HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (04 24-04 26)

Kas tavęs laukia savaitgalį? Sužinok!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Avinas

Šeštadienį didelė tikimybė, kad panorėsi padailinti erdvę – galbūt perstatysi baldus, gal kils minčių apie remontą. O šiaip šiandien būsi kupinas emocijų, norėsis nuoširdaus bendravimo. Žvaigždės pataria skirti kuo daugia laiko mylimam žmogui, draugams ir artimiesiems. Net tiesiog pabuvę artimų žmonių rate Avinai gaus stiprų teigiamos energijos užtaisą. Jeigu laukia svarbus pokalbis su artimais žmonėmis, geriau jo neatidėlioti, šeštadienis tam labai tinkama diena, tave tikrai supras.

Sekmadienį Avinai bus užsispyrę ir pateisins zodiako ženklo pavadinimą – jie nenusileis nė per kruopelę. Būsi įžeidus, emocijos kunkuliuos, tad nieko stebėtino, kad tikėtini konfliktai, nesusipratimai. Žvaigždės rekomenduoja per daug nesmarkauti, nes po dienos, kitos, praėjus įkarščiui, teks atsiprašyti.

Jautis

Šeštadienį noras bendrauti gali įgauti kraštutinę formą – plepėsi nesustodamas, žūt būt norėsi atsidurti dėmesio centre. Baisiau už alkį Jaučiams bus informacijos badas. Su bet kuo, kas atsidurs šalia, Jautis bus pasirengęs (prašytas ar neprašytas) pasidalinti mintimis bet kokia tema – apie gyvenimą, apie meilę... Tik ginčytis su tavim šiandien nepatartina – labai jautriai reaguosi.

Sekmadienį norėsis daug nuveikti, bet Žvaigždžių patarimas visiškai kitoks – jos pataria susilaikyti nuo skubotų poelgių ir sprendimų. Jaučiams norėsis pirma veikti, tik paskui pagalvoti, o reikėtų daryti atvirkščiai. Nepasiduok ir emocijų protrūkiams, veik pagal taisyklę – devynis kartus pamatuok, dešimtą kirpk.

Dvyniai

Šeštadienį dauguma Dvynių jausis tarsi pasaulio valdovai, juo labiau, kad žvaigždės apdovanos ryžtingumu, atkaklumu, įžvalgumu, todėl net sunkiausios užduotys eisis lengvai. Išpainiosi sudėtingiausią problemą, rasi sprendimą. Tavo planai išsiskirs tikslumu, aiškumu, veiksmai – efektyvumu, be to, tai pasakytina ne tik apie tavo reikalus, bet ir apie aplinkinių problemas. Noriai padėsi visiems, kas tik paprašys pagalbos.

Ir sekmadienį gebėsi įžvelgti esmę, kiekvieną klausimą išnagrinėti iki atomų ir molekulių. Gali būti, kad padarysi naujų, netikėtų išvadų. Net į paprasčiausius klausimus Dvyniai šiandien sugebės pažvelgti nauju kampu, įžvelgti naujų, anksčiau nematytų niuansų. O aplinkiniai šiandien norės būtent tau patikėti savo paslaptis.

Vėžys

Šiandien žvaigždės tave apdovanos praktiškai neribotu potencialu. Svarbiausia – nepraleisti progos ir pasinaudoti visomis puikiomis galimybėmis. Žvaigždės ragina nesėdėti namuose, juk po akmeniu vanduo neteka. Stenkis būti įvykių centre. Jei paklausysi šio patarimo, daug pasieksi – bus daug šansų pakeisti gyvenimą į gerą pusę. Žinoma, turi teisę šiais šansais nepasinaudoti. Kaip sakoma, nenoriu – štai kur tikroji priežastis, negaliu – tik pretekstas.

O sekmadienį, jei tik norėsi, gali įnešti aiškumo į bet kokio klausimo sprendimą. Tavo smegenys dirbs tiksliai, gebėsi analizuoti, spręsti logines užduotis. Tad jei parūps iškapstyti esmę, šiandien ją iškapstysi. O įžvalgumas suteiks tau žavesio aplinkinių akyse.

Liūtas

Šeštadienį rizikuoji kažkuo nusivilti. Galbūt kažką prarasi arba kažkoks žmogus nepateisins tavo lūkesčių, o gal įvykiai klostysis ne taip, kaip tau norėtųsi. Žvaigždės pataria mažiau galvoti ir nesusikoncentruoti į tai, kas ne tavo jėgoms. Juk ne veltui sakoma: laimės paieškos – pagrindinis laimės šaltinis. Sumažinus reikalavimų gyvenimui kartelę, pasijusi kur kas laimingesnis.

Sekmadienį geriau praleisti ramybėje ir tyloje – tiek vidinėje, tiek išorinėje. Atėjo laikas kiek atsiriboti nuo to, kas vyksta, ir pažvelgti į įvykius iš šono. Kad pavyktų tai padaryti, venk aktyvaus bendravimo, įsiklausyk į pasąmonės balsą. Nepamaišys ir kvapni vonia, rami muzika. Gali tiesiog pagulėti ant sofos – atsakymai patys ateis.

Mergelė

Šeštadienį Mergelės bus per daug reiklios ir sau, ir aplinkiniams. Šiandien norėsis kontroliuoti visus ir viską, kas vyksta aplink. Bet kokius nukrypimus nuo planų traktuosi kaip asmeninį įžeidimą. Pirmiausia nuo to nukentės aplinkiniai, bet priekaištų negailėsi ir sau. Kad diena atneštų daugiau pozityvių emocijų, susitaikyk su tuo, kad ne viskas tavo jėgoms, ne viskas nuo tavęs priklauso. Juo labiau – nuo tavo norų.

Sekmadienį seksis ten, kur galėsi kuo nors pasikliauti – artimų draugų rate, šalia mylimo žmogaus. Be to, šiandien palanki diena megzti naujus kontaktus. O poros neturinčioms Mergelėms yra nemažai šansų įkūnyt romantines fantazijas.

Svarstyklės

Šeštadienį daugiausia sėkmės bet kokioje srityje atneš bendradarbiavimas su aplinkiniais. Iš esmės gali veikti ir pats, bet veikla komandoje teikia daugiau šansų visko pasiekti greičiau ir sulaukti geresnių rezultatų. Gali būti, kad kažkas pametės įdomią mintį, duos vertingą patarimą ar pasidalins pozityvia naujiena.

Sekmadienį sulauksi paramos, kad ir ką nutartum pradėti. Visų pirma, tai pasakytina apie meilę ir santykius – jeigu nori atskleisti savo jausmus, pakalbėti apie tolimesnes perspektyvas, geresnės dienos tam nėra. Be to, šiandien itin palankus metas pažindintis.

Skorpionas

Šeštadienį Skorpiono sėkmės paslaptis – atsargumas. Diena bus įtempta, kiekvieną akimirką gali kilti konfliktai. Santykiuose su artimais žmonėmis galimi nesutarimai, santykių aiškinimasis. Galima trintis su draugais. Šiandien pajėgsi nepasiduoti provokacijoms tik tokiu atveju, jei apsiginkluosi geležine kantrybe.

Na o sekmadienį pajusi norą su kuo nors pasidalinti savo patirtimi, žiniomis ar apskritai norėsis kažką pagloboti. Šiandien būsi kilniai nusiteikęs. Jei pamatysi kokią neteisybę, tikrai nenutylėsi. Labai puiku, kad nori padėti, tik per savo gerumą gali leisti kam nors užlipti tau ant sprando.

Šaulys

Šeštadienį norėsi kaip reikiant padiskutuoti. Sakoma, moteris iš nieko gali padaryti tris dalykus – skrybėlę, salotas ir skandalą. Na ir Šauliams šiandien bus būdinga dėl menkiausios smulkmenos kelti skandalus, ginčytis, įrodinėti aplinkiniams savo teisumą. Tave supantiems žmonėms šiandien būtų geriau sutikti su tavo argumentais, nes nuginčyti tavęs nepavyks.

Sekmadienį reikės nuspręsti, ko laikas atsikratyti, kad atlaisvintum vietos naujiems dalykams gyvenime. Galbūt tave traukia atgal nebeįkvepiantys tikslai, neįgyvendinami planai, neįvykdomų įsipareigojimų našta, gal nieko neduodantys santykiai. Tikėtina, kad šiandien atsisveikinsi su kažkokia savo iliuzija ar svajone, bet tik tam, kad atsivertų tikros perspektyvos.

Ožiaragis

Šeštadienį žvaigždės žada dieną, kupiną džiugių žinių, įvykių ir netgi staigmenų, tik paradoksaliausia tai, kad Ožiaragiai nesugebės šito įvertinti. Greičiausiai be jokios priežasties jausi apatiją, nepasitenkinimą. Taip gali būti todėl, kad pastaruoju metu tavo gyvenime buvo daug įvykių, kurie išvargino ir prislopino emocijas. O gal tiesiog pavargai. Visgi nenukabink nosies ir sutik visus tavęs laukiančius džiaugsmus.

Sekmadienį labai daug kas priklausys nuo tavo žodžių, poelgių, jausmų ir netgi minčių. Tikriausiai teks priimti kažkokį sprendimą, nuo kurio daug kas priklausys ateityje. Net menkos smulkmenos bus svarbios. Taigi šiandien patartina galvoti, ką sakai, ką galvoji, ką darai.

Vandenis

Žvaigždės pataria per daug rimtai nevertinti reikalų. Tai ypač pasakytina apie buitinius klausimus, apie rutiną, apie smulkmenas... Baisu pagalvoti, kiek įtampos kils, jeigu stengsiesi viską atlikti teisingai, nuo – iki, grauždamasis dėl kiekvienos klaidelės. Žodžiu, pažvelk į save iš šono ir nepamiršk humoro.

Sekmadienį netikėtai prisiimsi naujų įsipareigojimų, kurie atvers naujų perspektyvų. Net jei tai neįvyks, šiandien susidursi su situacija ar idėja, kuri laikui bėgant stipriai pakeis tavo gyvenimą.

Žuvys

Žvaigždės pasirūpins daugybe palankių įvykių Žuvims, likimas pametės malonių staigmenų. Gali netikėtai gauti dovaną, gauti pinigų. Vienintelė slidi vieta šiandieną – santykiai su artimaisiais – Žuvys gali juos sugadinti vienu neatsargiu žodžiu. Ir dar nepatartina siekti tikslų, lipant kitiems per galvas – geriau elgtis nuosaikiau, juo labiau – neužgauti svetimų jausmų.
Sekmadienį sublizgėsi išmintimi bet kokiame pokalbyje, jei tik, žinoma, norėsi. Žvaigždės apdovanos tave žavesiu, iškalbingumu, gebėjimu pademonstruoti pašnekovui savo erudiciją.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis