HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (10 28 - 10 30)

Savaitgalis nusimato ypač nuotykingas ir sėkmingas tiems, kurie neužsidarys namuose.

Avinas. Savaitgalį žvaigždės pataria vengti per didelio aplinkinių dėmesio. Šiandien bus sunku parodyti save iš geriausios pusės, taigi jei yra laiko, geriau palūkėti. Na bet ši diena tinkama pasiruošti būsimai sėkmei. Patobulink projektą, surink medžiagą, apgalvok argumentus – kai ateis laikas atsidurti dėmesio centre, visus sužavėsi.

Jautis. Savaitgalį pagaliau patenkinsi bendravimo troškimą. Ieškosi išsigelbėjimo ten kur gyvenimas virte verda. Tiesa, po akmeniu vanduo neteka, tad jei nori linksmybių, pasirūpink jomis iš anksto – surenk vakarėlį ar pasikviesk bičiulius pasilinksminti į miestą. Svarbiausia – nebūk vienas ten, kur yra galimybė surinkti būrį draugų

Dvyniai. Savaitgalį būk atsargesnis su žmonėmis, kurie mėgins tavimi manipuliuoti, šiandien manipuliatoriai bus aktyvūs kaip niekada. Jei turi galimybę, šiandien šalinkis didelių susibūrimų, viešų vietų, geriau pabūk vienumoje.

Vėžys. Savaitgalį tavyje prabus maksimalistas. Visame kame norėsis aiškumo, apibrėžtumo – net ten kur tai tiesiog neįmanoma. Dėl tokio nusiteikimo tau bus lengva priimti sprendimus, tiesa, jie bus gana kategoriški. Kad nesusipyktum su visais aplinkiniais, būk nuolaidesnis santykiuose su žmonėmis. Atsimink – nedalink pasaulio į juodą ir baltą, jame yra ir daugiau spalvų.

Liūtas. Savaitgalį švaistysi pinigus. Dažniausiai esi linkęs pataupyti, bet šiandien taupumą pakeis dosnumas ir netgi vėjavaikiškumas. Na, kodėl gi kartais nepakvailiojus? Susiveržti diržą bus galima ir vėliau. Beje, žvaigždės šiandien pataria nepersitempti, patausoti sveikatą.

Mergelė. Savaitgalį bus kupinas audringų aistrų ir išgyvenimų. Nuotaikų kaita, spontaniški poelgiai ir jausmai, ryškus ekscentriškumas – visa tai gali būti įelektrinto emocinio dienos fono padarinys. Nesistebėkite, jei aplinkiniai reaguos aštriai į viską, kas dedasi aplink.

Svarstyklės. Savaitgalį teks skirti nemažai energijos bendravimui su žmonėmis. Būsi priverstas ne šiaip bendrauti, o ieškoti informacijos eiliniuose pokalbiuose, įsiklausyti į gandus, būti įvykių sūkuryje. Gali būti, kad kažkoks faktas ar net gandas taps koziriu tavo rankose.

Skorpionas. Savaitgalį bus sunku išvengti chaoso tiek namuose, tiek galvoje. Žvaigždės sako, kad tavo gyvenime nusimato nemažai permainų, taigi chaosas atspindi šį procesą. Skorpionai bus per daug atsidėję globalioms idėjoms ir planams, kad rastų laiko susitvarkyti namus. Na bent jau sekmadienį pasistenk rasti tam laiko.

Šaulys. Savaitgalį pasitelksi visus turimus gebėjimus ir... manipuliuosi žmonėmis. Tai gali būti tiek tiesioginis spaudimas – ginčai, nurodinėjimai, tiek nematomos gijos, kurias slapčia traukysi. Galiausiai gausi tai, ko nori, bet išeikvosi daug jėgų ir laiko.

Ožiaragis. Šio ženklo atstovų laiką ir dėmesį gali užvaldyti seni socialiniai pažadai ar seniai pamiršti romantiški idealai. Savaitgalį galima tikėtis nostalgijos antplūdžio ar sentimentalių atspindžių. Praeities emocijos privalo išblėsti, nes tik taip įmanomas šios dienos progresas. Gali būti, kad mylimas žmogus ar naujas draugas netrukus užsimins apie aktyvius įsipareigojimus ar solidžius ketinimus.

Vandenis. Socialiniai ryšiai ar švieži verslo kontaktai savaitgalį atneš galutinius sprendimus ir naujas karjeros galimybes. Šios savaitės pradžioje laukite naujų nurodymų, pranešimų ar pasirašytų susitarimų bangos. Kai kurie Vandeniai taip pat pajus greitą finansinių išteklių padidėjimą arba net gaus antrą pajamų šaltinį.

Žuvys. Nuotaika šiandien šėls – rodyklė kryps tai į pliusą, tai į minusą. Pyktis, džiaugsmas, liūdesys, abejingumas, netikėta simpatija – įvairiausios emocijų spalvos ir atspalviai keisis neįtikėtinu greičiu. Vienas emocijas sukels aplinkybės, kitas – tavo paties išgyvenimai. Kad netaptum paklusniu savo paties jausmų žaisliuku, kontroliuok emocijas. Ar bent jau pasistenk.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis