LIEPOS horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

Liepos pažintys, užsiėmimai, naujos draugystės ilgam įeis į gyvenimą, pakeis jį į gera, taps fotografijų albumų brangenybėmis. Ieškok veiklos pagal sielos poreikius, natūralios nišos, saviškių terpės. Neprošal atsigręžti į praeitį, jei kažkada pametei ryšį su savo tikruoju „aš“, užmiršai svajones. Mėgstama veikla prie jų priartins, suves su žmonėmis, kurie parems ir parodys paprastesnius būdus, kaip išpildyti tai, kas pavasarį atrodė neįmanoma, beviltiškai nepasiekiama ir prarasta. Būk nuoširdi, būk savimi, užmiršk senas nuoskaudas ir nesutarimus – ir maži stebuklai įvyks.

Horoskopą sudarė Saulė Jonaitytė - www.horoskopas.lt

Avinas

Namuose rasi malonių dovanėlių, mažų stebuklų ir širdies atgaivą. Privatūs reikalai trauks stipriau nei pareigos ir tarnybinės užduotys. Nekreipk dėmesio į vadų rūstybę, jie be tavęs pražus, o tau darbų pasiūlymai iki rudens ir toliau byrės it iš gausybės rago. Liepą sėkmė lydės visur, išskyrus verslus, karus ir skolas. Ypač švelniai klostysis širdies reikalai. Nauji jausmai iki alpulio kutens širdį namuose: princas atplauks iš virtualybės ar iš užsukusių svečių tarpo. Išsvajotą, susapnuotą meilę rasi nusekusi paskui nuojautas, užklydusi į nepamirštamų pasimatymų vietas. Gali atgimti seniai užgesęs, nepasiekiamas ryšys, pomėgis iš tolimos praeities. Paskutinę savaitę pasistenk mirtinai neišgąsdinti gerbėjų, ir atostogų draugų nuožmiais reikalavimais. Esi savo vietoje, radai savo nišą, vietos po saule užteks visiems, neverta dabar lyginti svieto, kirsti iš peties, smerkti kitų pergales.

Tauras

Liepa skils į 2 priešingas puseles. Pirmoje pasinerk į pažinimą, mokslus, kontaktus. Antroje aktyviau dalyvauk šeimos, nuosavybės, pastogės ir įkurtuvių reikaluose. Prasiplės naudingų ir draugiškų pažinčių ratas, sužinosi įdomybių ir paskalų, siurbte siurbsi naujas žinias, rausiesi archyvuose ir senuose laiškuose, užrašuose. Net miegok su fotokamera ar skaipu po pagalve: kiekvienas kadras, laiškas, sapnas bus vertas įamžinimo, istorinės vertės. Švelniais priminimais, sentimentais lengvai užglaistysi duobes širdies ryšiuose, pasigerinsi atostogas. Mėnesio gale būk įžvalgesnė viešumoje, nekurstyk pavydo, tausok sveikatą. Tie, ką naiviai laikei sąjungininkais, staiga virs konkurentais. Su jais teks drąsiai pakovoti dėl pažiūrų, pajamų, gyvensenos.

DVYNIAI

Gausi viską, ko tik širdis geidžia, ir dar su kaupu. Jeigu, žinoma, nerizikuosi aklai ir neprisiimsi nepakeliamų krūvių. Marsas Skorpione reikalauja kasdienio rūpesčio kūnu, papildomų apsaugų nuo vabzdžių, bjaurių infekcijų. Pirmiausia stipriai panorėk, nebijok paprašyti tų, kurie gali. Daug laiko iššvaistysi mažmožiams, emociškai šluosi šaldytuvą ar kosmetikos parduotuvių lentynas. Nerealiai fantastiškas laikas užsidirbti, rasti didesnius pajamų šaltinius, atskleisti giliai užslėptus prigimtinius gebėjimus. Net uogienes virsi, lysves ravėsi širdingai, stalus nurinkinėsi su išmone. Paskutinę liepos savaitę nekelk karališkų reikalavimų pareigūnams, gydytojams, bendradarbiams ir draugams. Liepos pabaiga – avaringa kelyje ir kontaktuose, puls šunys ir pavyduoliai.

VĖŽYS

Tai tavo pasiekimų ir pripažinimo mėnuo. Geriausias metuose visais atžvilgiais, išskyrus jausminius ryšius ir atostogas. Jas atidėk vasaros pabaigai, rudeniui. Trauksi visus paslaptingu žavesiu, spinduliuosi širdingumą, bičiulišką išmintį ir jautrumą. Nepatikliems spartuoliams ir konkurentams gali pasirodyti suvaikėjusia princese. Tačiau būtent tokia patiksi vadovams, egzaminatoriams, aršiausiems gerbėjams. Jie palaikys menkiausią tavo sumanymą, prašymą, užuominą, garbins ir apdovanos. Iki liepos vidurio – nuostabus laikas kelionėms, svarbioms sutartims ir veiklos pasirinkimui, įteisinimui. Pasidailink figūrą, pasirūpink kuo švelnesniu makiažu, gėlėta suknute. Mėnesio pabaiga – avaringa, venk įtartinų pažinčių klubuose, paplūdimyje.

LIŪTAS

Iki liepos 22 d. teks prisitaikyti, paklusti kažkieno reikalavimams, tarnauti kitų gerovei. Vieniems tai atrodys tremtis ar baudžiava, kitiems – rojus. Rojuje bus leidžiama tinginiauti, išsimiegoti, atsipalaiduoti, jei jo šeimininkams nerodysi kaprizų, nekelsi neįmanomų reikalavimų, susitaikysi su kitų įpročiais, keistenybėmis. Turėsi marias laiko pamedituoti, patyrinėti savo vidinius pasaulius ir klaidas, padidinti gerbėjų skaičių socialiniuose tinkluose, pasimėgauti laukine gamta, tegu ir monitoriaus ekrane. Tik nesumanyk savęs gailėtis! Tada stebuklingas rojaus kampelis virs ašarų kibirais dėl prarastų galimybių kitur. Po liepos 14 d. išlįsi iš šešėlio, susigrąžinsi lyderės, gražuolės titulus. Venk atvirų susidūrimų su tolimais giminėmis ir įtartinais atvykėliais, jie pavojingi.

MERGELĖ

Mergelėms sekasi, kai turi slaptą išankstinį planelį galvoje ar užrašuose. Iki liepos vidurio susiplanuok aktyvią grupinę veiklą, o paskui – laukines karštas atostogas. Vakarojant ar per arbatėles su mama ar draugėmis sielos patikėtinėmis gims nauji ar sklandžiai plėtosis ankstesni sumanymai. Tavo asmeninė charizma apjungs, parodys saugesnes kryptis draugijoms, sužadins aplinkos simpatijas. Pasižymėsi visuomeninėje, galbūt net politinėje veikloje, tavim didžiuosis tėvai. Tačiau mėnesio gale kils aistringas noras ištrinti visus planus iš atminties, ištrūkti iš pareigų rato, pasiausti į valias, atrasti neištyrinėtus gamtos kampelius. Tada nenutolk nuo grupės, saugok bilietus, kojas ir dviratį nuo grėsmių kelyje.

SVARSTYKLĖS

Įvykių banga iškels į aukštybes ir reitingų viršūnes. Galbūt dėl mistinių sutapimų ar slaptų suokalbių tapsi valdžios numylėtine, gausi aukštesnes pareigas, įsitvirtinsi svajonių veikloje. Svarbu iki liepos vidurio įsišaknyti, tapti sava tiems, kas pakvietė, klausyti nurodymų iš viršaus. Trumpam užmiršk apie laisves, kūrybines saviraiškas, laisvalaikio draugus ir vasaros šėliones, po truputį įvertink save ir savo svajones. Nuojauta, sapnai, interneto platybėse sužvejotos žinios padės susigaudyti paslaptingoje dėlionėje, kurioje tau bus žadama garbė ir šlovė mainais už tylą, lojalumą. Aplinkybėse nebus jokios logikos, piniginės naudos, net mama pradžioje gali nesuprasti, prieštarauti tavo pasirinkimams. Pasikliauk draugų nuomone, jie bus šalia, neleis silpnumo akimirką žengti atgal, mautis senų batų, iš kurių jau išaugai.

SKORPIONAS

Pavyduoliai nusigrauš pirštus iš pavydo, nes tau sekasi, tarsi turėtum stebuklingą norų lazdelę. Jei tokią ir turėsi, tai niekam neprasitarsi. Liepa bus sklidina gražių paslapčių ir mistinių, piligriminių kelionių. Sėkmės burtus kurs draugai ir didelė meilė. Patyliukais, nesiviešindama išplauksi į platesnius vandenis, kažką įspūdingo laimėsi ar sumedžiosi. Laimikis garantuos įdomesnę, sotesnę ateitį ir tavo draugams, ir bendradarbiams. Galimybės ateis iš svetur, per užsieniečius, atvykėlius. Jų gretose atrasi gerąją fėją, kuri padės net beviltiškuose reikaliukuose. Negalėsi pamiršti pasakų princo ar naujai sutikto idealo. Nebelauksi pasyviai atsako, o įslaptintais manevrais artėsi, kursi abiejų laimę. Liepos pabaigoje yra rizika ūmiu veiksmu sugadinti, ką pasiekei, netampyk banginių už ūsų.

ŠAULYS

Metas keistis. Tiesiog neturėsi kito pasirinkimo. Aplinkybės, nerimo ir nestabilumo būsenos pastūmės ieškoti naujų galimybių, rėmėjų, išsinerti iš senos odos, iš esmės persitvarkyti, keisti santykį ir požiūrį į draugus, į darbą, į kūną. Kai jau atrodys, kad patrūksi viena nuo iššūkių ir adrenalino, stebuklingu būdu ateis draugų pagalba, atsiras geradarių rėmėjų, palis fondų ar paveldo, draudimo išmokomis. Kartais atrodys, kad visi, lyg susitarę, tavimi naudojasi. Piniginiuose reikaluose išties bus riesta tuo atveju, jei turi skolų, verslą ar išlaikytinių. Beje, žvaigždės šypsosis vietinėje loterijoje, įsigyk bilietėlių. Rimti iššūkiai, pokyčiai lauks veikloje, gyvensenoje. Jei turi verslumo gyslelę, įgysi ekstremalią patirtį, kaip išvirti sriubą iš kirvio. Iki liepos 22 d. kelionės per daug rizikingos, su pavojais sveikatai ir santaupoms. Pasirūpink apsaugomis ir apsauginiais.

OŽIARAGIS

Užsiėmimų turinys, atostogų eiga stipriai priklausys nuo kitų, nuo glaudaus tandemo su žmonėmis, kurie žino savo vertę, išmano kažką geriau, nuodugniau nei tu. Kontroliuoti šių keistų, bet įtakingų naujokų neišeis. Tačiau verta bandyti su jais gražiuoju susitarti, pasiūlyti apsijungti, bendradarbiauti ir jiems, ne tik tau, priimtinomis sąlygomis. Pasidalyk su partneriais didesnėmis atsakomybėmis, veiklos sritimis. Tada ir paatostogausi, pakeliausi, o veikla nė kiek nenukentės, net išsiplės. Tačiau jei viena kaip liūdnas dramblys plušėsi prie visų sričių kontrolės pulto, atostogos, deja, gali nuplaukti. Suaktyvės seni konkurentai, šiaušis prieš griežtą tvarką, ją paslapčia boikotuos mokiniai, vaikai, bendradarbiai. Mėnesio pabaigoje – išlaidos, išmokos, neplanuotos reformos darbe, dėl to jausiesi kiek sutrikusi, net karščiuosiesi. Nepyk, tai įveikiami slenksčiai, tik nuobaudos už anksčiau klaidingai pasirinktus žmones.

VANDENIS

Atrasi daiktinio, vietinio pasaulio grožį, kad ir koks menkas jis atrodytų iš pažiūros. Išoriškai menkų žmogeliukų ir senų instrumentų, su kuriais teks dirbti, viduje glūdi neatrasti ir neišsemiami turtai. Ne tik dvasiniai, bet ir dalykiniai, apčiuopiami, net finansiniai turtai. Tarsi kas atrakins stebuklingą dėžutę, kurioje rasi sidabro lobį ar magišką veidrodį. Jame atpažinsi tikrąją, pamestą save, kurią praradai maždaug prieš 6 metus, nuskubėjusi paskui blizgesnes reklamas. Tavo plakatiškos idėjos šiltoje, geranoriškoje terpėje pasirodys it niekam nereikalingi, atšipę peiliai. Prasidės naujas, smagesnis veiklos ir gyvensenos etapas, ateis nauji malonūs talkininkai ir bendradarbiai, su jais kursi artimesnius santykius. Net viena kuisdamasi biure jausiesi patogiai, mylima. Atsinaujins senas tarnybinis romanas, arba prisiriši dar stipriau prie mylimo augintinio, asistento, trenerio.

ŽUVYS

Mažmožių dievai nuves ten, kur būsi mylima, kur rasi meilę. Meilė, jausmai, mylimukų ir švelnukų gerumai bus pagrindinė liepos tema. Prie jos derinsi darbą, mintis, norus. Kūrybiškumu ir svetingumu žavėsi aplinką, sulauksi malonių komplimentų ir pakvietimų pasisvečiuoti uždaroje išrinktųjų terpėje pas menininkus ar artistus. Net atostogaudama pas močiutę kaime kursi šventę ir įsimintiną koncertą su visais, kuriuos tik sutiksi už tvoros. Švytėsi ir pati neeiliniais talentais, grožiu, atrasi, įžiebsi naujus talenčiukus. Bus daug mistinių sutapimų, susitikimų, intymaus bendravimo. Širdis patvins jausmais ir dėkingumu. Mėgausiesi ypač dosnia vasara ir jos malonėmis. Nuostabus laikas įsimylėti, susižadėti, pastoti, pasinerti į kūrybinį laisvalaikį, rengti vakarėlius ir madų šou.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis