją. Darbe toks karingumas tik į naudą (jei neperlenksi lazdos), tačiau meilės ir draugystės santykiuose tvardykis, kiek gali. Juk jausmai – gana trapus dalykas, tad šį mėnesį seksis toms, kurios veiks subtiliai, o ne atiduos savo širdį vaikinui ant lėkštutės. Venk loterijų, azartinių žaidimų, nes gali prarasti santaupas. Mokslais pernelyg nesipuikuok, mat gali tekti gerti iš šulinio, į kurį spjovei, tikėtina, kad geriausių rezultatų pasieksi bendradarbiaudama su kolegomis.

Sudarė magė ir būrėja Diana Skurdel.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis