Lapkričio prognozė pagal tavo gimimo datą

Parapsichologė Neringa Saladžė atskleis, kas tavęs laukia lapkričio mėnesį. Tau tereiks prisiminti matematikos pamokas ir truputį paskaičiuoti.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Bendra mėnesio prognozė:

Lyg maži vaikai norėsim visko čia ir dabar, tačiau ir pasirinko galimybių nestigs. Tad reikės ne tik gerai apgalvoti, ko norime, bet ir ko reikia, ir ar sugebėsime atsakyti už priimtus įsipareigojimus. Bet visada bus ir gera pusė, tik svarbu situaciją vertinti iš savo asmeninės pozicijos, negalvojant, kaip ir ką sako ar daro kitas. Jūsų gyvenimas – jūsų pasirinkimas.

Žemiau rasi prognozę pagal gimimo datą. Tarkim, kad esi gimusi 1991 07 24. Išskaidyk savo gimimo datą skaitmenimis ir tol atlikinėk sudėties veiksmą, kol gausi vienženklį skaičių.

1+9+9+1+0+7+2+4=33
3+3=6

Taigi, tavo skaičius - 6. Ieškok savo numeriu pažymėtos prognozės!

1. Darbas pareikalaus dėmesio, tiesiog per ilgai tęsėsi įtampa, nervai ir patiriamas stresas, turėsite galimybę šią situaciją pakeisti per vakarėlį ar renginį. Nepraleiskite savo progos, juk jūs lyderiai, idėjų ir tikslų žmonės. O už tai meilė ir jausmai veršis visu pajėgumu, o kai tiek turiningų emocijų, tai ir sveikata bus puiki. Sutiktas žmogus pakeis gyvenimą, nušviesdamas jį gražiausiomis spalvomis.

2. Kai žmogus liūdnas ir apsigaubęs depresijos skraiste, tai viskas ir aplinkui atrodo prasčiau ir blogiau. Darbas eis sava vaga ir, sakyčiau, viskas yra gerai (greičiau pats žmogus prisigalvoja, prisifantazuoja, patirština spalvas). Kaip tik reikėtų pasiieškoti seminaro ar kursų, pasimokyti naujovių savo srityje. Meilė, toks subtilus dalykas, jei kartą, išdavė apgavo, tai dar nereiškia, kad vėl taip nutiks, bet jei nebandysite, tai ir nesužinosite. Ir kol patys nepasirūpinsite savo gerove, nieko nebus. Todėl pasiraitokite rankoves ir tik pirmyn!

3. Darbas užstrigęs viename taške, tai laikas, kai bet koks veiksmas sukels griūtį, ir bet kokia nauja pradžia bus „nužudyta“ net neprasidėjus. Bet už tai meilės romanas suteiks ne tik sparnus, bet ir nusimato kelionės, tiek transporto priemonėmis, tiek dvasinės. Nusiteikite, kad šis romanas truks ilgiau nei tikitės, todėl vėl galvokite, ar galėsite tesėti, ką prižadėsite. Dėl sveikatos labai būtų palanku ir naudinga išvalyti žarnyną, tuo pačiu ir atkreipti dėmesį į savo mitybą. Gali būti, kad prireiks ir vaistų pagalbos.

4.  Darbe elkitės atsargiai ir gudriai, ypač su aukštesnes pareigas einančiais asmenimis, net sakyčiau labiau moterimis, gimusioms po Skorpiono ženklu. Tai nėra tinkamas laikas kažko reikalauti, greičiau teks stebėti ir sekti aplinką, juolab, kad meilės fronte nieko naujo: graužatis, nuostoliai, todėl dabar geras metas pasirūpinti sveikata ir profilaktiškai atlikti įvairias sveikatinimo, grožio procedūras.

5. Tikriausiai negalima sakyti, kad visiems penketukams tai įvyks, bet nuoširdžiai linkėčiau tai patirti tiesiogiai ar ne. Vestuvės – vienareikšmiškai didžiulė gyvenimo šventė, įvykis visapusiškai nušviečiantis gyvenimą. Visa ko naujo sėkmingo pradžia – tai pastojimas ir gimdymas, sužadėtuvės, pasveikimas... Ir viskas, kas negera, jau praeityje, eikite su meile ir gėriu pirmyn, tai jūsų laikas, mėgaukitės juo, nes kiekvienas gausite pagal savo nuopelnus.

6. Darbas vys darbą ir atrodys, kad tam darbui galo nėra. Nervus patampys ir valdžia, vis „užmesdami“, kad kažkas ne taip, bet čia yra jų taktika – elgtis neadekvačiai, tam, kad galėtų dar daugiau išsireikalauti. Meilės reikaluose būtina keisti taktiką ir strategiją, matote, kad santykiai nesirutulioja, tai viską nutraukite ir palikite šį reikalą ir eikite toliau, nes jūsų atveju, kol nebus nutraukti vieni santykiai, kiti neatsiras. Už tai sveikata bus kuo puikiausia ir mintys suks atostogų poilsio linkme, greičiausiai nusimato kelionė, kuri ir kelia visą dvasią ir mintis aukštyn.

7. Viskas, pasiekėt dugno dugną, šiuo metu turi vykti Lūžis (vyksta lūžimo procesas, žemiau nėra kur kristi) todėl, kad esamas darbas ar santykiai reikalaus šviežio oro gūsio, ir judėsite tik aukštyn. Tiesiog būsite priversti judėti toliau. Ir jėgų turite, minčių – taip pat: visos galimybės atsivers pradėjus judėti, pažiūrėkite kelyje važiuojant su automobiliu, kas kiek nuvažiavus yra nuorodos, kur koks nusukimas arba kiek liko kilometrų iki tikslo. Taip ir gyvenime viskas savo laiku ir savo vietoje.

8. Pozityvus nusiteikimas viską verčia aukštyn kojom, žinote, kad darbe draugų nėra, ir jei jie elgiasi neadekvačiai, negražiai – tai yra jų reikalas, jūsų reikalas tam negatyvumui nepasiduoti, geriau atleisti ir paleisti. Ligos tik patvirtins, kad per daug graužiate ir kankinate save, per daug sureikšminate tai, ko negalite pakeisti. Būtina keisti savo požiūrį ir mintis, dirbti su savimi.

9. Smulkūs negalavimai norės lyg nukreipti jūsų dėmesį nuo svarbių, rimtų, sėkmingai įsibėgėjusių darbų. Bet tie negalavimai yra nuolatiniai ir tūnantys jumyse (sakyčiau dėl alergijos ir netinkamos mitybos, tai turėtų būti nuo vaikystės) ir kol nepašalinsite priežasties, pasekmės kartosis. Tai visapusiškai geras laikas sandoriams, susitarimams, tai, ką padarysite per šį laikotarpį, turėsite duos rezultatų iki gimtadienio. Todėl mėgaukitės tuo, kas vyksta.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis