Meilei palankios gegužės dienos pagal tavo Zodiako ženklą

Gegužė - paskutinis, bet tikrai ne prasčiausias pavasario mėnesis. Gegužę pražysta gamta, atgyja jausmai, klesti santykiai, o tu turi paskutinę pavasario progą „imti jautį už ragų“ ir atskleisti savo jausmus tam, apie kurį negali negalvoti. O kada šiam svarbiam žingsniui - pats geriausias metas? Sužinok!

AVINAS

Gegužę kaip niekad iki šiol norėsis flirtuoti, bendrauti ir visus žavėti. Išnaudok šią progą tinkamai! Duok sau žodį, kad neniurzgėsi ir neatsisakysi kvietimų ištrūkti iš namų. Per ilgai save saugojai nuo „neteisingų“ santykių ir bijojai, kad bet kuris vaikinas tave įskaudins. Leisk sau rizikuoti, galbūt šį mėnesį pagaliau širdis gaus tai, ko seniai troško?

Meilei palankios dienos: 2, 5, 12, 16

JAUTIS

Šiuo metu tavo gyvenime - sumaištis. Atrodo, kad su niekuo nebe sugebi susitvarkyti, atrodo, kad viskas tiesiog slysta iš rankų. Neperdėk, iš tikrųjų - ne viskas taip blogai, kaip tau atrodo. Šiuo metu tau svarbu padėti tašką tuose santykiuose, kurie tau neša liūdesį, o ne džiaugsmą. Tikrai neprivalai aukotis dėl tų, kurie tau nelinki gero. Pabūk bent kartą savanaudė ir daryk tai, ko nori pati.

Meilei palankios dienos: 1, 8, 14, 26

DVYNIAI

Nors ir pavasaris, tačiau laisvu laiku tau tikrai nekvepia. Turi daugybę reikalų, darbų, o kur dar visi tavęs pasiilgę draugai, kurie reikalauja tavo dėmesio ir laiko. Nuostabiausia, kad tu mėgaujiesi tokia situacija, per daug veiklos tau niekada nebus! Tačiau asmeniniame gyvenime - ne itin pageidaujama ramybė. Nesupranti, kodėl niekaip nepavyksta užmegzti ilgalaikių santykių? Todėl, kad visko nori iškart. Neskubėk, nesistenk būti miela „per jėgą“, palik vietos netikėtumams!

Meilei palankios dienos: 5, 13, 21, 30

VĖŽYS

Per ilgai slėpeisi nuo dėmesio ar bėgai nuo atidėliojamų darbų. Metas prisiimti atsakomybę, įgyti ryžto ir pradėti veikti! Nustok verkšlenti dėl to, kas šiuo metu tavo gyvenime vyksta ne taip, kaip norėtum. Geriau pagalvok, kaip situaciją galėtum pakeisti, o jei jos pakeisti negali, tuomet neeikvok jai savo energijos. Todėl jei vaikinas, dėl kurio eini iš proto, net į tavo žinutes neatsako, galbūt neverta dėl jo naktimis nemiegoti?..

Meilei palankios dienos: 2, 17, 23, 29

LIŪTAS

Dabar - tavo žydėjimo metas. Gerbėjų dėmesio ir progų su jais pabūti netrūks, tačiau neskubėk savęs „išdalinti“, atidžiai rinkis, kuris jų - mieliausias tavo širdžiai. Taip pat saugok savo reputaciją, atidžiai rinkis, su kokiais žmonėmis leidi laisvalaikį, nes yra tikimybė būti neteisingai apkaltinta.

Meilei palankios dienos: 7, 12, 14, 25, 31

MERGELĖ

Tavęs laukia rimta revizija, kurios metu ne tik teks nuspręsti, kokių daiktų iš savo ir taip mažo kambario atsisakyti, bet ir kuriam vaikinui ar draugei ištarti „sudie“. Privalai įsiklausyti į savo, o ne kitų, norus ir priimti tokį sprendimą, kuris bus palankiausias tau. Net jei be ašarų ir nepavyks apsieiti.

Meilei palankios dienos: 2, 10, 16, 27

SVARSTYKLĖS

Jei iki šiol ištisas dienas „mirkai“ prie kompiuterio, metams imtis įdomesnės veiklos. Kviesk drauges prisijungti, atrask naujas vietas savo mieste, išsiruošk į žygį dviračiais, pagamink 10 patiekalų iš receptų knygos... Neleisk sau tinginiauti, o semk iš kiekvienos laisvos dienos kiekvieną minutę. Meilė? Jai šis mėnuo - ne itin palaikus. Dabar tavęs laukia „draugystė“ su savimi, o vėliau galbūt ir koks vaikinas atsiras...

Meilei palankio dienos: 15, 26, 31

SKORPIONAS

Nežinia, ar per daug romantiškų filmų prisižiūrėjai, ar tiesiog per ilgai svajojai apie tave mylintį vaikiną, tačiau šiuo metu kiekviename žingsnyje ieškai naujos draugystės galimybių. Nerimauji, kad vasara taip ir praeis be lengvo vasaros romano, nors ir prie jūros į vaikinus akimis „šaudei“, ir vakarėliuose esi ryškiausia šokėja... Pagalvok, ko nori: trumpo nuotykio, o gal tvirtų santykių? Atmink, kad tai, kas lengvai įgyjama, labai lengvai ir prarandama. Tebūnie tai bus tavo šio mėnesio mįslė.

Meilei palankios dienos: 6, 14, 25, 30

ŠAULYS

Manai, kad santykiai per atstumą - pasmerkti žlugti? Teks smarkiai persigalvoti, nes būtent tokie santykiai šį mėnesį tau ir „gresia“. Tačiau „per atstumą“ jei gyvuos neilgai: arba greitai įsižiebusi simpatija užges, arba rasite būdą, kaip tą atstumą sumažinti. Skamba kaip vasaros nuotykis, tiesa?

Meilei palankios dienos: 2, 11, 18, 23

OŽIARAGIS

Šis mėnuo tau - tikras išbandymų metas. Jis pažers tau ir daug gražių romantiškų akimirkų, tačiau privalai išlikti budri, nes nemalonumai ir nesusipratimai tik ir tyko už kampo. Galima ilgos draugystės baigtis arba nemaloni žinia, kuri kardinaliai pakeis tavo gyvenimą. Mokėk džiaugtis, tačiau nepamesk galvos.

Meilei palankios dienos: 3, 12, 18, 26

VANDENIS

Tavo raktas į sėkmę ir net meilę šį mėnesį - draugai. Būtent jų dėka tau pasiseks arba sutiksi dėmesio vertą vaikiną. Todėl jei draugai nerodo iniciatyvos susitikti, siūlyk pramogas pati, suorganizuok jaukų vakarėlį ar pakviesk visą „šutvę“ į kiną. Laikykis arčiau draugų ir tau būtinai pasiseks!

Meilei palankios dienos: 7, 10, 17, 23, 30

ŽUVYS

Jeigu nori išsaugoti santykius, privalai pripažinti, kad jie nėra tobuli. Nebėk nuo problemos, o geriau imkis ją išspręsti. Jeigu su vaikinu nuolat pykstiesi dėl laisvalaikio, galbūt pabandyk pagaliau jį išklausyti? Kad ir kaip norėtųsi būti aikštinga karalaite, kartais geriau nusileisti ir pasiaukoti dėl kito. Atmink, kad tavo diplomatiškumas bus įvertintas su kaupu. Vienišėms patartina būti itin dėmesingoms ir sutikus patinkantį vaikiną tiesiog apgaubti jį dėmesiu. Jei jis pasijus, jog yra svarbus ir ypatingas, raktas į jo širdį - tavo rankose.

Meilei palankios dienos: 6, 13, 15, 29

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis