Nėra abejonių - po šiais 3 Zodiakais gimusios gražiausios planetoje

Kai šiuolaikiniame pasaulyje tiek daug diskutuojama apie grožio sampratą, galima lengvai pasimesti tarp suvokimo kas yra gražu, o kas nėra taip dailu. Visgi kalbant apie grožį bei trauką veikia magija - mes žinome atsakymą, kodėl kai kurie žmonės atrodo tokie gražūs ir charizmatiški. Jei gimei po vienu iš šių Zodiakų, tvirtai žinai, jog esi pati gražiausia.

LIŪTĖS. Liūtės, be išskirtinės charizmos, dažniausiai yra gamtos apdovanotos labai ryškais veido bruožais - putlesnėmis lūpomis bei išraiškingomis akimis. Liūčių plaukai - itin sveiki, todėl atidi priežiūra jų grožiui išlaikyti nėra būtina. Liūtės patraukia žvilgsnius savo ryškumu - juoda spalva nėra jų mėgstamiausia, jos dievina rengtis ryškiai ir nevengia atkreipti dėmesio. Tai itin traukia priešingą lytį, kuriai jau yra pabodusi pilkuma. Todėl jei gatvėje matai spalvingai ir drąsiai apsirengusį žmogų - tikėtina, tai yra Liūtas. Liūtės taip pat yra drąsios, kalbios, joms nesunku parodyti susižavėjimą ar dėmesį, jos nėra tylenės. Natūralus, įgimtas grožis ir jų nepaprastas bendravimas lemia, jog jos vertos gražuolių titulo.

Skorpionės iš prigimties yra labai judrios ir aktyvios, todėl nevengia pasportuoti, gyvena aktyvų gyvenimo būdą. Kūno grožis - vienas svarbiausių dalykų Skorpionių gyvenime, todėl jos neapsileidžia ir nesėdi namuose apsikabinusios traškučių pakelį. Būtent savo puikiomis kūno formomis jos žavi aplinkinius. O ir visai nevengia pasipuikuoti savo grožiu - dažnai šneka apie savųjų kūno formų puoselėjimą, makiažo ar šukuosenų atlikimą. Vis dėlto nėra įkyrios gražuolės ar pamaivos. Jos tvirtai žino, jog yra gražios, tačiau naudojasi ne savo grožiu, o prigimtinėmis proto savybėmis. Tai gražių ir protingų merginų komplektacija.

Šaulės- ganėtinai svajingos asmenybės, tačiau savo laisvumu ir atsipalaidavimu sukuria kiek bohemišką, tačiau patrauklų stilių. Pavelti plaukai, įplyšimas džinsuose - tokios, atrodo, netinkamos geram įvaizdžiui detalės Šaules išskiria iš kitų ir padaro patrauklias. Šaulės merginos pasižymi rafinuotu stiliaus pojūčiu, nevengia pasipuošti, kai tam yra proga. Merginos dažnai dažosi lūpas raudonai, o tai atkreipia kitų dėmesį. Šaulės nebijo moteriškumo, subtilios elegancijos, joms patinka atkreipti į save dėmesį. Tai it medus muses traukia priešingą lytį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis