HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (03 10 - 03 12)

Šis savaitgalis lems, ar ateinančią savaitę pasitiksi su džiugesiu, ar su abejonėmis ir slogiomis mintimis.

Avinas. Šį savaitgalį jus gali aplankyti galingas meilės jausmas žmogui, kuris yra labai toli. Gali būti, kad jus sieja profesiniai ryšiai. Jeigu tai romantinis susižavėjimas, tas žmogus gali jums jausti tą patį, bet būti pernelyg atsargus, kad tai išreikštų. Nedarykite spaudimo. Leiskite įvykiams tekėti sava vaga. Jeigu būsite atsargus, šie santykiai gali tapti ilgalaikiais!

Jautis. Pervargai nuo darbų ar įtempto gyvenimo? Lengvas flirtas ir nauja romantiška pažintis bus tai, kas išsklaidys tavo nuovargį šį savaitgalį. Suteik vaikinams progą tau parodyti dėmesį, eik šokti į naktinį klubą ar draugų vakarėlį. Gerbėjų tau netrūks, bet būk atsargi - ne visi jie tik flirto siekia...

Dvyniai. Ar svarstėte galimybę įsigyti augintinį? Jeigu taip, šis savaitgalis yra puikus laikas nueiti į gyvūnų prieglaudą ir suteikti namus vienam gyvūnėliui. Jūs tikrai žinosite, kurį pasirinkti, nes tas gyvūnėlis greičiausiai pats jus pasirinks! Jeigu norite būtent to, neleiskite nereikšmingiems trukdžiams išmušti jus iš kelio. Augintinis gali užtikrinti jums draugiją, pramogas ir besąlygišką meilę.

Vėžys. Nenustebkite, jeigu pajusite stiprų susižavėjimą žmogumi, kurį sutikote darbe. Tai gali būti draugiškas susižavėjimas arba būti šis tas daugiau nei tai. Jeigu tai pastarasis atvejis, nebūtų protinga šią emociją išreikšti atvirai. Jausmas gali praeiti taip pat greitai kaip atėjo, arba tas žmogus emociškai gali būti nepasiekiamas. Būkite atsargūs!

Liūtas.Jeigu antrosios pusės neturite, savaitgalį galite labai ilgėtis mylimo žmogaus šalia. Jeigu esate kažkuo susižavėję, gali kilti noras savo įsipareigojimams suteikti tvirtesnį pagrindą. Jeigu esate santuokoje, gali kilti mintis apie vaikus. Kad ir kokia būtų jūsų situacija, kad ir ko dabar trokštate, stenkitės pasirodyti puikiai savo esamai ar potencialiai antrajai pusei. Labai tikėtina, kad sulauksite atsako, kokio norite!

Mergelė. Šeštadienį tavęs laukia nenumatyta kelionė, kuri privers tavo pasaulį suktis sparčiau. Gali būti, jog tave aplankys seniai matyta draugė ar draugas iš kito miesto. Būk atsargi gamindama maistą, nes žvaigždės prognozuoja, jog gali nusideginti. Atkreipk dėmesį į ženklus - jei matai kažką įtartino, tuoj pat sureaguok.

Svarstyklės. Atrodys, kad tavo meilės reikalai - nesibaigiantis žaidimas. Tavo vaikinas vieną dieną nori tave kontroliuoti, o kitą jau aiškina, kokie laisvi ir nerūpestingi jūsų santykiai. Šis savaitgalis parodys, ar jūsų draugystė tikrai verta visų pastangų. Jei esi vieniša, gali pasijusti atstumta ir nereikalinga. Nurimk, tai baigsis jau kitą savaitę.

Skorpionas. Atrodys, kad tavo meilės reikalai - nesibaigiantis žaidimas. Tavo vaikinas vieną dieną nori tave kontroliuoti, o kitą jau aiškina, kokie laisvi ir nerūpestingi jūsų santykiai. Šis savaitgalis parodys, ar jūsų draugystė tikrai verta visų pastangų. Jei esi vieniša, gali pasijusti atstumta ir nereikalinga. Nurimk, tai baigsis jau kitą savaitę!

Šaulys. Po išbandymų mėnesio, kuriame netrūko pagalių kaišiojimo į ratus, pagaliau tau „šviečiasi“ sėkmė – profesinė ir asmeninė. Saulė, Jaunatis ir Venera šį savaitgalį pavers ypatinga diena, o visą kitą mėnesį tavęs laukia netikėtos kosmoso dovanos. Tavo bendravimo, artimųjų ir kelionių zonoje laukia pasikeitimai.


Ožiaragis. Šį savaitgalį jus gali pasiekti nedidelė pinigų suma, prie to gali prisidėti kažkokia moteris. Gali būti, kad to laukėte ilgą laiką, tad galite jausti tikrą palengvėjimą. Neatmetama galimybė, kad jau esate numatę, ką su tais pinigais veiksite. Jie gali būti skirti konkrečiam tikslui arba nukeliauti į investicijas. Kad ir ką pasirinksite, norėsis švęsti.

Vandenis. Imsiesi daugybės svarbių ir įdomių reikalų. Tave vilios projektai, susiję su asmeninės erdvės kūrimu. Ir apskritai labai norėsis ką nors pakeisti, na bent menką smulkmeną. Paprasčiausias būdas – traukti apsipirkti. Na o jei norisi kažko įdomiau, pasuk galvą.

Žuvys. Savo žavesiu visus pakerėsi. Gebėsi užkrėsti savo emocijomis aplinkinius, būsi stulbinamai puikus oratorius. Be vargo įtikinsi savo idėjų panašumu, o jei reikės tiesiog rasti bendrą kalbą – tau irgi nebus lygių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis