Nustatyta - šis Zodiako ženklas yra pats nemaloniausias

Dažniausiai pagalvoję apie daugiausia klastūniškumo savyje talpinantį Zodiako ženklą, žmonės galvoje turi Skorpioną. Nors Skorpionas traktuojamas kaip vienas sudėtingiausių Zodiako ženklų, vis dėlto ne jis yra pats nemaloniausias Zodiako ženklas.

Kiekvienas Zodiako ženklas turi ir pliusų, ir minusų, tačiau yra vienas Zodiako ženklas, kurio minusai nusveria privalumus.

Tai - Vandenis. Jei susidūrei su Vandeniu, žinok, jog tau gresia būti apkalbėtam. Vandeniai yra linkę žmones vertinti dar jų gerai nepažinus, tad beveik visuomet prieš susipažindami susidaro nuomonę (ir dažnai klaidingą...) apie naująjį pažįstamą. Būtent todėl vos susipažinus su Vandeniu gali pasirodyti, jog jis labai šaltas, nedraugiškas, neemocionalus. Vandeniai apskritai nėra linkę reikšti savo emocijų - būtent todėl jie gali pasirodyti tulžingi ir amžinai nepatenkinti.

Vandeniai - dideli egoistai, todėl dažniausiai gviešisi tik savo pačių naudos. Jie nėra linkę būti dėmesio centre, verčiau išlieka tyliaisiais stebėtojais, todėl visko įdėmiai klausosi, o prireikus gali panaudoti išgirstą informaciją, pavyzdžiui, kešydami ar norėdami sumenkinti. Būtent todėl su Vandeniais reikėtų atsargiau bendrauti - nors artimiau pabendravus atrodo, jog jie yra nuoširdūs, niekada negali žinoti, kada jų draugiškumas baigsis.

P.s. - Vandeniai turi daugybė teigiamų savybių, kurias reikėtų įvertinti, todėl šiukštu nereikia sužinojus apie jų neigiamas puses nustoti su jais bendrauti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis