HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (08 04 - 08 06)

Pirmasis rugpjūčio savaitgalis... Nenusimink, jog tai paskutinis vasaros mėnuo, dar tiek daug smagių nutikimų prieš akis!

Avinas.Kaip klostysis įvykiai, priklauso tik nuo tavęs – jeigu ramiai nusileisi, vėliau gailėsiesi. Taigi žvaigždės pataria per daug neatsipalaiduoti ir lengvai neužleisti pozicijų. Viduje būk pasirengęs parodyti konkurentui dantis, žinoma, tokiu atveju, jeigu jam neužteks tavo nedviprasmiškų veiksmų ir žodžių.

Jautis. Ateinančias tris dienas atsiras naujų draugų ar susižavėjimo objektų. Daliai Vėžių baigiasi socialinės izoliacijos ar emocinio užsisklendimo laikotarpis – plykstelės entuziazmas, atsinaujins romantiški troškimai. Šis pozityvus laikas emociniam augimui ir naujiems ryšiams megzti – tegu visi nauji ryšiai teikia džiaugsmo.

Dvyniai. Šeštadienį greičiausiai labai norėsi surizikuoti, bet žvaigždės kategoriškai nepataria šito daryti – tavo suvokime apie tai, kas vyksta, stinga svarbių detalių. Galbūt nežinai visos informacijos arba prastai įvertinai variantus. O gal kas nors iš aplinkinių tyčia tave dezinformuoja.

Vėžys. Šiandien žvaigždės pataria vengti per didelio aplinkinių dėmesio. Šiandien bus sunku parodyti save iš geriausios pusės, taigi jei yra laiko, geriau palūkėti. Na bet ši diena tinkama pasiruošti būsimai sėkmei. Patobulink projektą, surink medžiagą, apgalvok argumentus – kai ateis laikas atsidurti dėmesio centre, visus sužavėsi.

Liūtas. Grandioziniai planai gali būti susiję su karjera, su asmeniniu gyvenimu ar kitomis sritimis. Net jei sumanymas tau pasirodys genialus, žvaigždės pataria malšinti įkarštį – gali būti, kad norimą dalyką palaikysi realybe. Leisk savo revoliucingoms idėjoms subręsti ar tiesiog atidėk vėlesniam laikui.

Mergelė. Lengvai bendrausi su artimaisiais, padėsi tašką barniuose ir pykčiuose, pasieksi ypatingų pergalių meilės sferoje. Nepraleisk progos parodyti iniciatyvą, veik ryžtingai – niekas nepasirūpins tavo interesais geriau už tave patį.

Svarstyklės. Savaitgalį imsiesi daugybės svarbių ir įdomių reikalų. Tave vilios projektai, susiję su asmeninės erdvės kūrimu. Ir apskritai labai norėsis ką nors pakeisti, na bent menką smulkmeną. Paprasčiausias būdas – traukti apsipirkti. Na o jei norisi kažko įdomiau, pasuk galvą.

Skorpionas. Savaitgalį gali susidurti su tokia problema, kaip aplinkinių paviršutiniškumas ir nerūpestingumas. Žmonės pernelyg paprastai žvelgs į rimtus klausimus, priims lengvabūdiškus sprendimus. Vargu ar tau pavyks ką nors pakeisti, kažką perkalbėti. Šeštadienį vienintelis dalykas, kurį esi pajėgus padaryti – būti atsakingam už savo veiksmus, kontroliuoti savo poelgius.

Šaulys. Savaitgalį patartina pagalvoti, ar viskas tave tenkina. Galbūt pavargai nuo kasdienės rutinos? O gal atėjo laikas permainoms? Tokiu atveju reikia susikaupti ir rizikuoti. Sekmadienis – puiki diena imti ryžtingai kažką keisti savo gyvenime. Tai gali būti globalios permainos arba nedideli pokyčiai.

Ožiaragis. Kaip įprastai, jautiesi persitempusi, bet išlaikai pusiausvyrą bene geriausiai savo gyvenime. Nepamiršk skirti šiek tiek laiko sau, kad galėtum pasisemti jėgų ir visas jėgas skirti žmonėms, kuriems tavęs reikia. Kartais tavo antroji pusė yra svarbiausias, bet neretai tu vienodai myli daugiau nei vieną žmogų, įskaitant draugus ir šeimos narius.

Vandenis. Sportas pusryčiams, parduotuvės pietums ir atpalaiduojanti vonia vakarienei – toks valgiaraštis padės tau atsipalaiduoti pasiruošti sekmadieniui bei ateinančiai savaitei. Grožio šeštadienis bus naudingas, nes sekmadienį žvaigždės tau lemia naujas pažintis su tavo talento gerbėjais arba tiesiog žmonėmis, kurie tavimi žavisi. Tu būsi pailsėjusi, tad kunkuliuosi energija, mielai būsi įvykių centre, o gal net apsiimsi juos režisuoti pati.

Žuvys. Šį savaitgalį tau teks daugiau, nei gali pakelti. Tau reikia, kad viskas vyktų lėtai ir galėtum susikaupti ir blaivia galva priimti sprendimus. Šį savaitgalį tau teks tiek daug išbandymų visose srityse, kad jausiesi tarsi važinėtumeisi centrifuga atrakcionų parke. Tu negali priimti sprendimų greitai ir todėl prašysi laiko, tikėdamasi, kad tas, kas prašo, nenusisuks ir neatsisakys kažko, kas gali būti nuostabu, vien todėl, kad negavo tavo atsakymo tą pačią minutę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis