Kokį gyvūnėlį turėti lemia tavo Zodiakas?

Svajoji apie naminį gyvūnėlį? Žinoma, dažniausiai prakalbus apie naminius gyvūnėlius, mintyse iškyla šuo arba katė. Tačiau jei esi, pavyzdžiui, Skorpionė, tau tinkantis naminis gyvūnėlis visai nebus įprastas augintinis... Sužinok, kokį gyvūnėlį tau lemia turėti Zodiakas!

Avinas. Būtinai turi įsigyti... šunį. Žmonės, gimę po Avino ženklu, turi daugybę energijos, kurią galėtų išeikvoti prižiūrėdami šunis, mat jie dažniausiai yra labai aktyvūs. Taip pat šuo naudingas, nes vedžiodama jį lauke galėsi pravedinti galvą, pasportuoti, pasivaikščioti.

Jautis. Būtinai turi įsigyti... kiaulytę. Gimę po Jaučio ženklu yra nepriklausomi ir mėgstantys laisvę, todėl naminė kiaulaitė jiems būtų kaip tik. Nors ji reikalauja nemažai priežiūros, vis dėlto laisvas kiaulaitės charakteris Jautėms kaip tik.

Dvyniai. Pirk triušį. Triušiukai - mieli, ramūs ir nereikalaujantys itin daug priežiūros. Dvyniai yra tikri užmarštuoliai, todėl įsigyti jiems gyvūną, reikalaujantį labai daug priežiūros, nebūtų pravartu.

Vėžys. Ieškokis katytės. Katės - tikros individualistės, o vėžiai taip pat dievina nepriklausomybę. Jiems visai nė motais, jog katės jų nepasitinka grįžus namo. Daug svarbiau jiems estetinis gyvūno grožis - o katės, kaip žinia, yra vieni grakščiausių naminių gyvūnėlių.

Liūtas. Tau tinka arklys. Na, pirtkti arklį gal ir ne pati tinkamiausia idėja, tačiau užsirašyti į jodinėjimo pamokas - pats tas. Liūtės turėtų puikiai pajausti arklį, jį suvaldyti, mat yra labai racionaliai ir logiškai mąstančios.

Mergelė. Įsigyk žuvytę. O gal net visą akvariumą - mergelės nekenčia netvarkos, o žuvys suteikia harmoniją, pagyvina kambario vaizdą, be to, labai atpalaiduoja, ramina, jas lengva prižiūrėti.

Svarstyklės. Tau tiktų paukštis. Tai galėtų būti, pavyzdžiui, papūga. Svarstyklės dievina estetinį vaizdą, o papūga šiuo atvėju galėtų būti puikus variantas, mat jos yra be galo gražios. Ir kokios linksmos - puikiai tiks smagiam Svarstyklių charakteriui.

Skorpionas. Pasižiūrėk tarp gyvačių. Gyvatės - ganėtinai egzotiškas gyvūnėlio variantas, todėl jei netraukia toks agresyvus gyvūnas, tuomet rinkis iguaną ar driežą, jie taip pat atitinka Skorpionų charakterį, be to, yra be galo dailūs.

Šaulys. Įsigyk vėžlį. Vėžlys - itin ramus gyvūnas, su kuriuo neturėsi daug vargo. Be to, vėžlius galima vežtis ir į keliones, mat šauliai tiesiog dievina keliauti, o kartu su vėžliais kelionės yra puikiai įgyvendimos - jie labai komfortabilūs ir kompaktiški gyvūnėliai.

Ožiaragis. Įsgyk gyvūnėlį iš prieglaudos. Gyvūnėliai iš prieglaudos - kaip tik nuoširdžioms ir mylinčioms Ožiaragių širdims. Toks gyvūnas praturtins Ožiaragių gyvenimą, be to, šio ženklo atstovai dievina daryti gerus darbus.

Vandenis. Įsigk kažką pūkuoto. Pūkuotas šuo, kačiukas ar triušis - tau puikus variantas, nes tiesiog dievini švelnumą, tau patinka nuolat prie kažko glausytis, Pasirinkimas iš tiesų nemekas - yra daugybė gyvūnėlių veislių, kurios yra labai pūkuotos.

Žuvys. Žuvys ganėtinai jautrios asmenybės, todėl joms puikiai tiktų šeškas, kuris jas nuramintų ir pralinksmintų. Su šeškais tikrai turėsi ką veikti, tačiau pasiruošk, jog tau gali tekti nemažai pavargti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis