HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (09 15 - 09 17)

Kaip greitai artėjame prie spalio! Pasidžiaukime gražiuoju rugsėju šį savaitgalį.

Avinas. Šeštadienį plačiai atmerk akis, dairykis galimybių, kvietimų. Tiesa, nebūk per daug įžūlus. Dabar toks metas, kai įvykiai sukasi greičiau nei bet kada. Permainų reikia tam, kad ūgtelėtum. Nepulk prie pirmo pasitaikiusio daikto, atidžiai ištyrinėk galimybes ir tik jei esi visiškai tikras, ką daryti, veik.

Jautis. Žvaigždės įspėja, kad šeštadienį gali pritrūkti žinių ar patirties, sprendžiant kažkokį klausimą. Tai pasakytina ir apie asmeninį gyvenimą, ir apie reikalus, ir apskritai apie santykius su žmonėmis. Jei nepripažinsi, kad kažko nežinai, gali padaryti didelių klaidų. Vienintelis teisingas sprendimas – su kuo nors pasitarti.

Dvyniai. Šeštadienį teks susidurti su didele priešiška jėga. Gali atrodyti, kad tas srautas niekada nesiliaus. Jis gali būti energetinis, gali būti fizinis, galbūt sulauksi daugiau dėmesio nei norėtųsi. Sekmadienį nesivelk į dramas, kurios su tavimi nesusijusios. Sutelk dėmesį į tai, kas priklauso nuo tavęs, o visa kita palik, kaip yra.

Vėžys. Savaitgalį gali sulaukti įdomaus pasiūlymo, o gal kas gražins skolą. Kažkokiu būdu šiandien tikrai gausi pinigų. Be to, šiandien jusi didelį troškimą būti kažkokios sistemos dalimi, galbūt ateis minčių apie naujus mokslus. Norams priešintis nereikia – geriau pagalvok, kaip juos įgyvendinti.

Liūtas. Venk narstyti asmeninius reikalus, nes, gali būti, jog būtent dėl to jauti nuovargį. Netgi jei tave išdavė, paleisk ir pamiršk. Gali kreiptis draugiškos pagalbos. Išmintingu keliu tave nukreips artimos draugės, tad neatstumk jų, praleisk kuo daugiau laiko kartu.

Mergelė. Būsi nusiteikusi optimistiškai - užplūs papildoma gyvybinė energija! Nemažai laiko skirsi svarbiam darbui užbaigti. Tu ganėtinai daug laiko skiri romantiškiems meilės ryšiams, tačiau, kažkuo nusivylei, todėl naujų santykių tau visai nesinori. Todėl išnaudok užplūdusią energiją smagiems susitikimams su draugais ar savęs realizavimui. Patikėk, šį savaitgalį žvaigždės tau pranašauja įsimintiną.

Svarstyklės. Savaitgalį į tavo gyvenimą gali įsiveržti įvykiai ar naujienos, kurie daug ką pakeis. Nebūtinai kalbama apie naujienas su pliuso ar minuso ženklu – tai gali būti bet kas: ir kelionė, ir susitikimas, ir pažintis, ir netikėtai plykstelėję jausmai, ir netgi naujas darbo pasiūlymas.

Skorpionas. Šiandien pagaliau patenkinsi bendravimo troškimą. Ieškosi išsigelbėjimo ten kur gyvenimas virte verda. Tiesa, po akmeniu vanduo neteka, tad jei nori linksmybių, pasirūpink jomis iš anksto – surenk vakarėlį ar pasikviesk bičiulius pasilinksminti į miestą. Svarbiausia – nebūk vienas ten, kur yra galimybė surinkti būrį draugų.

Šaulys. Dabar išgyveni itin spartaus augimo laikotarpį. Susitelk į tai ir suprasi, kad būtini pokyčiai. Gali kilti sunkumų dėl kai kurių žmonių poelgių ar tam tiktų situacijų. Visa tai svarbu, tai stumia tave į pokyčius, kurie neišvengiami. Atsimink – jau šį savaitgalį tau atsivers daug naujų galimybių.

Ožiaragis. Šeštadienį bus sunku išvengti chaoso tiek namuose, tiek galvoje. Tavo gyvenime nusimato nemažai permainų, taigi chaosas atspindi šį procesą. Būsi per daug atsidėjęs globalioms idėjoms ir planams, kad rastum laiko susitvarkyti namus. Sekmadienį jausi smalsumą ir norą pašniukštinėti, sužinoti svetimų paslapčių.

Vandenis. Savaitgalį laimė – tavo rankose. Vien minties galia pajėgsi pakeisti aplinkinį pasaulį. Abejoji savo jėgomis? Pasakyk sau – viskas įmanoma. Galiausiai, kaip nusiteiksi, taip ir bus. Atsimink – pozityvios mintys greičiau pildosi. Sekmadienį vidinis pasaulis, fantazijos, atsiminimai ir svajonės susipins su realybe, nusitrins ribos

Žuvys. Savaitgalį gali susidurti su žmonėmis, kurie bus įtakingi ir daug kuo tau padės. Galbūt kažkokiu būdu jie mes tau iššūkį. Dabar pasiekei lūžio tašką, svarbiausia – nepasiduoti pesimizmui. Privalai suvokti, kad pokyčiai – pagrindinė augimo sąlyga. Gali tekti skubiai imtis veiksmų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis