Horoskopas savaitgaliui (10 13 - 10 15)

Nors savaitgalis gerų orų nežada, ateinančios savaitės pradžia nustebins. Pasiruoškime įjungti gerą nuotaiką!

Avinas. Pervargai nuo darbų ar įtempto gyvenimo? Lengvas flirtas ir nauja romantiška pažintis bus tai, kas išsklaidys tavo nuovargį šį savaitgalį. Suteik vaikinams progą tau parodyti dėmesį, eik šokti į naktinį klubą ar draugų vakarėlį. Gerbėjų tau netrūks, bet būk atsargi - ne visi jie tik flirto siekia...

Jautis. Ar svarstėte galimybę įsigyti augintinį? Jeigu taip, šis savaitgalis yra puikus laikas nueiti į gyvūnų prieglaudą ir suteikti namus vienam gyvūnėliui. Jūs tikrai žinosite, kurį pasirinkti, nes tas gyvūnėlis greičiausiai pats jus pasirinks! Jeigu norite būtent to, neleiskite nereikšmingiems trukdžiams išmušti jus iš kelio. Augintinis gali užtikrinti jums draugiją, pramogas ir besąlygišką meilę.

Dvyniai. Šeštadienį tavęs laukia nenumatyta kelionė, kuri privers tavo pasaulį suktis sparčiau. Gali būti, jog tave aplankys seniai matyta draugė ar draugas iš kito miesto. Būk atsargi gamindama maistą, nes žvaigždės prognozuoja, jog gali nusideginti. Atkreipk dėmesį į ženklus - jei matai kažką įtartino, tuoj pat sureaguok.

Vėžys. Po išbandymų mėnesio, kuriame netrūko pagalių kaišiojimo į ratus, pagaliau tau „šviečiasi“ sėkmė – profesinė ir asmeninė. Saulė, Jaunatis ir Venera šį savaitgalį pavers ypatinga diena, o visą kitą mėnesį tavęs laukia netikėtos kosmoso dovanos. Tavo bendravimo, artimųjų ir kelionių zonoje laukia pasikeitimai.

Liūtas. Šį savaitgalį jus gali aplankyti galingas meilės jausmas žmogui, kuris yra labai toli. Gali būti, kad jus sieja profesiniai ryšiai. Jeigu tai romantinis susižavėjimas, tas žmogus gali jums jausti tą patį, bet būti pernelyg atsargus, kad tai išreikštų. Nedarykite spaudimo. Leiskite įvykiams tekėti sava vaga. Jeigu būsite atsargus, šie santykiai gali tapti ilgalaikiais!

Mergelė. Imsiesi daugybės svarbių ir įdomių reikalų. Tave vilios projektai, susiję su asmeninės erdvės kūrimu. Ir apskritai labai norėsis ką nors pakeisti, na bent menką smulkmeną. Paprasčiausias būdas – traukti apsipirkti. Na o jei norisi kažko įdomiau, pasuk galvą.

Svarstyklės. Savaitgalį tau bus sunku atsispirti – atrodysi neprilygstamas tiek savo, tiek aplinkinių akyse, pasitikėjimas trykšte trykš. Charizma šiandien pravers įvairiausiose srityse, netgi namuose, bendraujant su namiškiais. Svarbiausia neperlenkti lazdos ir neužriesti nosies, kaip sakoma – aukštai pulsi, susikulsi. Bet koks neigiamas poelgis labai greitai atsigręš prieš tave.

Skorpionas. Savaitgalį žvaigždės tave apdovanos praktiškai neribotu potencialu. Svarbiausia – nepraleisti progos ir pasinaudoti visomis puikiomis galimybėmis. Žvaigždės ragina nesėdėti namuose, juk po akmeniu vanduo neteka. Stenkis būti įvykių centre. Jei paklausysi šio patarimo, daug pasieksi – bus daug šansų pakeisti gyvenimą į gerą pusę.

Šaulys. Savaitgalį bus kupinas audringų aistrų ir išgyvenimų. Nuotaikų kaita, spontaniški poelgiai ir jausmai, ryškus ekscentriškumas – visa tai gali būti įelektrinto emocinio dienos fono padarinys. Nesistebėkite, jei aplinkiniai reaguos aštriai į viską, kas dedasi aplink.

Ožiaragis. Šį savaitgalį tau svarbiausia – nepriklausomybė, tad nors tai ir ne Nepriklausomybės diena, jauskis laisvas ir švęsk. Būtinai pasidžiauk ir pasinaudok turimomis laisvėmis. Esi nepriklausoma, stipri jėga, kuriai nėra kliūčių. Sukaupk energiją, sėsk ant žirgo ir pirmyn į nuotykius.

Vandenis. Savaitgalį teks skirti nemažai energijos bendravimui su žmonėmis. Būsi priverstas ne šiaip bendrauti, o ieškoti informacijos eiliniuose pokalbiuose, įsiklausyti į gandus, būti įvykių sūkuryje. Gali būti, kad kažkoks faktas ar net gandas taps koziriu tavo rankose.

Žuvys. Daugumai iš jūsų tai yra metas, kai viskas susitvarkys arba baigsis. Jei šią savaitę tavo antroji pusė nesugalvos ko nors gero – viskas baigta. Vieniša? Suplanuok linksmą vakarą su draugais mieste - ir dėkok savo laimingai žvaigždei, kad nebesi su savo buvusiu – o esi laisva, vieniša ir pasiruošusi linksmintis !

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis