Įrodymai, kodėl turėti draugę - Šaulę: geriausia, kas galėjo nutikti

(2)

Tikriausiai ir tu jau išaugai iš amžiaus, kuomet manei, kad turėti kuo daugiau draugų prilygsta laimei. Esmė slypi ne kiekybėje, o kokybėje. Jei turi bent vieną draugę - Šaulę, gali įsitikinti, jog vienas patikimas, nuoširdus ir atviras draugas daug geriau už tūkstančius pažįstamų. Štai kodėl Šaulė draugė - tikras stebuklas:

Šauliukės - tikros meilės skleidėjos. Šaulio ženklo atstovės su kitais žmonėmis elgiasi nuoširdžiai, nesvarbu, tai būtų giminaitis, kolega, mylimasis ar draugė. Jos vertina lygybės principą ir stengiasi į viską žvelgti pro optimizmo ir gerumo prizmę.


Šaulės duoda, nei ima. Tai labiausiai atsidavusi draugė, kuri neketina savintis ar pykti dėl menkiausios smulkmenos. Šaulės daugiau duoda, o ne ima, todėl dažniausiai pasižymi rūpestingumu.


Šaulės nebijo apsikvailinti. Gal todėl su jomis taip paprasta - jautiesi saugiai, nes gali nusikalbėti į lankas, padaryti kokią nors nesąmonę ir dėl to nesigailėti. Su jomis jauku kaip namuose, mat Šaulės nėra išsiaukštinusios personos, kurios į viską žvelgia pro paprastumo prizmę.


Šaulės moka ir nori pasirūpinti draugėmis. Šaulės atlaidžios, joms rūpi kitų žmonių gerovė, todėl jos visada pasiteiraus, ar draugė jaučiasi gerai, ar jai nieko netrūksta. Jos nėra savanaudės ir visuomet pagalvoja apie kitą, priešingai nei daugelis aplinkinių.


Joms iš tiesų svarbūs kitų žmonių jausmai. Kaip jaučiasi žmogus, kai jo nuomonė yra nevertinama, o jausmai nuslopinami? Tai gali privesti prie visiškos frustracijos. Tik ne būnant šalia Šaulių. Jos, kad ir kokioje kompanijoje bebūtų - artimų draugų ar menkai pažįstamų žmonių, visuomet pasiteiraus, kaip jaučiasi kiti ir iš tiesų, be jokio melo domėsis žmogaus pojūčiais.


Kai reikia, jos gali pabūti rimtos. Yra daugybė žmonių, kurie negali surimtėti net atėjus sunkiausiai valandai. Tik ne Šaulės - jos geba būti ir itin linksmos, nes turi puikų humoro jausmą, tačiau prireikus atsakingos, rimtai žiūri į susidariusią situaciją.


Jos gerbia tiek pačios save, tiek drauges. Vis dėlto jų vidinis tvirtumas tiesiog keri - jos nepasiduoda paikoms šnekoms, kandžiai kritikai ir visuomet atkrenta patrauktos per dantį. Būtent tokias merginas aplinkiniai dažniausiai vertina ir gerbia, mat jos nėra jautriosios sielos, kurios ištikus menkiausiai bėdai puola į ašaras ar visišką isteriją.


Jos negali pakęsti apkalbų, todėl stengiasi neapkalbinėti. Šaulės dažniausiai stengiasi vengti apkalbinėjančių kompanijų bei nesivelti į ne itin garbingus įvykius. Todėl Avinės dažniausiai laikomos vienos kilmingiausių bei oriausių.


Ne veltui sakoma, jog Šaulių gretose be galo daug psichologų. Iš tiesų, tai Zodiako ženklas, kuris pasižymi ypatingais psichologiniais gebėjimais. Žuvys geba ne tik išklausyti, bet ir teisingai patarti, mat domisi žmogaus psichologija

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis