Merginų reitingas pagal Zodiako ženklą: kurioje vietoje esi tu? (1)

Ne, šį kartą mes ne apie gražiausias ir patraukliausias Zodiako ženklų merginas. Šį kartą reitinguojame šilčiausias, nuoširdžiausias ir priešingai - atšiauriausias bei pernelyg kovingas merginas pagal Zodiako ženklą. Tu - reitingo viršuje ar apačioje?

12 vieta - mielosios Vandenės, neturėtumėte tūžti, jog atsidūrėte paskutiniojoje reitingo vietoje. Jūs - veržlios, energingos, be galo patrauklios, tačiau neretai kerštaujančios ir negebančios suvaldyti savo emocijų. Būtent nevaldomi pykčio protrūkiai ir neretai iš jūsų sklindantis pesimizmas priverčia jus atsidurti sąrašo gale. Turite aibę teigiamų savybių, tad kodėl jų neišaukštinate? Tikime, jog šiek tiek pasistengusios galėsite nuslopinti savo neigiamus charakterio bruožus.

11 vieta - Skorpionės, apie jus sklando legendos. Deja, ne pačios teigiamiausios. Jūs esate pernelg valdingos ir įsakmios. Nors pačios puikiai suvokiate savo neigiamus brožus, jums sunkiai sekasi juos paslėpti bei nuslopinti emocijas. Turėtumėte būti pakantesnės, tolerantiškesnės - juk nuo paskutiniosios vietos jums liko tik viena...

10 vieta - Svarstyklės. Jūs be galo optimistškos, tačiau visi mato - tokios neapsisprendusios, jog tiesiog norisi skradžiai į žemę prasmegti. Jūsų nuolatinis nuomonių keitimas verčia žmones nuo jūsų tolti - daugelis nemėgsta pernelyg ilgai delsiančių ar abejojančių dėl savo veiksmų. Galbūt todėl jūs reitinge užimate vieną iš paskutiniųjų vietų. Daugiau ryžto!

9 vieta - Šaulys. Apie Šaulius galima pasakyti daug teigiamų dalykų, tačiau jų palaidumas asmeniniame fronte tiesiog nepakeliamas. Šaulės, nurimkite pagaliau ir susikoncentruokite į tai, kas konkrečiai jums svarbu ir priimtina. Šaulės turėtų nebesiblaškyti ir pagaliau atrasti tai, kas joms iš tiesų svarbu, antraip rizikuoja išbarstyti save ar paprasčiausiai kitų akyse pasirodyti pernelyg palaido bei nekonkretaus būdo.

8 vieta - Avinas. Avino ženklo atstovės garbingos, visuomet ieškančios teisybės, tačiau kai užsispirs - maža nepasirodys. Galbūt dėl jų pernelyg didelio užsispyrimo bei principingumo jos atsiduria ne pirmoje vietoje. Neretai žmonėms Avinų užsispyrimas tampa tiesiog nepakenčiamas ir jie pradeda šalintis šio Zodiako ženklo atsovų. Būtina koreguoti charakterį.

7 vieta - Jautis. Jautės taip pat pasižymi principingumu, tačiau galbūt kiek mažesniu nei Avino ženklo atstovės. Visgi jos dalinasi kone lygiagrečias vietas. Būtent dėl Jaučių negebėjimo rasti kompomisų jiems yra skirta septintoji vieta. Ji nėra kažkuo ypatinga - paprasčiausiai Jautėms reikėtų pernelyg neaukštinti savęs bei savo principų.

6 vieta - auksinis viduriukas. Tokios yra Ožiaragės, kurios, nors nepasižymi išskirtinėmis, kažkuo ypatingomis savybėmis, tačiau yra puikios išklausytojos, draugiškos bei nuoširdžios asmenybės. Ožiaragių ženklas simbolizuoja prisitaikymą - Ožiaragės geba tiesiog meistriškai prisitaikyti prie aplinkos ar žmonių, yra tikros chameleonės. Kai kuriais atvejais tai padeda, kitais gali atsiduoti nenuoširdumu ir vaidyba.

4 vieta - Dvyniai. Nors Dvyniai daugelyje Zodiakų minimi kaip veidmainiaujantys ir nenuoširdūs asmenys, šio Zodiako ženklo atstovai geba prajuokinti net akmenį ir yra be galo pozityvūs. Būtent todėl Dvynių merginoms yra skirta garbingoji ketvirtoji vieta. Tave lenkia tik patys optimistiškiausi Zodiako ženklai, dar turi kur pasitempti!

3 vieta - Žuvys. Žuvys draugiškos, mielos, atlaidžios, nors neretai pasimetusios ar susimąsčiusios. Visgi jos patinka beveik visiems, nes mielai išklauso ir nėra linkusios kerštauti. Žuvys merginos yra vienos nuoširdžiausių draugių, kurioms iš širdies gelmių rūpi artimos draugės likimas bei jos problemos. Mielai skirtume joms ir pirmąją vietą.

2 vieta - Mergelės. Jūs šiltos, atviros ir tiesiog artimos kiekvieno širdžiai. Rastumėte kalbą su bet kuo - net su aukščiausio rango pareigūnais. Jūs sumanios ir beprotiškai kūrybingos, gal todėl jūsų talentai dažniausiai pasireiškia meninėje sferoje? Mergelėms atviros visos galimybės, nes jos tikros pozityvumo bombos.

1 vieta - O, Vėžės. Vėžio ženklo atstovės laikomos pačios draugiškiausios bei šeimyniškiausios asmenybės, kurios nekelia konflikto be pagrindo ir visuomet apskaičiuoja savo veiksmus. Tai taktiškos bei savo vietą po saulę žinančios asmenybės, kurioms šypsosis laimė tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis