Nenorime to girdėti, bet teks: pats nekenčiamiausias Zodiako ženklas yra...

Visi žinome - net ir patys tobuliausieji turi savybių, kurios yra nepakenčiamos. Deja, vienas iš Zodiako ženklų turi po savo asmenybe paslėpęs galybes neigiamų pusių.

Daugelio teigimu, jie tiesiog nepakenčiami kolegos ir mylimieji, tačiau labai puikūs draugai. Tačiau apie viską nuo pradžių apie... Avinus.

Avinai. Avinai išsiskiria savo karingumu, atsidavimu ir aistringumu, tačiau lygiagrečiai šių savybių keliauja ir nepakantumas kitiems bei nemokėjimas priimti kitų nuomonių. Būtent todėl Avinams taip sunku dirbti komandoje bei įsilieti į naują grupę - jie dažnai mėgsta išsišokti, pasirodyti viršesni ir nepaisyti kitų.

Avinai - tikri degtukai, kurių ugnies dažnai neužgesina ir tuzinas kibirų vandens. Jei susiginčysi su Avinu, žinok, jog tavo naudai ginčai nesibaigs. Puiku, kai tokio ginčo rezultatas - teigiami įvertinimai mokykloje, universitete ar darbe, tačiau jei kalbėsime apie asmeninius santykius, tai tampa kirčiu Avinams užmegzti tvirtą ryšį. Apie Avinus juokaujama, jog jie dažnai nutraukia santykius bereikšmiais ginčais santykiams dar net neprasidėjus.

Avinas bet kokiu atveju turi būti teisus. Net jei jis žino, jog gali klysti, niekuomet to neprisipažins ir iki galo gins savo poziciją. Todėl tokie ginčai neretai gali visiškai iš kantrybės išvesti pašnekovą - net jei tai bus menkutis buitinis ginčas. Tad neretai žmonės, kurie supa Avinus, yra be galo pakantūs ir nusileidžiantys šio ženklo atstovams.

Avinams nėra svetimas pasipūtimo jausmas - dažnai ir tokiose situacijose, kuriose pūstis visai nederėtų. Avinai daugelio yra laikomi tais, kurie visuomet eina iškėlę galvą ir neleidžia sau minti ant galvos. Vienais atvejais Avinai laimi, tačiau yra daugybė situacijų, po kurių Avinai gailisi netinkamai pasielgę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis