Didžioji Tavo gimimo datos prognozė atskleis, kokie bus metai

Naujas rudens sezonas tikrai reiškia viena - pokyčius ir naujas veiklas. Gali būti, jog tavęs lauks daug naujų potyrių. Kokie jie? Ir ką tavo gimimo data atskleidžia apie tavo pomėgius, susijusius su mokslais? Rask savo gimimo datą ir pažvelk į netolimą ateitį!


1990 m. - nors jau tvirtai stovi savo gyvenimo kelyje, šie metai tau gali atnešti šiokių tokių dvejonių. Kaip bebūtų, išlik tvirta. Gali būti, jog tave kai kurie žmonės bandys išbalansuoti ir mėgins kliudyti tavo planams, todėl tavo stiprybė privalo būti mokėjimas nepasiduoti kitų įtakai.

Ar ir tu mėgsti kontroliuoti? Šiais metais atleisk vadeles ir pabūk kiek švelnesne. Tiek kalbant apie profesinius, tiek apie meilės reikalus.

1991 m. - ko gero, jau esi baigusi mokslus ir šiuo metu bandai rasti nišą gyvenime. O gal jau radai? Kaip bebūtų, šiais metais tave patys atras puikūs profesiniai pasiūlymai, tačiau pasistenk jų nepražiopsoti.

Ar ir tu mėgsti viską analizuoti? Šiais metais analizavimui laiko neliks. Atsiduosi savo mėgstamai veiklai ir patikėk - iš to išpeši nemažai naudos. Gali būti, jog aplinkiniai tavimi tikrai didžiuosis, o draugai džiaugsis dėl tavo sėkmės.

1992 m. - šiais metais įtemptai svarstysi, ar tau patinka tai, ką šiuo metu darai gyvenime. Nenuostabu - tave gali patraukti naujas hobis, kuris gali net padėti apsispręsti... palikti gimtą šalį.

Ar ir tau patinka tai, kas neįprasta? Mėgsti naujus potyrius, tačiau nepersistenk ieškodama naujovių. Šiais metais gali susidurti su nemaloniais žmonėmis, kurie atneš tau tikrai ne geriausius prisiminimus.

1993 m. - šiais metais tau būtina susikaupti. Tave gali blaškyti kiti žmonės - draugai ar vaikinas, tačiau nesileisk būti išblaškoma.

Ar ir tau patinka viskas, kas susiję su mada, muzika ar menu? Šiais metais turėsi galimybę apsilankyti ten, kur jau labai seniai troškai. Tik nepraleisk progos ir... neiššvaistyk visų pinigų niekučiams.

1994 m. - per šiuos mokslo metus gali būti, jog pagaliau nuspręsi, ko nori iš gyvenimo. Tai tau padės padaryti kiti žmonės, darantys didelę įtaką. Būk su tais, kurie tau daro teigiamą įtaką - jie gali tau labai pagelbėti.

Ar ir tau patinka viskas, kas susiję su kelionėmis? Visko gali būti, jog šiais metais tu tikrai įspūdingai pakeliausi. O galbūt net rasi veiklą, kuri yra susijusi su kelionėmis.

1995 m. - šie mokslo metai tau žada tobulėjimą, todėl būtinai stenkis ir toliau dvasiškai augti. Gali būti, jog susidomėsi nauja sporto šaka ar kokia nors neįprasta veikla.

Ar ir tu mėgsti būti dėmesio centre? Pasistenk šiais metais būti kuklesne. Mat per didelis pasitikėjimas savimi tau gali atnešti ne sėkmę, o kitų žmonių nepasitenkinimą tavimi.

1996 m. - šie mokslo metai tau gali atnešti dvejonių. Nežinosi, ką pasirinkti ir kur save realizuoti. Vis dėlto nedvejok - esi ta, kuri pasirinkusi savo kelią puikiai susitvarkys su pasirinkimu.

Ar ir tau patinka viskas, kas susiję su virtualiuoju pasauliu? Esi išmaniųjų technologijų specialistė. Na, gal ir per skambiai pasakyta, bet vis dėlto tikrai esi ta, kuri nėra abejinga technologinėms naujovėms. Pagalvok, gal verta su tuo sieti ateitį?

1997 m. - visai gali būti, jog šiais metais pradedi tai, kas tau yra nauja ir nepatirta. Būk pasitikinti savimi ir neabejok savo galimybėmis. Tau vertėtų būti šiek tiek drąsesnei - gal iš tiesų tapus šiek tiek atviresne atsivertų daugiau galimybių?

Ar ir tu negali gyventi be visko, kas susiję su naujienomis? Seki viską, kas vyksta pasaulyje ir domiesi daugeliu dalykų. Pagalvok apie veiklą, susijusią su žurnalistika.

1998 m. - šiais metais bus daug naujovių. Gali būti, jog atrasi tai, kas tau labai patinka. Gal tai bus naujas užklasinis užsiėmimas?

Ar ir tavo mėgstama veikla yra knygų skaitymas? Tau patinka skaityti, kaip ir patinka domėtis šiuolaikinėmis technologijomis.

1999 m. - tavo metai prognozuojami ganėtinai ramūs. Tau pagaliau pavyks susikoncentruoti ir pasinerti į mokslus. Neleisk, jog tavo mokslų reikalus sutrikdytų draugai, kurie veda tave iš kelio!

Ar ir tavo mėgstamiausias dalykas yra matematika? Beveik garantuota, jog prijauti tiksliesiems mokslams. Jei ne, tai labai stengiesi gauti gerus pažymius iš šio dalyko. Už pastangas šiais metais tikrai būsi apdovanota.

2000 m. - šiais mokslo metais gali sužibėti mokslų srityje, tik privalai pasistengti. Paismokyk daugiau už kitus - esi viena tų, kuriai reikia įdėti šiek tiek daugiau pastangų, jog pasiektum gerų rezultatų.

Ar ir tavo mėgstamas dalykas yra sportas? Fiziškai esi ganėtinai pajėgi, todėl mėgsti sportuoti, gal net vakarais nuolatos bėgioji. Esi ta, kuriai visai patinka fizinio lavinimo pamokos, tačiau neretai tingi į jas nueiti.

2001 m. - šie mokslo metai tau atneš nemažai naujų potyrių. Gali būti, jog visai greitai sutiksi naują draugų kompaniją.

Ar ir tavo mėgstami dalykai yra humanitarinės pakraipos? Dievini rašymą, skaitymą, o matematiką tau tolima tarsi dangaus platybės. Šiais mokslo metais tau tikrai pasiseks tai, kas susiję su rašymu.

2002 m. - šiais metais tau gali nutikti daug naujų, įsimintų dalykų. Visko gali būti, jog labai smagiai atšvęsi savo gimtadienį.

Ar ir tavo mėgstamiausias dalykas yra piešimas? Ko gero, esi labai meniška asmenybė, tau patinka viskas, kas susiję su mada. Užsirašyk į dizaino būrelį - ten turėtum atrasti tikrąją save.

2003 m. - šie metai tau gali būti net labai įsiminti. Matyt, sutiksi nemažai naujų draugų, be to, puikiai sutarsi su visais mokytojais. Būtinai užsirašyk į kokį nors būrelį, nes tau būtina išnaudoti savo galimybes.

Ar ir tavo mėgstamas dalykas yra viskas, kas susiję su menu - šokiai, dainos, dailė? Esi labai kūrybinga panelytė, todėl šiais metais tau seksis viskas, kas susiję su kūryba.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis