Geresnės draugės už Mergelę nebuvo ir nebus: štai aiškiausi įrodymai

Jauku, gera, šilta, sava... Kaip namuose. Būtent taip daugelis apibūdina bendravimą su Mergelių ženklo merginomis. Jos - pačios nuoširdžiausios asmenybės ir unikalios draugės, kurios visuomet randa kelią į širdį. Jos - tarsi maži angeliukai, tupintys ant peties. Kad ir kur bebūtum, gins, rūpinsis, neapleis ir šildys.

Draugai Mergelėms yra viskas. Ir taškas. Draugystė Mergelei svarbesnė už bet ką gyvenime - į ką atsiremsi, kai bus sunku, kai plyš širdis ar kas nors įskaudins? Mergelės puikiai žino draugystės naudą ir stengiasi išlaikyti artimą draugų ratą. Dėl savo draugų jos padarytų viską, ir jie tai žino.

Tai pačios nuoširdžiausios personos žemėje. Mergelių asmenybės variklis - nuoširdumas. Jos per gyvenimą keliauja devizu: būk nuoširdus sau pačiam ir kitiems. O draugystėje tai nepamainoma, nes nuoširdumas yra vienas pagrindinių dalykų, matuojančių draugystės tvirtumą.

... ir pačios jaukiausios! Tikrai žinote tą pasakymą: su kai kuriais žmonėmis gera ir jauku, taip, kaip namuose... Mergelėms kuo puikiausiai išeina įtvirtinti šį pasakymą. Su Mergelėmis visuomet labai jauku, jautiesi taip, jog pažinotum jas nuo pat gimimo ar net būtum susitikusi praeitame gyvenime.

Jos - paprasčiausios draugės iš visų. Mergelės yra be galo nuoširdžios. Ir paprastos - tokios, kokie yra daugelis žmonių. Joms gana lengva sutarti su daugeliu, mat jie žemiški, malonūs, nėra išsiaukštinę. Kas benutiktų, jie visuomet išlaikys paprastumą, todėl net ir didžiausia finansinė sėkmė jiems nebus pretekstas aukštintis bei girtis.

Jos - idėjų maišeliai. Mergelės visuomet prisigalvoja kūrybingiausių ir originaliausių idėjų, o tu juk mėgsti smagų laiką? Jos nėra vien tik linksmybių draugės - su jomis gali leistis į keliones, eiti į įvairius kultūrinius renginius, seminarus bei kalbėti įvairiomis temomis.

Ištikus bėdai Mergelė tikrai tavęs neapleis. Mergelės draugams atiduoda viską, ką tik gali. Jos visada paruoš petį draugui, kai jam bus sunku ir niekada nepaliks bėdoje. Tai į draugystę didžiulį indelį įdedančios merginos, kurios nepasižymi atsainumu draugo atžvilgiu.

Jos žino, kokia turi būti tobula draugystė. Mergelės itin kūrybingos asmenybės, savyje talpinančios ypatingą vidinį pasaulį. Jas palaiko, išklauso ir visuomet stengiasi suprasti drauges. Nuo netikėtų kelionių, įvairiausių siurprizų ir paprasčiausio mergaitiško vakaro su popkornais bei filmu - tokia paprasta, tačiau neprasta Mergelių draugystė.

Draugystėje jos sugeba išlaikyti harmoniją, kad ir kiek dramų nutiktų. Nors turi tvirtus principus, Mergelės ganėtinai darnios ir ramios. Jos geba išlaikyti harmoniją santykiuose, retai kada kivirčijasi su savo antrąja puse. Šios merginos stengiasi išvengti ginčų ir ganėtinai dažnai nuslopina kilusius nesutarimus.

Su Mergele visada jausiesi gyva, spinduliuojanti, gyvenanti šia diena! Jos nėra strakaliukai, kurioms svarbu vien pašnekėti, tačiau Mergelės iš tiesų pasižymi gyvybingumu. Kadangi turi nemažai jėgų, jos pasižymi vikrumu, mėgsta organizuoti, gana dažnai tampa kompanijos sielomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis