HOROSKOPAS. Sužinok, kas tavęs laukia 2015 metų vasarą

Kadangi skaičiuoji dienas iki vasaros pradžios, galime lažintis, jog labai norėtum bent akies krašteliu pažvelgti, kas gi tavęs lauks 2015 metų vasarą.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija



Vasaros pradžia gali atnešti nemažai naujovių. Tai gali būti nauja veikla ar įvykis, kuri gali pakeisti tavo gyvenimą. Lemtingo įvykio momente neprarask budrumo. Saugokis tų, kurie gali norėti tau pakenkti. Draugus laikyk arti, priešus – dar arčiau. Vis dėlto neverta susikaustyti. Vasara – malonumų metas, todėl jau birželio viduryje apsiprasi su naujais pokyčiais ir galėsi mėgautis vasaros teikiamais malonumais. Avinai yra tikri nuotykių mėgėjai, todėl tavęs gali laukti linksma kelionė su draugais ar antrąja puse. Jei vaikino neturi, liepos pradžioje žvaigždės tau žada kažką gero meilės srityje. Tavęs gali laukti nauja pažintis ar flirtas su simpatišku kitos lyties atstovu.

Jautukėms 2015 metų vasara nusimato labai audringa. Mėnesio pradžioje nusimato trumpa išvyka. Joje leisi sau atsipalaiduoti ir pailsėti. Grįžusi imsiesi veiklos, kuri seniai buvo tavo svajonė. Gal pradėsi važinėtis riedučiais, rašyti knygą ar išmokti gaminti naują, gardų patiekalą. Liepos pabaigoje pasirūpink savo sveikata. Nors vasarą vitaminų netrūksta, ir tu, ko gero, jausiesi sveika, pasitikrinti sveikatą būtų naudinga. Ypač, jei to nedarei visus metus. Rugpjūtį, nors ir labai trauks nuotykiai, nebūk itin azartiška. Rugpjūtį galima pažintis su nauju vaikinu, tačiau ji gali baigtis skaudžiai, todėl nebūk linkusi atiduoti savęs visos. Jau turinčioms vaikiną vasaros pabaigoje patariama sustiprinti ryšius planuojant bendrą kelionę ar išvyką.

 Vasaros pradžia dvynėms žada smagų laiką. Tai gali būti išvykimas į muzikinį festivalį ar iškyla su palapinėmis gamtoje. Dvynės mėgsta planuoti, todėl liepos mėnesis bus toks, apie kokį jos ir planavo. Tai poilsis su artimais draugais ir šeima. Galimas išvykimas prie jūros ar ežero. Rugpjūtį dvynių laukią didelis shoppingas. Vyraus artėjančio rudens nuotaikos. Pačioje rugpjūčio pabaigoje galimas kivirčas su širdies draugu. Būk atsargi, kivirčas gali peraugti ir į skyrybas. Vienišėms sėkmė šypsosis liepos mėnesį, nes galimas trumpas romanas su žavingu vaikinu.

Vėžio ženklo atstovėms yra reikalingas nuolatinis buvimas su kažkuo kitu. Jos labai atviros ir pasirengusios dalintis savo išgyvenimais, todėl vasarą atostogauti vyks tikrai ne vienos. Jei ir liksi gimtajame mieste, vasarą leisi draugijoje. Liepos mėnesį tavęs laukia smagus laikais su draugais ar draugėmis, nemažai piknikų ir iškylų gamtoje. Deja, rugpjūčio mėnesį gali pasijusti finansiniai sunkumai, jei du vasaros mėnesius labai išlaidavai. Todėl patarimas tau – pernelyg neišlaidžiauk, kad vėliau nereikėtų verkti krokodilo ašaromis. Rugpjūčio pabaigoje tikėtinas romantiškas nuotykis. Tai gali būti pasimatymas su senu pažįstamu arba nauja pažintis draugų būryje.

Liūtės – prabangos mėgėjos, todėl žvaigždės liūtėms žada glamūrinio blizgesio kupinas atostogas. Ar tai būtų poilsis prie Palangos jūros, ar prie Viduržemio jūros, liūtės tikrai vasarai rinksis geriausias pramogas. Asmeninis gyvenimas liūtėms labiausiai klostysis birželio pabaigoje. Tuomet tikėtinas jausmų atšilimas, galimos naujos pažintys, kurios atneš į gyvenimą naują žmogų. Kalbama ne tik apie naują draugą / draugą, bet ir kai ką artimesnio. Liūtės labai ambicingos, todėl rugpjūčio pabaigoje joms gali kilti nemalonumų dėl jų pačių karštoko charakterio. Pasistenk atostogų nesugadinti konfliktai ir kivirčais. Vis dėlto vasaros pabaigoje žvaigždės tau žada kažkokį naudingą pasiūlymą. Jis tau suteiks naujų vėjų rudeniui.

Birželio mėnesį drybsoti prie jūros ar ežero tikrai neteks. Šis mėnesis bus užimtas darbais. Gali būti, jog laikysi paskutinius egzaminus mokykloje ar universitete, todėl laiko atsipūsti tikrai nebus. Liepos mėnesį būsi laisvesnė, tačiau pasisaugok, nes tavęs gali tykoti nelaimė ar net vagystė. Saugok savo daiktus ir būk budri. Fortūna tau nusišypsos liepos pabaigoje. Tuo metu ne tik liepsnosi naujai užsimezgusiais jausmais, bet ir turėsi tiek dėmesio iš gerbėjų, jog nors vežimu vežk. Tiesa, nereikėtų tuo dėmesiu pernelyg gerėtis, ypač jei turi antrą pusę. Tai gali sukelti tavo vaikino pavydą. Vasaros pabaiga tau žada tikrą, vasarišką poilsį. Gali būti, jog įmerkusi kojas į ežerą poilsiausi su geriausia drauge, o gal pasirinksi aktyvesnio poilsio variantą. Galimas žygis baidarėmis ar važinėjimasis vandens dviračiais.

Kad ir kaip būtų liūdna, vasaros pradžia, deja, nebus labai gera. Tave gali apnikti abejonės dėl tavo vaikino. Galvosi, ar jis tau atviras ir nuoširdus. Jei vaikino neturi, vasaros pradžia irgi nebus kažkuo nustebinanti. Būtent todėl vasaros pradžioje stenkis atlikti kuo daugiau darbų tam, kad po to galėtum ramiai atostogauti. Liepos mėnesis svarstyklėms bus kur kas įsimintinesnis. Galimo netikėtos dovanos ar dažni komplimentai. Visko gali būti, jog vasaros viduryje ryšiesi pakeisti išvaizdą. Galbūt pakeisi plaukų spalvą ar kardinaliai keisi įvaizdį. Kaip bebūtų, atsinaujinusi sulauksi daug dėmesio. Liepos pabaigoje galimos naujos pažintys. Kas ten žino, rugpjūtį galbūt jau vaikščiosi susikabinusi rankomis su nauja simpatija. Jau įsipareigojusioms širdims vasara žada daug gražių akimirkų, lemtingas bus tik pirmasis vasaros mėnesis. Tuomet pasverk savo žodžius, nes su vaikinu gali susipykti.

Skorpionės yra linkusios viską apsvarstyti ir suplanuoti. Vis dėlto mėnesio pradžioje skorpionės gali susidurti su nemalonumais, nes viskas gali eiti ne pagal jų planą. Liepos mėnesį skorpionėms žadamos ypatingos pažintys su užsieniečiais. Taip pat galima tolima kelionė, kurios metu bus užmezgami nauji ryšiai. Meilės fronte liepos mėnesį skorpionių laukia ypatingos permainos. Paprasta simpatija gali virsti tikru, nuoširdžiu jausmu. Dėmesio, atsargios turi būti vaikiną turinčios merginos. Visai gali būti, jog tarp jūsų įsiterps naujas žmogus, kuris gali sugriauti santykius. Vasaros pabaigoje tavęs neabejotinai laukiai išvyka prie jūros. Tikėtina, jog vietoje draugų kompanijos tu rinksiesi tėvų ar brolio, sesers draugiją. Rugpjūčio mėnesį norėsis ramybės, todėl galimas dažnesnis buvimas namie.

Žvaigždės didžiausias linksmybes tau žada būtent vasaros pradžioje. Ilgai svarstysi, kur atšvęsti Jonines, bet pagaliau pasirinkusi tikrai nepasigailėsi. Būtent ilgiausia metų naktis tau taps išskirtine. Per ją gal net sutiksi kažką, kas pakeis tavo gyvenimą. Didelė tikimybė, jog jei šiuo metu susitikinėji su vaikinu, vasaros viduryje jūsų santykiai taps itin stiprūs. Liepos mėnesis bus ramybės laikotarpis. Šiuo mėnesiu tu daug ką neskubėdama apsvarstysi ir sudėliosi mintis. Paskutinį vasaros mėnesį tau gali kilti mintis įsigyti kažką naujo, ypač iš technologinių prietaisų. Tai, beje, gali būti ir kažkas gyvo, pavyzdžiui, kačiukas ar šuniukas. Vasarą vainikuosi artimo žmogaus ar vieno iš draugų suorganizuota švente.

Pirmasis vasaros mėnesis bus skirtas darbų užbaigimui, todėl tinkamai atsipūsti galėsi tik liepą. Liepos pradžioje tave gali prisiminti senai matytas žmogus – draugė ar draugas, ir pakviesti susitikti. Nors liepa bus saulėta, tau gali kilti ir slogių minčių. Taip gali atsitikti, nes galimi kivirčai su artimaisiais. Tačiau rugpjūtis bus tavo aukso metas. Paskutinis vasaros mėnesis bus puikus, norint užmegzti naujus ryšius ir pažintis. Visko gali būti, jog tavo fronte atsiras kažkas naujo. Arba, priešingai – tave prisimins tavo eksas. Įsipareigojusioms panelėms rūpės išvykti kelionėn su mylimu žmogumi. Žvaigždės įspėja, jog kelionę verčiau planuok pati, antraip viskas gali baigtis ne taip, kaip nori.

Vandenėms skirtas vasaros patarimas – ilsėtis, ilsėtis ir dar kartą ilsėtis. Kaip gi kitaip pasikrausi energijos naujiems mokslo ar darbo metams? Birželio mėnesį gali kilti šiokių tokių kivirčų šeimoje. Tai gali būti pykčiai su tėvais arba broliais ar seserimis. Reikėtų išlikti ramiai. Ramybė – vandenėms būdingas bruožas, todėl ir vasarą vandenės išliks ramios ir atsipalaidavusios. Vasaros viduryje vandenių laukia tingus poilsis. 2015 vasaros pabaigoje turėsi progą susipažinti su labai žaviu vaikinu, kuriam tu iš karto krisi į akį. Galimas flirtas su iš užsienio grįžusiu draugu arba pačiu užsieniečiu.

Žuvims vasaros pradžia gali būti ne tokia jau ir linksma. Taip gali būti todėl, kad žuvys svarstys, ką veikti vasarą ir baiminsis, jog neras, kur praleisti vasarą įdomiai ir turiningai. Galiausiai apsisprendusios, jos birželio pabaigoje išvyks į kelionę. Greičiausiai užsienin. Galima kelionė su tėvais ar giminėmis. Žvaigždės sako, jog liepos mėnesį žuvys skirs savišvietai – skaitys knygas, eis į įvairius kultūrinius renginius. Kalbant apie meilės reikalus, žuvims sėkmė šioje srityje nusišypsos liepos pabaigoje. Tuomet galimas susidūrimas su nauja simpatija visiškai netikėtoje vietoje.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis