HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (09 23 - 02 25)

Šį savaitgalį kuo dažniau būk lauke ir nepamiršk parsinešti gražiausių rudeninių lapų puokštės. O apie viską išsamiau papasakos tavo Zodiakas...

Avinas. Daugiau jėgos yra jungiantis prie grupės, nei bandant atsilaikyti vienam. Nusimato pokytis, bet tam, kad jis įvyktų, jūs turite norėti pokyčių. Paklauskite patarimo savo geriausio draugo; jis nenukreips jūsų klaidinga linkme. Šeštadienį ir sekmadienį jus domins galvosūkiai, bet nenuleiskite rankų, jei jums nepavyks jų išspręsti pirmu bandymu.

Jautis. Nesistebėkite, jei jums pradės nebepatikti kas nors, kas anksčiau labai patiko. Su amžiumi mūsų skoniai ir nuomonės keičiasi ir tame nėra nieko blogo. Penktadienį jus kažkas sunervins ir atsakymą žino tas, kurio pagalbos jūs greičiausiai nepagalvotumėte paprašyti.

Dvyniai. Gali visiškai pamesti galvą. Jei turi vaikiną, situacija gali smarkiai pasikeisti, nes tavo slaptas susižavėjimas iškils į paviršių. Todėl patartina būti atsargiai. Dabar tu nori skirti laiko tiktai sau, todėl būsi egoistė, tačiau nepamiršk, kad nesi pasaulio bamba.

Vėžys. Leisk širdžiai tave vesti. Jei tik leisi, gera energija tekės link tavęs, tik nebandyk kovoti su tau veidą atsukusia Fortūna. Bet jei mėginsi duris atplėšti jėga, nesugebėsi jų nė pajudinti. Atsargiai pabelsk, ir jos pačios atsidarys.

Liūtas. Žvaigždės įspėja, kad šeštadienį gali pritrūkti žinių ar patirties, sprendžiant kažkokį klausimą. Tai pasakytina ir apie asmeninį gyvenimą, ir apie reikalus, ir apskritai apie santykius su žmonėmis. Jei nepripažinsi, kad kažko nežinai, gali padaryti didelių klaidų. Vienintelis teisingas sprendimas – su kuo nors pasitarti.

Mergelė. Mergelių ženklo atstovėms savaitgalį gali atrodyti, kad jų širdis reikalauja daugiau dėmesio, nei paprastai. Tačiau nepamiršk, kad artimam žmogui dėmesio gali reikėti dar daugiau, nei tau. Bet kokiu atveju, ši situacija gali sukelti įtampą svarbiuose santykiuose.


Svarstyklės. Esi visiškai susipainiojusi santykiuose, todėl neišvengiamai teks priimti konkrečius sprendimus. Jeigu tau vienu metu patinka du vaikinai, išsirinkti kurį nors vieną bus labai sudėtinga. Nepasiduok emocijoms, kurios tau suka galvą ir paverčia itin jausminga.

Skorpionas. Šį savaitgalį jausi aplink tvyrančią įtampą. Tavo gyvenime vyksta reikšmingi dalykai, nė pats nepajunti, kaip įsiveli į konfliktą. Ilgai ruošeisi esminiams pokyčiams, o kaip jautiesi, kai jie prasidėjo? Dabar – tavo tvirtumo išbandymo metas.

Šaulys. Šiuo metu tavo emocijos liejasi per kraštus. Kažkas pažadino tavo jausmus ir tu nusprendei įsimylėti. Gali meilės objektu pasirinkti asmenį, kurį jau kažkada mylėjai. Toks netikėtas likimo vingis gali visiškai sujaukti gyvenimą, tačiau būtent šito tau dabar ir reikia.

Ožiaragis. Šeštadienį aplinkybės klostysis taip, kad nebus kada atsipalaiduoti ir veikti tai, ko norisi ar kas atrodo reikalinga. Priešingai – teks šokti pagal svetimą dūdelę ir paklusti taisyklėms, kurios galiausiai pasidarys visiškai priimtinos.

Vandenis. Esi ir dar kurį laiką būsi visų įvykių sūkuryje. Pasidovanok kokį drabužį, pasidaryk šukuoseną - tau itin norėsis priblokšti aplinkinius savo įvaizdžiu, padidinti savivertę bei pasitikėjimą savo jėgomis. Būsi pasirengusi prisipažinti meilę žmogui, kuriam ilgai savo jausmus slėpei.

Žuvys. Dėl neryžtingumo gali likti stovėti stotyje, o visi traukiniai jau bus nuvažiavę. Šok bent jau į paskutinį, kuris vyksta tau reikiama kryptimi. Šios dienos netinkamos laukti, kol pasitaikys palankių progų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis