DIDYSIS stiliaus ir grožio horoskopas

Kiekvienas Zodiako ženklas skirtingas. Todėl tai kas tiks Jaučiui, visai nepatiks Mergelei. Siūlome susipažinti, koks drabužių stilius, kokią spalva labiausiai tiks kiekvienam Zodiako ženklui ir kurią kūno dalį verta pabrėžti. Tuo pačiu verta atsiminti, kad tai tik patarimai ir kiekviena savo stilių turėtų kurti individualiai.

Avinas

Šis Zodiako ženklas dievina naujoves ir itin skrupulingai seka madą. Gimusios po Avino ženklu bus pačios pirmos įsigijusios paskutinio mados klyksmo kelnes ar ryškų papuošalą. Jos mėgsta provokuoti ir nebijo eksperimentuoti. Šio Zodiako ženklo atstovės niekada nerymos ir ilgai neieškos, koks stilius geriausiai atspindėtų jų asmenybe, jos iškart bandys. Net ir suklydusios niekada ilgai nesigraužia ir bando kitą variantą. Gimusios po Avino ženklu nemėgsta monotonijos ir taisyklių. Net jei pobūvio aprangos kodas reikalauja mažos juodos suknelės, jos atvyks pasipuošusios elegantiška, bet ryškios spalvos suknele. Todėl ir šiais metais jos atrodys ryškios, seksualios ir, žinoma, kaip iš madų žurnalo viršelio. Itin tiks visi raudonos spalvos atspalviai arba romantiška rožinė.

Avino Zodiako ženklo atstovės dažniausiai gali didžiuotis vešliais ir gražiais plaukais. Todėl ir šiais metais patariama daugiausiai dėmesio skirti plaukų puoselėjimui.

Jautis

Šis Zodiako ženklas tvirtai stovi ant žemės ir gerai suvokia realybe, tačiau kartu yra ir itin jautri asmenybė. Jo atstovės gerai žino savo figūros trūkumus ir pranašumus ir moka tuo pasinaudoti kurdamos savo stilių. Dažniausiai jis būna klasikinis su romantikos prieskoniu. Po Jaučio ženklu gimusių merginų spintoje visada galima rasti bent kelias itin moteriškas, lengvo audinio sukneles, jaukių megztų megztinių, vilnonio audinio švarkų ir klasikinio stiliaus sijonų. Jos itin mėgsta drabužius iš natūralių ir švelnių audinių. Šiais metais verta įsigyti kašmyro suknelę, verstos odos suknelę ir figūros linkius pabrėžiančią seksualią suknelę. Itin tiks visos gaivios, žalios spalvos.

Jaučio Zodiako ženklo atstovės dažniausiai turi tarsi nulietus ilgus kaklus, todėl patariama puoselėti kaklą ir jį pabrėžti stambiais vėriniais.

Dvyniai

Šis ženklas turi puikų humoro jausmą ir moka džiaugtis gyvenimu. Be to, jo atstovės turi puikų stiliaus jausmą ir moka žongliruoti aksesuarais. Jas galima vadinti tikromis rankinių, batelių, diržų, kepurių ir kitų aksesuarų karalienėmis. Tačiau būtent jų pagalba jos kuria įdomų ir du kartus iš eilės nesikartojantį stilių. Šiais metais patariama dar gausiau papildyti aksesuarų atsargas įsigyti kokybiškų šilko palaidinių ir ryškių papuošalų. Itin tiks geltona – ji tokia pat džiaugsminga kaip ir Dvynių gyvenimas.

Dažniausiai Dvynių Zodiako ženklo atstovės turi gana smulkius kaulus ir liekną figūrą. Joms reikėtų puoselėti ir pabrėžti gražias rankas. Tam itin tiks drabužiai be rankovių.

Vėžys

Šis ženklas laikomas itin šeimynišku ir jautriu. Vėžio ženklo atstovėms itin svarbi artimųjų nuomonė ir jos nelinkusios itin į save atkreipti dėmesį. Šiuo principu jos formuoja ir savo stilių – niekada nesirinks šokiruojančių derinių ar itin seksualių drabužių. Gimusios po Vėžio ženklu itin mėgsta moterišką stilių, lengvo audinio sukneles ir jaukumą teikiančius drabužius. Joms patariama rinktis švelnius audinius ir sluoksniuoti drabužius – tai suteiks saugumo jausmą. Kaip ir priklauso vandens gyvūnui Vėžio ženklo merginoms patariama puoštis perlais ar papuošalais iš kriauklių ir rinktis vandens ar mėnesienos spalvas : nuo žalsvai žydros iki tamsios sidabrinės.

Vėžio Zodiako ženklo atstovių oda dažniausiai pavydėtinai graži. Verta ir toliau ją puoselėti.

Liūtas

Šis Zodiako ženklas mėgsta prabangą. Gimusios po Liūto ženklu visuomet rinksis vieną geros kokybės,vardinį drabužį nei visą eilę paprastų. Jos mėgsta ne tik gerai jaustis, bet ir būti pastebėtos. Todėl mėgsta ryškų stilių su klasikos prieskoniais. Itin gerai jaučiasi dėvėdamos ryškių spalvų ar kontrastingų raštų drabužius. Nemėgsta pigių papuošalų ar aksesuarų, todėl geriau savaitę nevalgys, bet įsigys prabangią rankinę. Šiais metais verta rinktis auksinę ar karališką purpurinę spalvos. Jos suteikia prabangos įspūdį.

Liūto Zodiako ženklo atstovėms verta daugiau dėmesio skirti nugarai. Paprastai šio ženklo merginos turi lygios odos ir raumeningas nugaras. Jas rekomenduojama atidengti vilkint šiais metais itin madingas palaidines ar sukneles atviromis nugaromis.

Mergelė

Šis Zodiako ženklas išsiskiria pedantiškumu ir smulkmeniškumu. Todėl jo atstovės itin kruopščiai renkasi drabužius – joms svarbu, kad jie tarnautų ne vienerius metus. Mėgsta elegantišką klasikinį stilių ir aukštą kokybę, dažnai renkasi rangų darbo gaminius. Galima sakyti, kas stereotipiška paryžietė yra Mergelės ženklo atstovė. Joms itin tinka žemės, klasikinės spalvos, kaip balta, juoda, tamsiai mėlyna, ruda ir sodriai žalia. Patariama išmėginti drabužius margintus gėlėmis ar gėlių raštais.

Mergelės Zodiako ženklo atstovės dažniausiai būna lieknos figūros ir gražios odos – tačiau tai kruopščios priežiūros rezultatas.

Svarstyklės

Šis Zodiako ženklas itin domisi mada ir yra itin kūrybingas. Tai tikras sprogstamasis užtaisas kuriant savitą stilių! Gimusios po Svarstyklių ženklu mėgsta gausiai puoštis, nevengia kontrastingų derinių ir visai nebijo eksperimentuoti mada. Kita vertus, jos itin moteriškos ir mėgsta tai pabrėžti, todėl jų spintoje gausu itin trumpų ar labai gilia iškirpte suknelių. Taip pat jos dievina aukštakulnius ir įvairiausius blizgučius. Svarstyklių Zodiako ženklo atstovės įkvėpimo turėtų ieškoti Rokoko epochoje – tuomet buvo itin populiarios pastelinės spalvos, be galo gausi puošyba, aksesuarai iš gėlių, auksas ir atviras seksualumas.

Svarstyklių Zodiako ženklo atstovės dažniausiai turi itin dailias kojas. Jas patariama dažniau rodyti vilkint trumpus sijonus ar šortus.

Skorpionas

Šis Zodiako ženklas mėgsta kokybę ir ramybę, bet yra itin stipri asmenybė. Jo atstovės formuodamos savo drabužių spintos turiniu vadovaujasi paprasta taisykle – drabužiai turi būti kokybiški, patogūs, bet griežtų formų. Jos itin mėgsta minimalistinį stilių ir dažnai renkasi tamsias spalvas. Gimusioms po Skorpiono ženklu itin tinka juoda, tamsiai mėlyna, violetinė ar tamsiai raudona spalvos. Šio ženklo atstovės itin gerai jaučiasi vilkėdamos drabužius, kurie primena griežtas uniformas, itin nemėgsta kičo ir romantiško stiliaus.

Skorpiono Zodiako ženklo atstovės turi jausmingas lūpas. Jas patariama išryškinti intensyvios spalvos lūpų dažais.

Šaulys

Šis Zodiako ženklas yra itin smalsus, o didžiausia jo aistra kelionės ir kitų kultūrų pažinimas. Tai daro didelę įtaką ir formuojant stilių. Gimusios po Šaulio ženklu geriau rinksis ne madingus, bet įdomius drabužius. Taip pat jos pirmenybę teikia patogumui, o ne grožiui. Todėl kartais jų spinta primena visą pasaulį – čia nėra vieno dominuojančio stiliaus. Čia galima rasti ir odinį sijoną ir gėlėtą suknelę, ir klasikinį švarką, ir, žinoma, džinsus. Joms itin tiktų dabar labai madingi trikotažiniai drabužiai, kuriuos galima įvairiai pritaikyti – pavyzdžiui, suknelė virsta palaidine ir atvirkščiai. Šio ženklo atstovėms patariama rinktis tamsiai mėlynos ir violetinės spalvos drabužius.

Šaulio Zodiako ženklo atstovės mėgsta įvaizdį - „nieko nedarau, bet esu graži“. Patariama rinktis žemės tonų makiažo priemones ir visuomet turėti kremą, apsaugantį nuo pavojingų saulės spindulių.

Ožiaragis

Šiam Zodiako ženklui itin svarbi aplinkinių nuomonė, todėl niekada nenorės nustebinti, šokiruoti ar priblokšti. Atvirkščiai, šio ženklo merginos itin mėgsta konservatyvų, griežtą stilių. Tačiau jos taip pat itin domisi istorija ir mėgsta antikvarinius aksesuarus ir papuošalus. Joms patinka lankytis sendaikčių turguose ir čia įsigytais aksesuarais suteikia subtilių prieskonių savo aprangai. Gimusioms po Ožiaragio ženklu tinka tamsios žemės arba neutralios spalvos, kaip kūno, dramblio kaulo.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovės gali pasigirti itin dailiais ir baltais dantimis.

Vandenis

Šis Zodiako ženklas yra tikras individualistas ir naujų išradimų gerbėjas. Jo atstovės savo stilių formuos pagal tik joms aiškias taisykles, niekada nepaklus madai ir nesiklausys aplinkinių nuomonės. Gimusios po vandenio ženklu dažniausiai būna itin socialiai aktyvios, todėl niekada nedėvės tikrų kailinių ir geriau rinksis dirbtinę odą. Šios merginos taip pat stebi naujoves ir yra pirmos , kurios išbando naujausius išradimus. Joms geriausias papuošalas – naujos kartos išmanusis telefonas ar kitas elektroninis žaisliukas. Šiam Zodiako ženklui itin tinka visos ryškios, sintetinės spalvos.

Vandenio Zodiako ženklo atstovės dažniausiai turi itin gražias kojas ir pėdas. Į jas galima atkreipti dėmesį renkantis spalvingą ir įdomią avalynę.

Žuvys

Šis Zodiako ženklas linkęs į mistiką ir filosofiją. Merginos, gimusios po Žuvies ženklu, mėgsta atrodyti paslaptingomis. Jos niekada neparodys per daug kūno, mieliau rinksis ilgus drabužius ar juos sluoksniuos. Tačiau joms taip pat itin tinka blizgūs audiniai ir žėrintys papuošalai. Šio ženklo atstovėms tiks visos mėlynos ir žalios spalvos.

Žuvų Zodiako ženklo atstovės turi labai gražias ir išraiškingas rankas. Jas patariama gausiai puošti žiedais arba vienu, bet dideliu žiedu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis