HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (05 19 - 05 21)

Po šiltojo savaitgalio puikuosiesi ne vien įrudusia oda - tave lydės smagūs prisiminimai. Ar tavęs laukia įdomi veikla, pasakys savaitgalio horoskopas.

Avinas. Savaitgalį rizikuoji pirma atkirpti, tik paskui devynis kartus pamatuoti. O juk vertėtų iš pradžių pamatuoti, bent kartą... Žvaigždės skatins veikti ryžtingai ir greitai, taip greitai, kad nespėsi apgalvoti situacijos. Taigi patarimas šiai dienai – prieš kur nors veliantis bent suskaičiuok iki dešimties, įkvėpk, pagalvok ir ramia sąžine atidėk reikalą.

Jautis. Šio ženklo atstovų laiką ir dėmesį gali užvaldyti seni socialiniai pažadai ar seniai pamiršti romantiški idealai. Savaitgalį galima tikėtis nostalgijos antplūdžio ar sentimentalių atspindžių. Praeities emocijos privalo išblėsti, nes tik taip įmanomas šios dienos progresas. Gali būti, kad mylimas žmogus ar naujas draugas netrukus užsimins apie aktyvius įsipareigojimus ar solidžius ketinimus

Dvyniai. Socialiniai ryšiai ar švieži verslo kontaktai savaitgalį atneš galutinius sprendimus ir naujas karjeros galimybes. Šios savaitės pradžioje laukite naujų nurodymų, pranešimų ar pasirašytų susitarimų bangos. Kai kurie Dvyniai, ypač tie, kurie gimė birželio mėnesį, taip pat pajus greitą finansinių išteklių padidėjimą arba net gaus antrą pajamų šaltinį. Malonumą teiks romantiški gestai ar kiek neįprastas flirtas.

Vėžys. Savaitgalį galimi sutrikimai profesinėje kasdienybėje. Atkreipkite dėmesį į naujus nurodymus ir skubius pokyčius. Per artimiausias dvi dienas vadovai gali norėti grįžti prie senosios tvarkos ir vakarykščių metodų. Tai gali sukurti tam tikrą prieštaravimą, tačiau nepraraskite savitvardos ir laukite, kol viskas grįš į normalias vėžes. Į darbotvarkę gali būti įtrauktos romantiškos svajonės ar išminties pliūpsniai. Nežiūrėkite pro pirštus į vertingas įžvalgas.

Liūtas. Savaitgalį rizikuoji iššvaistyti visą energiją pokalbiams. Gilinsiesi į visatos paslaptis, bendrausi rimčiausiomis temomis – apie žmogaus psichiką, dvasinį tobulėjimą, sniego žmogaus atsiradimą ir pan.... Galbūt šiandien sutiksi žmonių, kuriuos irgi domins tokios temos.

Mergelė. Teisingas laiko paskirstymas, išmintis ir darbo vietos politika – visa tai veiks jūsų naudai. Savaitgalį laukite naujų leidimų, pasirašytų susitarimų ar greitai patikslintų projektų. Kai kurios Mergelės taip pat gali išgyventi tolimų kolegų ar giminaičių grįžimą. Jeigu taip nutiks, galite tikėtis, kad netrukus prie dabartinių pareigų prisidės nauji verslo ar finansiniai projektai. Galimos atviros diskusijos tarp draugų ir artimų šeimos narių.

Svarstyklės. Jūsų emocijos nori valdyti jūsų gyvenimą, bet jums patiems bus geriau, jei tvarkysite reikalus vadovaudamiesi savo galva, o ne širdimi. Labai sunku sutelkti dėmesį į namų darbus ir svarbius dalykus, ypač, jei yra simpatiškas vaikinas, apie kurį svajojate. Yra tikimybė, kad savaitgalį jūsų svajonės išsipildys, tik galbūt ne taip, kaip tikėjotės.

Skorpionas. Nebūtina visada stengtis būti geriausias, ypač tai patartina prisiminti pirmadienį. Tegu visi skuba, zuja, o tu mėgaukis smulkmenomis. Antradienį ir trečiadienį būsi artistiškas, kūrybingas. Baigiantis savaitei teks priimti svarbų sprendimą.

Šaulys. Savaitgalį pasitikėjimas savo jėgomis tiesiog kunkuliuos. Šis jausmas bus toks stiprus, kad norėsis padaryti kažkam gera, palaikyti. Tik demonstruojant gerumą nereikia tikėtis to paties – dėkingumo gali ir nesulaukti.


Ožiaragis.
Daugiau jėgos yra jungiantis prie grupės, nei bandant atsilaikyti vienam. Nusimato pokytis, bet tam, kad jis įvyktų, jūs turite norėti pokyčių. Paklauskite patarimo savo geriausio draugo; jis nenukreips jūsų klaidinga linkme. Šeštadienį ir sekmadienį jus domins galvosūkiai, bet nenuleiskite rankų, jei jums nepavyks jų išspręsti pirmu bandymu.

Vandenis. Pirmadienį vėl jausiesi tarsi vaikas. Nebijok padaryti to, ko ilgai nebuvai daręs, žinok, niekas nemato. Antradienį ir trečiadienį labai nesinorės vykdyti įsipareigojimų, bet kuo ilgiau atidėliosi, tuo sunkiau bus. Savaitės pabaigoje stenkis išgyventi kiekvieną akimirką, patikė – nėra geresnio laiko už dabartį. Jei to dar nesupranti, savaitės pabaigoje tikrai suprasi.

Žuvys. Šią savaitę norėsis tvarkos ir organizuotumo, tad ypatingos svarbos tau turės taisyklės, ypač savaitės pabaigoje. Ketvirtadienį ir penktadienį tikėtini nesusipratimai, o šeštadienį ir sekmadienį šėls emocijos, kad ir kaip stengtumeisi to išvengti. Savaitės pabaigoje įsitikinsi, kad kartais net ir sau būtina pasakyti „ne“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis