Įrodymai, jog draugę Liūtę turėti ne reikia, o būtina!

Apie Liūtus kalbama daugmaž taip - pasipūtę, abejingi, stokojantys empatijos ir dar egocentriški. Tačiau pabandykite susipažinti su Liūtu. Jei Liūtas jūsų į savo draugų ratą nepriims, tikėtina, tikrai jam nepatikote. O jei nepriims - jūsų laukia pats didžiausias draugystės nuotykis. Turinčios draugę - Liūtė, tai patvirtins!

Ji - nemokama psichologo pagalba. Liūtės - tikros psichologės, kurioms nebūtinas psichologijos diplomas. Jos geba išklausyti, o svarbiausia - išklausiusios taikliai patarti ir nuraminti besiblaškantį draugą ar draugę. Todėl Liūtų ženklo atstovę draugai ir artimieji dažniausiai be galo vertina ir gerbia.


Ji draugė, kuri visada bus su tavimi iki galo. Tai energija pasižyminčios draugės, kurios niekada nepaliks draugės vienos, jei, pavyzdžiui, pavargs ar jai nusibos būti draugijoje. Būk įsitikinusi - Liūtė visada bus šalia.


Liūtės neretai draugystę laiko aukščiau už meilę. Vaikinai, vyrai... Na, kas pasakys, kiek ilgai jie figūruos gyvenime? O štai tikra draugė - amžinybei. Kiekviena Liūtė tai žino ir neretai į draugės patarimą įsiklauso labiau nei į vaikino.


Jei esi su Liūte, laikykis! Liūtės mėgsta linksmintis ir to net neketina slėpti. O labiausiai Liūtėms linksma, kai šalia jų - geriausios draugės, kurios taip pat nusiteikusios pokštams ir linksmybėms. Na, jų jau tikrai nesulaikysi nuo nieko...


Su Liūtė jautiesi taip tarsi, būtum namuose. Jei Liūtas ką nors prisileidžia arti, tikėtina, apsupa tą žmogų gerumu. Liūtės niekada savo geriausiems draugams neparodys pagarbos, nesišaipys ir stengsis sukurti jaukią atmosferą.


Liūtės gali labai supykti, bet jei yra rimta priežastis. Liūtės tikrai nėra dėl menkniekių pykstančios merginos. Žinoma, jei jau šios supyksta, belieka laikytis. Vis dėlto tai tikrai nėra audros stiklinėje ieškančios draugės.


Ji išliks šalia net užklupus didžiausiai krizei. Nesvarbu, ar tai būtų asmeninė kritika, ar viešas pažeminimas, Liūtai visada išliks orūs ir pademonstruos kilmingumą. Tai kone vienintelis Zodiako ženklas, kuris taip lengvai geba išsisukti iš nepalankios situacijos ir visuomet geba išsaugoti sveiką kailį.


Bendraudama su Liūte kas minutę daraisi brandesnė. Liūtai, kad ir kokio amžiaus būtų, jaučiasi brandūs bei suaugę, mat ganėtinai anksti pajaučia brandą, pradeda domėtis pasaulio naujienomis, greitai vystosi kaip asmenybės. Neretai apie Liūtus sakoma, jog jų sielos yra senos, tarsi gyvenusios šimtmečius.


Jos bus net tada, kai joms pačioms be galo skaudės. Liūtės, kad ir kokį sunkų laikotarpį išgyventų, visuomet yra linkusios išlikti pozityvios ir net stengiasi padėti kitiems, kai joms pačioms yra nelengva. Nors Liūtės - preciziškos ir smulkmeniškos, jos niekuomet šių savybių neiškels aukščiau visko ir nepademonstruos aplinkiniams.


Liūtės - vaikščiojančios juoko vaistinėlės. Sutik, juokas gydo. Ir tai yra vienas pagrindinių jų pliusų - kam patinka paniurėliai? Liūtai dažnai tampa kompanijos sielomis, mat geba pralinksminti ir pasakoja įvairiausias linksmas istorijas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis