Horoskopas šventiniam SAVAITGALIUI (12 23 - 12 25)

Pagaliau atėjo šventės, kurių taip ilgai laukėme. Ką šventinis savaitgalis mums pateiks - ar pagaliau atrasime harmoniją ir darną viduje?

Avinas. Greitai pavargsi, būsi perdėtai jausmingas / a, greitai persiimsi neigiamomis kitų emocijomis. Tačiau tai nereiškia, kad reikia riboti susitikimus su draugais ar šiaip simpatingais asmenimis – gali užmegzti naudingus ryšius.

Jautis. Savaitgalis tau atneš kažką, ko tikėjaisi jau ilgai. Tai gali būti netikėtas susitikimas su senu pažįstamu ar gardus, šviežiai atrastas savaitgalio receptas. Būk atsargi, savaitgalį tavo aplinkoje gali būti nemažai dramų, o kai kurie draugai sieks įskaudinti.

Dvyniai. Nereikalauk iš vaikino įrodymų, kad tave tikrai myli, tai gali ilgam sugadinti santykius, nes taip parodysi nepasitikinti ir juo, ir savimi. Vienišės sulauks sėkmės tarp pažįstamųjų ir interneto platybėse, tačiau venk rimtų ketinimų neturinčių gerbėjų.

Vėžys. Neišlaidauk. Galbūt kils noras apipilti draugus ar partnerį dovanomis, nes pastaruoju metu jiems teko nukentėti dėl tavo irzlumo, vis tik pinigų nešvaistyk, nuoširdus pokalbis atsiprašymas dažnai geriau už dovanas. Dėl planetų išsidėstymo gali tekti grįžti į ne itin malonia situacijas, bet pasistenk nepykti, neburnoti, viskas susitvarkys.

Liūtas. Būk atidus, kad nepamirštum svarbių dalykų. Po nesėkmių periodo sėkmė ima šypsotis, kartais net gali būti sunku patikėti savo laime. Ypatingai palankios dienos – šis savaitgalis. Merkurijus padeda, Venera šypsosi, ko daugiau norėti. Gyvenime pagaliau įsivyraus darna ir harmonija.

Mergelė. Savaitgalį dėl Merkurijaus padėties jūsų atžvilgiu atsiras progų ištaisyti padarytas klaidas. Gali kilti prieštaravimų – norėsis dvasiškai tobulėti, bet seni įpročiai trauks žemyn. Nepasiduokite pagundoms, stenkitės išsigryninti ir suvokti tikruosius troškimus ir poreikius.

Svarstyklės. Be abejonės, jums reikia pokyčių. Jei norite šokiruoti žmones, kurie galvoja, kad esate nuspėjami, todėl padarykite ką nors jums nebūdingo ir dramatiško. Jus domina meniški, konceptualūs projektai, bet savaitgalį būsite linkęs daugiau į konkrečius dalykus, nei abstrakcijas.

Skorpionas. Skorpionams šį savaitgalį geriau pralaukti, kol praūš audros. Įprastai vartai akis ir sakai, kaip nuobodu, bet dabar tik džiaugsiesi, kad turi progos pabūti ramiai, atokiau nuo intrigų, nuo įvykių sūkurio. Gali tekti atsiprašyti žmogaus, kurį nenoromis įskaudinai. Pamiršk nesklandumus ir žvelk į priekį.

Šaulys.Jau senokai netvarkėte savo kambario? Dabar - puikiausiai šiam darbui tinkančios dienos! Taip pat patartina sulėtinti tempą ir įvertinti žmones jūsų gyvenime, kurie jums kaip nors padėjo. Dovana nėra būtina, bet nuoširdus „ačiū“ bus įvertintas.

Ožiaragis. Daugiau jėgos yra jungiantis prie grupės, nei bandant atsilaikyti vienam. Nusimato pokytis, bet tam, kad jis įvyktų, jūs turite norėti pokyčių. Paklauskite patarimo savo geriausio draugo; jis nenukreips jūsų klaidinga linkme. Šeštadienį ir sekmadienį jus domins galvosūkiai, bet nenuleiskite rankų, jei jums nepavyks jų išspręsti pirmu bandymu.

Vandenis. Jūsų emocijos nori valdyti jūsų gyvenimą, bet jums patiems bus geriau, jei tvarkysite reikalus vadovaudamiesi savo galva, o ne širdimi. Labai sunku sutelkti dėmesį į namų darbus ir svarbius dalykus, ypač, jei yra simpatiškas vaikinas, apie kurį svajojate. Yra tikimybė, kad savaitgalį jūsų svajonės išsipildys, tik galbūt ne taip, kaip tikėjotės.

Žuvys. Laukia vienas iš savaitgalių, kai Žuvims bus sunku sukontroliuoti situaciją, taigi tiesiog plaukite pasroviui ir leiskite viskuo pasirūpinti visatai. Savaitgalį Merkurijus bus jūsų bendravimo zonoje. Galbūt kai kurie norės būti švelnesni, jautresni, dvasingesni asmenys, o ne iki skausmo sąžiningi ir susikoncentravę į save. Na, viskas priklauso nuo jūsų, tik prieš ką sakydami ar ko imdamiesi pagalvokite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis