Jei jau patyrei 1 iš 7 dalykų per 2017 m. - žinok, tavęs lauks didžiulė sėkmė

Senovės išmintis teigia, jog per pirmąjį metų mėnesį nutikę dalykai lemia visus ateinančius metus. Todėl tau patartina mintyse perkratyti praėjusio mėnesio įvykius ir detaliau panagrinėti, kokie nutikimai tau įstrigo. Jei praėjusį mėnesį...

1. Susiradai simpatiją. Nesvarbu, ar tai - rimta draugystė, o gal simpatija su klaustuku, jei per pirmąjį metų mėnesį į tavo gyvenimą atėjo jausmai, tikėtina, jog tai bus stabili ir brandi draugystė. Gali užmiršti nuotykius ir vėjavaikiškumą, tavęs laukia rimtas ryšys.

2. Gavai pagyrą iš mokytojo ar dėstytojo. Pagyros už tavo atkaklų darbą - didelis žingsnis į ateinančių metų sėkmę. Jei per pirmąjį metų mėnesį gavai pagyrą už perskaitytą pranešimą, parengtą rašto darbą ar pristatytas skaidres - būk beveik garantuota, jog ateinantys metai darbinėje srityje neš vien tik gera.

3. Susapnavai vestuves. Jei praėjusį mėnesį sapnavai tuoktuves ir sapnas buvo ypatingai ryškus, gali tikėtis didžiulės laimės ateinančiu metu. Tikėtina, jog tavęs laukia nelaukta staigmena, kuriai nebūsi pasirengusi, tačiau be galo nustebsi, kai kažkas ją tau surengs. Tikėtina - vyriškos lyties atstovas!

4. Radai ant žemės pinigą. Jei praėjusį mėnesį kartą (o gal ir kelis...) ant žemės radai pamestus pinigus, tikėtina, jog šie metai tau bus finansiškai sėkmingi. Deja, šiuo metu jau per vėlu žvalgytis po kojomis ieškant monetų, tačiau jei tau pasisekė parėjusį mėnesį - sveikiname!

5. Praėjusį mėnesį kažkam atleidai. Nesvarbu, kas tai bebūtų - sena draugė, mama ar tėtis, brolis ar sesuo, klasiokas ar kursiokas - jei praėjusiais metais kažkuriam žmogui tarei atleidimą reiškiantį žodį, vadinasi, ateinančiais metais tave sups harmonija ir pasitikėjimas kitais žmonėmis. Beje, atleisti patariama dažniau!

6. Kažką sukūrei savomis rankomis. Ar tai būtų naminis veido šveitiklis, ar savo rankomis pasisiūtas džinsinis švarkelis su emblemomis - jei praėjusį mėnesį kažką pasidarei pati, tikėtina, jog ateinantys metai pasižymės darbštumu, veiklumu ir kūrybiškumu. Dirbk ir nesustok!

7. Juokeisi iki ašarų. Jei juokeisi iki sielos gelmių ir vos galėjai sulaikyti ašaras (sutik, ne kiekvieną mėnesį taip būna...), tuomet tavęs laukia ypatingas metas. Likimas tau pateiks išdaigų, kurios nustebins ir nudžiugins.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis