Didysis vedų Zodiakas: sužinok, kas esi iš tiesų

Daugelis, perskaitę Zodiako aprašymą pagal vedas, nustemba jo tikslumu. Vedos dabartiniame hinduizme laikomos pirmuoju dievišku garsu, pirminiu tekstu, todėl teigiama, jog senovės indoeuropiečiai tikslingiausiai nusakė Zodiako ženklų ypatybes, nes tai padarė pirmi. Ar esi pasirengusi sužinoti, kas esi iš tiesų?


Avinas

Avinas yra pirmas Zodiako ženklas. Jį valdo Avino žvaigždynas. Šio Zodiako ženklo simbolis – Avino ragai. Danguje jis prasideda nuo 0 laipsnių ir tęsiasi iki 29 laipsnių. Avinas yra visko pradžios taškas. Žmogus, kurio saulė yra Avino žvaigždyne, išgyvena naujos asmenybės ugdymo procesą. Visos energijos yra egocentriškos ir savaiminės. Avino būstas Zodiako rate reiškia sudygimo laiką, naują augimą, mokymąsi surinkti įžvalgas ir žinias kiekvieno šio būsto energijos struktūroje. Būkite pionieriumi ir išmėginkite daugybę naujų dalykų, puoselėkite intuicijos, kantrybės ir gailestingumo pradus.

Jautis

Jautis yra antras Zodiako ženklas. Jį globoja Tauro žvaigždynas. Jaučio simbolis – Tauro galva ir ragai. Danguje jis prasideda nuo 30 laipsnių ir tęsiasi iki 59 laipsnių. Jautis yra gamybos išeigos ženklas. Jis apima viską, kas susiję su piniginės vertės instrumentais. Šiam Zodiako ženklui labai svarbūs materialūs dalykai ir nuosavybė. Šie žmonės turi talentą suteikti kitiems saugumo jausmą. Jaučio būstas Zodiako rate reiškia entuziazmą, produktyvumą, atkaklumą ir galią formuoti. Mėgaukitės būdami šio būsto šeimininku ir stebėkite, kaip tvarkingai galite viską atlikti.

Dvyniai

Dvyniai yra trečias Zodiako ženklas. Jį simbolizuoja du vaikai. Dvynių simbolis – dvi horizontalios ir vertikalios linijos, simbolizuojančios dvilypumą. Po Dvynių ženklu gimę žmonės mėgsta dirbti su įvairove. Jiems patinka viskas, kas susiję su įvairiomis aplinkomis ar kelionėmis. Jų protai trokšta intelektualinio pasitenkinimo. Vis dėlto, dėl pernelyg daug veiklos jie nuolat priversti vėluoti į susitikimus. Dvynių būstas Zodiako rate reiškia: čia patirsite atgimimą, jus lydės smalsumas ir klestėjimas. Čia funkcionuoja jūsų sąmoningumas. Mūsų žmogiškasis ir dieviškasis dualumas čia turi harmonizuotis.

Vėžys

Vėžys yra ketvirtas Zodiako ženklas. Jį globoja Vėžio žvaigždynas. Danguje jis prasideda nuo 90 laipsnių ir tęsiasi iki 119 laipsnių. Po Vėžio ženklu gimę žmonės mėgaujasi bet kokiu darbu, kuris susijęs su jūra, skysčiais, viešuoju maitinimu ar vidinių poreikių tenkinimu.
Vėžio būstas Zodiako rate reiškia: turite suteikti kitiems ir sau erdvės augti ir mokytis per patirtį. Būtent čia turime sodinti ir laistyti meilės savo sesėms ir broliams sėklą.

Liūtas

Penktas Zodiako ženklas yra Liūtas. Liūtą valdo Saulė. Tai pastovus, karštas, vyriškas ženklas, valdantis širdį, nugarą ir stuburą. Penktasis horoskopo būstas. Jo savybės: savimonė, drąsa, troškimas dominuoti ir realizuoti save, egocentriškumas, gyvybingumas ir kūrybiškumas. Jis simbolizuoja savimonės pasiekimus, asmenybės ugdymą ir savirealizacijos triumfą. Liūtai turi aiškiai išreikštą uoslę dramai, vakarėliuose mėgsta pasakoti istorijas ir juokelius. Liūtams patinka gerai leisti laiką. Teatras, menai, sportas šio ženklo atstovams itin svarbūs. Liūtai mėgsta vizualizuoti dideles schemas, net jeigu žino, kad jų negali sau leisti ar kad jų idėjos nėra praktiškos.

Mergelė

Mergelė yra šeštas Zodiako ženklas. Po juo gimę žmonės pasižymi smalsiu protu, yra linkę analizuoti ir turi puikią atmintį. Jie mėgsta išanalizuoti problemas. Tai pagrindinė priežastis, kodėl Mergelė nori žinoti kaip, kodėl, kada ir kur. Šio ženklo atstovai turi polinkį darboholizmui, pasižymi praktiškumu, puikiai susidoroja su detaliomis užduotimis. Jų nervinė energija lemia tai, kad į viską Mergelės įsitraukia aktyviai. Mergelės būstas Zodiako rate reiškia: savo jausmus turite išnagrinėti sąžiningai. Šiame būste jūsų emocinis kūnas reikalauja disciplinos. Tolerancijos, nuolankumo ir emocinės kontrolės sėklos turi būt pasėtos ir kasdien laistomos.

Svarstyklės

Svarstyklės yra septintas Zodiako ženklas. Svarstyklėms būdingas natūralus žavesys, tai puikūs ir įdomūs žmonės. Jų namai atspindi jų meilę harmonijai, yra patogūs ir patrauklūs. Kadangi Svarstyklėms labai patinka kitų žmonių draugija, joms sudėtinga būti vienoms. Dėl to po šiuo ženklu gimusiems žmonėms būtina dalintis savo gyvenimu su kitais. Deja, Svarstyklės linkusios „mylėti meilę“ ir tai lemia jų romantiška ir sentimentali prigimtis. Jos bet kokia kaina nori taikos, o tai suteikia galimybę kitiems jomis pasinaudoti. Svarstyklių būstas Zodiako rate reiškia: čia jums reikia pusiausvyros, prisitaikyti prie gamtos ekonomiškumo. Turite subalansuoti svarstykles. Ankstesni gyvenimai praėjo su savo visais disbalansais. Reikia pasėti harmonijos, ramybės ir sprendimų priėmimo sėklą.

Skorpionas

Skorpionas yra aštuntas Zodiako ženklas. Tai vienas galingiausių ženklų – tai lemia Skorpiono stipri valia ir ryžtas pasiekti bet ką, ko jis nori. Jų analitinis protas, stipri intuicija, racionalumas, suvokimas, gebėjimas planuoti toli į priekį, žavumas ir energija garantuoja sėkmę. Tai pastovus ženklas, turintis labai aiškią nuomonę. Skorpiono būstas Zodiako rate reiškia: Čia jūs galite įdėti daug savo emocijų ir jėgų. Šiam energijos modeliui būdinga šiek tiek paslaptingumo. Atkreipkite dėmesį, kad gali tekti susidurti su pasąmonės poreikiais. Tai transformacijų vieta. Daug saulės ir vandens reikalauja savikontrolės, nekaringumo ir disciplinos sėklos. Suteikite erdvės kitiems.

Šaulys

Devintas Zodiako ženklas yra Šaulys. Šauliai yra tiesmuki, kartais net per daug. Kartais jų uolumas ieškant tiesos priverčia juos išplepėti tai, ką galvoja. Nepaisant to, net ir tada, kai Šauliai būna pernelyg tiesmuki, aplinkiniai nebūtinai įsižeidžia, ir tai lemia po šiuo ženklu gimusių žmonių būdas – jie sugeba patraukti, aplinkiniai juos mėgsta, nepaisant jų nediplomatiškų pastabų.
Šaulio būstas Zodiako rate reiškia: tai erdvė plėstis ir vystytis. Laikas žvalgytis. Jūsų patirties energijos modeliai gali būti nauji. Ankstesniuose gyvenimuose tai buvo apleista zona. Kasdien būtina laistyti konservatyvaus požiūrio, įsitraukimo, augimo ir klestėjimo sėklas.

Ožiaragis

Ožiaragis yra dešimtas Zodiako ženklas. Jis nori matyti visas problemos puses ir tik tada gali padaryti išvadą. Ožiaragiui patinka iš anksto planuoti, pasverti visus privalumus ir trūkumus. Jie niekada neskuba priimti sprendimo. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės yra patikimi, ypač krizinėse situacijose. Paprastai tai nėra agresyvūs žmonės, jie priešiškumą gali reikšti tik gindamiesi puolimo atveju. Jie labai išrankūs renkantis draugus, artimus turi vos kelis.
Ožiaragio būstas Zodiako rate reiškia: čia reikia imtis restauracijos, kristalizavimo, būtina padėti socialinius pamatus. Nuopelnas – taip vadinasi čia žaidžiamas žaidimas. Čia turite užsitarnauti pagarbą. Raskite džiaugsmą sėdami kantrybės, santykių ir gerumo sėklas.

Vandenis

Vandenis yra vienuoliktas Zodiako ženklas. Po juo gimę žmonės pasižymi gebėjimu pritraukti kitus, net jeigu jie retai aplinkinių suprantami. Vandeniai suprantami kaip kitokie, nes jie nepatenka į jokį žinomą modelį. Tai draugiški, bet atokiau besilaikantys žmonės. Jie šilti, bet laikosi distancijos. Vandeniams labiau rūpi žmonija kaip visuma, nei bet kuris pavienis žmogus. Jie sugeba puikiai susikoncentruoti ir gali įsisavinti daug informacijos. Vis dėlto, turi polinkį į išsiblaškymą.

Žuvys

Dvyliktas Zodiako ženklas – Žuvys. Po juo gimę žmonės yra kūrybingi ir savarankiški. Jie turi įgimtą sugebėjimą suprasti sudėtingą medžiagą, tačiau tai pasiekia „sugerdami“ žinias, o ne jas studijuodami. Žuvys pasižymi kaip malonūs, gebantys prisitaikyti ir lankstūs žmonės, tačiau šio ženklo atstovams nebūdinga stipri valia ar dinamiškas požiūris į gyvenimą. Žuvų būstas Zodiako rate reiškia: čia privalote turėti tikėjimą, gauti atpirkimą. Intuicija ir tikėjimas padės jums susidoroti su šiuo energijos modeliu. Bandykite patirti ramybę sėdami įžvalgumo, džiaugsmingų žmogiškų patirčių ir tikėjimo sėklas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis