Kokie kvepalai tinka tau 2015 vasarai pagal Zodiaką?

Artėjus vasarai ir atostogų metui, norisi ne tik gražiai atrodyti, bet ir gardžiai kvepėti.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pasimesti kvepalų gausybėje iš tiesų lengva, tad kodėl gi tau nepasirinkus kvepalų pagal tavo Zodiako ženklą? Juk jis ne tik puikiai atspindi tavo charakterio savybes, bet ir nusako tau tinkančius aromatus.

AVINAS.  Avino ženklo atstovės yra drąsios ir mėgsta išskirtinius kvapus. Šio ženklo atstovės dievina gvazdikų ir jazminų kvapą. Tikras jazminų kvapas puikiai jaučiasi visoms puikiai pažįstamame „Chole by Chole“ aromate. Kiti tinkami kvapai: kalendra, mėta, pušis.




„Chloe by Chole“ Gamintojų nuotr.

JAUTIS. Jaučio ženklo atstovės dievina augalinius aromatus, nes yra žemės ženklo atstovės. Joms nesvetimas gėlių, žolių kvapas, o dieniniam kvepalų variantui nuostabiai tinka obuolių kvapas. Jis gaivus ir neįpareigojantis. Vienas garsiausių obuolių kvapo kvepalų yra dailusis obuoliukas DKNY „DKNY Be Delicious“. Kiti tinkami kvapai: rožė, alyvos, čiobrelis.

„DKNY Be Delicious“. Gamintojų nuotr.

DVYNIAI. Dvynės yra tos, kurios dievina gaivaus kvapo kvepalus. Jų mėgstamos spalvos - ryškios, traukiančios akį, todėl lygiai taip pat vaiskiai dvynės nori kvepėti. Joms puikiai tinka citrinų aromato Cacharel „Catch... Me “ kvepalai. Kiti tinkami kvapai: pipirmetė, levanda, bergamotas.

„Catch... Me“ Gamintojų nuotr.

VĖŽYS. Vėžio ženklo atstovės mėgsta subtilius ir gardžius kvapus. Joms artimas saldžių gėlių kvapas ir jos nevengia tokio kvapo kvepalais kvepintis tiek dieną, tiek vakare. Lady Gaga „Fame“ gėlių kvapas, kuriame pinasi bijūnų aromatas, vėžio ženklo atstovėms turėtų patikti. Kiti tinkami kvapai: lelija, ramunė, mira.

Lady Gaga „Fame“ Gamintojų nuotr.

LIŪTAS. Liūtės yra unikalios asmenybės, todėl ir kvapu jos stengiasi išsiskirti iš kitų. Švelnūs kvapai - tikrai ne joms. Liūčių kvapams priskirtinas cinamonas, todėl prabangieji  Givenchy „Organza Indecence”  kvepalai - kaip tik joms. Kiti tinkami kvapai: bazilikas, imbieras, apelsinas.

„Organza Indecence” Gamintojų nuotr.

MERGELĖ. Mergelė yra žemės ženklo atstovė, todėl jai, kaip ir jaučio ženklo atstovėms, patinka žemiški kvapai. Escada „Magnetism “ kvepalai, kuriuose pinasi žalumynų aromatas, mergelėms, ko gero, yra tapę kvapu numeris 1. Kiti tinkami kvapai: pankolis, tuja, krapai.

Escada „Magnetism“ Gamintojų nuotr.

SVARSTYKLĖS. Svarstyklės aklai nepasikliauna mada, o pirmenybę teikia tradiciniams kvapams. Jos dievina rožių kvapo kvepalus, tačiau negali atsispirti ir vanilės kvapui. Iš malonumo net užsimerkia uostydamos gardųjį Bodyshop   . Kiti tinkami kvapai: narcizas, ramunėlė, eukaliptas.

„Vanilės tualetinis vanduo“ Gamintojų nuotr.

SKORPIONAS. Skorpionės negali atsispirti aistringiems ir erotiškiems kvapams. Jos mėgsta žinomų vardų kvepalus ir nepraleidžia nė vienos kvepalų naujienos. Visgi jau seniai tarp jų mėgstamiausių kvepalų gali būti įsitaisę Calvin Klein „CK One “ kvepalai, kuriuose jaučiasi aštrus kardamono aromatas. Kiti tinkami kvapai: kava, apynis, juodieji pipirai.

Calvin Klein „CK One“ Gamintojų nuotr.

ŠAULYS. Šaulės mėgsta energingus kvapus, nes visuomet yra veiklios ir darbingos. Joms puikiai tinka Giorgio Armani „Mania Femme “ aromatas, kurio sudėtyje yra gvazdikėlių. Kiti tinkami kvapai: muskato riešutas, rozmarinas.a

Giorgio Armani „Mania Femme“ Gamintojų nuotr.

OŽIARAGIS.  Ožiaragio ženklo atstovės dievina prabangius aromatus. Joms patinka kvepėti taip, jog visi atpažintų, jog tai yra ožiaragės. Jimmy Choo „JIMMY CHOO “ kvapas su pačiuliais ožiaragėms be abejonės, vienas geriausių. Kiti tinkami kvapai: kėnis, tuja, mira.

Jimmy Choo „JIMMY CHOO“ Gamintojų nuotr.

VANDENIS. Vandenėms patinka svajokliški kvepalų aromatai, nes vandenės iš prigimties yra linkusios į harmoniją ir meniškumą. L`occitane firmos „Levandų atpalaiduojamieji rutuliniai kvepalai“ puikiai tiks vandenėms įsimesti į rankinuką. Kiti tinkami kvapai: levanda, apynis, verbena. 


L`occitane „Levandų atpalaiduojamieji rutuliniai kvepalai“ Gamintojų nuotr.

ŽUVYS. Žuvys visada labai atidžiai renkasi kvapus ir dievina laiko patvirtintus kvepalų aromatus. Joms yra artimos lelijos, nes įkūnija jų Zodiako ženklo tipą. Dolce & Gabbana „The one Desire “ kvepalai, kuriose yra juntamas lelijų aromatas, žuvims turėtų tikti ir patikti. Kiti tinkami kvapai: vanilė, jacintas, kampara.

Dolce &Gabbana „The one Desire“ Gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis