Jei po šiuo Zodiako ženklu gimusią merginą turi savo draugių gretose, esi laimingiausia

Ne taip jau seniai rašėme, kas, astrologų požiūriu, yra pati tobuliausia draugė iš visų Zodiako ženklų. Išsiaiškinome, jog tokia Zodiako ženklo atstovė tikrai nėra viena - yra dar vienas Zodiako ženklas, kuriam priskiriamos draugiškiausios savybės.

Tie, kas pažįsta Svarstykles, žino, jog optimizmo joms netrūksta. Į gyvenimą jos žvelgia pro rožinius akinius ir dažnai kitiems tuo net kelia pavydą - juk pasaulyje tokia gausybė susiraukėlių bei nepatenkintųjų... Visgi draugus Svarstyklės visuomet pralinksmins ir nuramins, net jei giliai širdyje virs audros. Svarstyklės - daugiausiai draugų turintis Zodiako ženklas, nes labai lengvai pažindinasi su kitais žmonėmis, todėl neretai gana greitai užmezga artimą kontaktą.

Svarbiausia tai, jog Svarstyklės dėl savo geriausių draugų labai stengiasi ir niekuomet nepalieka tikro draugo be dėmesio, visuomet jį juo aprūpina. Svarstyklės puikiai žino, kas yra tikros, nuoširdžios draugystės pamatas - tai gebėjimas draugui suteikti pagalbą, kai šiam sunku ir linksmintis kartu iki paryčių, kuomet nuotaika pakili. Šio Zodiako ženklo atstovės - tikros entuziazmo bombos, todėl šalia jų visuomet gera. Ar kas nors norėtų turėti visuomet suirzusį, nepatenkintą ir kritikuojantį draugą?

Puiku tai, jog Svarstyklės priima kiekvieną žmogų tokį, koks jis yra, todėl šio Zodiako ženklo atstovės toleruoja įvairiausius žmonių tipus. Svarstyklėms nerūpi jų draugų finansinė padėtis ir nė motais, ką vakarėlyje šie prisišnekėjo vakar. Tai be galo tolerantiškos asmenybės, kurios sugeba įžvelgti kiekvieno žmogaus unikalumą.

Svarstyklės nuostabios draugės dar ir dėl to, jog pavydas jų gyvenime paprasčiausiai neegzistuoja, o tai svarbus faktorius, lemiantis ilgą moterišką draugystę. Svarstyklės tikriausiai net neturi laiko pavydėti - kadangi yra tokios užimtos, o jų gyvenimas sukasi it karusėlė, pavydo jų gyvenime nė kvapo.

Nereikia pykti, jog ilgą laiką atradusios draugystei laiko Svarstyklės staiga dingo. Tai dažniausiai be galo užimtos asmenybės, kurių gyvenime apstu veiklos, tad tikrieji Svarstyklių draugai privalo žinoti - kad ir kaip Svarstyklės juos gerbtų, mylėtų bei saugotų jų draugystę, jos ne visuomet sugeba atrasti laiko popiečio kavai. Tai visiškai žmogiška, privalu gerbti Svarstyklių laiką, o jei iš tiesų norės, šio Zodiako ženklo atstovės visuomet imsis iniciatyvos ir pasiūlys susitikti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis