Birželio mėnesio horoskopas: kai kam šis mėnuo bus lemtingas

Birželis bus lengvesnis ir aktyvesnis nei gegužė. Prasminga gilintis ir suprasti, kur esame linkusios naudoti savo energiją, suvokti savo motyvacijos ir jėgos šaltinius. Užbaigusi visus egzaminus gali leisti sau atsipalaiduoti ir pasinerti į atostogų sūkurį. Pasisemsi pozityvumo, spinduliuosi teigiamomis emocijomis, būsi labai patraukli. Birželio pabaiga ramesnė ir harmoningesnė, galėsi puoselėti gražius tarpusavio santykius, atsiras naujų galimybių norinčioms pakeisti darbą ar susirasti papildomą pajamų šaltinį.

Horoskopą parengė astrologė Urtė Jančauskaitė, www.tarpzvaigzdziu.lt

Avinas

Naujas mėnuo – naujos galimybės! Birželio mėnesį gali sulaukti kelių viliojamų pasiūlymų – jie padės visiškai pakeisti pagrindinę tavo gyvenimo kryptį. Neverta atsisakyti tokios galimybės praturtėti ir pakeisti gyvenimo į gerąją pusę! Svarbiausi dalykai, kurių tau prireiks birželio mėnesį, – atidumas ir dėmesingumas.

Birželio vidurys bus palankus artimoms ir tolimoms kelionėms, išvykoms, komandiruotėms ar iškyloms. O štai mėnesio pabaigoje galimi kivirčai su artimaisiais. Galbūt tu ir nebūsi kalta, bet teks ieškoti išeities ir taikytis ar raminti kitus. Jeigu sugebėsi surasti tinkamą sprendimą, šeimoje netrukus vėl įsivyraus santarvė.

Visus klausimus, susijusius su priešinga lytimi ir santykiais su ja, nustumsi į paskutinę vietą. Tiesiog neliks laiko naujoms pažintims ir romantiškiems pasimatymams. Tik atlikusi savo pagrindinius reikalus galėsi atsikvėpti ir pamąstyti apie romantiką. Aistrų nebus, bet romantiška nuotaika atsiras.

Šį mėnesį ypač seksis su Vėžiais, Vandeniais, Žuvimis.

Būk atsargesnė su Liūtais, Mergelėmis.

Jautis

Jeigu birželio mėnesio pradžioje jausiesi labai prislėgta, per daug išvarginta darbų ir rūpesčių, tai bus žvaigždžių ženklas, kad kažką reikia skubiai keisti. Žvaigždės stengsis sukrėsti tave, kad praregėtum. O tai galima padaryti tik dar labiau apsunkinus padėtį. Birželio mėnesį veikiausiai kils stiprus poreikis padėti kitiems. Tai galės būti naudinga ir tau pačiai – padėdama kitiems, atgausi sielos ramybę. Beje, darbas padės nukreipti mintis į šoną.

Mėnesio pabaigoje pradės akivaizdžiai sektis, pavyks įgyvendinti gerus tikslus ir ketinimus. Daugiau pasitikėk kitais žmonėmis ir priimk siūlomą pagalbą. Jei išvengsi nesusipratimų darbe ir namuose, aiškiau galėsi įvertinti savo elgesį ir priimti tinkamus sprendimus. Birželis – būtent tas mėnuo, kai dėl laimingos meilės prireiks sudėtingo ir gal net klastingo plano. Improvizacijos nieko gero neduos.

Šį mėnesį ypač seksis su Jaučiais, Svarstyklėmis, Vandeniais.

Būk atsargesnė su Vėžiais, Mergelėmis.

Dvyniai

Birželio mėnesį jausiesi kaip niekada gerai. Nestigs gerų idėjų, savo entuziazmu užkrėsi kitus. Šį mėnesį palanku pradėti bet kokius naujus darbus ar veiklą. Būsi patenkinta ir pasitikinti savimi. Aplinkiniai žmonės netruks tai pastebėti ir ims linkti prie tavęs – nenustebk, jei tapsi lydere.
Birželio mėnesį pagaliau galėsi skinti savo ilgalaikių pastangų vaisius, ypač iš profesinės veiklos. Tai bus palankus metas kurti rimtus ateities planus. O santykių su priešinga lytimi sferoje viskas klostysis ne taip sklandžiai, kaip norėtum. Įsitikinusi savo unikalumu ir patrauklumu, gali pradėti elgtis per daug arogantiškai, grubiai ar įžūliai. Žinoma, partneris ir gerbėjai nesižavės tokiu tavo elgesiu. Vienišės gali tikėtis trumpalaikių meilės nuotykių, bet nieko daugiau, jei nepasistengs būti dėmesingesnės ir jautresnės kitiems.

Šį mėnesį ypač seksis su Avinais, Šauliais, Jaučiais.

Būk atsargesnė su Vėžiais, Mergelėmis.

Vėžys

Birželio pradžioje gali tapti tikra paniurėlė. To priežastis – gal netikėta žinia ar pablogėję santykiai su bendradarbiais, bendramoksliais. Gali pasidaryti jautri, itin reikli aplinkiniams, norėsi viską kontroliuoti. Birželio viduryje situacija keisis į gerąją pusę. Sėkmė sugrįš. Gali gauti netikėtų piniginių premijų, o turinčios savo verslą ar veiklą Vėžiukės džiaugsis sėkme. Žvaigždės pataria: būk kūrybiška!

Birželio pabaigoje sėkmė nesitrauks. Jausiesi pakylėta, puikiai sutarsi su artimaisiais, šeimos nariais. Skirk jiems daugiau laiko, dėmesio. Santykiuose su partneriu problemų nekils, jei tik pati jų nesukursi. Žvaigždės pataria birželį nesiaiškinti santykių, nes tai gali peraugti į rimtus konfliktus – jie pakreips santykius bloga linkme. Nekreipk dėmesio į apkalbas: visada atsiras pavyduolių, kurie negali ramiai žiūrėti į tavo laimę.

Šį mėnesį ypač seksis su Vandeniais, Šauliais.

Būk atsargesnė su Avinais, Ožiaragiais.

Liūtas

Birželio mėnesį tavo planai keisis vos ne kasdien. Pradėsi vieną darbą, persigalvosi, imsiesi kito. Kaip žinai, toks blaškymasis ir nenuoseklumas dažniausiai neduoda nieko gero. Pirmą vasaros mėnesį tykos daug pagundų. Patartina būti atsargiai, nes kartais ir pati nesuvoksi, kad žaidi su ugnimi. Visi tuo metu nupirkti daiktai atneš nusivylimą – neverta leisti pinigų, juo labiau kad tikrai reikėtų pataupyti nenumatytoms išlaidoms. Asmeniniame gyvenime kunkuliuos įvairios emocijos – bus ir nusivylimų, ir džiaugsmų.

Birželio mėnesį trokši naujų įspūdžių, aštrių pojūčių, malonių žodžių. Žvaigždės pataria su visais susitaikyti, atleisti kiekvienam, kuris dėl ko nors supykdė, užglaistyti konfliktus ir ramiai apsvarstyti tolesnio bendravimo perspektyvą. Kai neliks jokių slegiančių santykių, jokių priešų, tau ims šypsotis laimė. Ir rezultatai darbe, ir karjeros perspektyvos, ir santarvė namuose, ir sveikata – viskas priklausys tik nuo tavo sugebėjimo bendrauti su žmonėmis.

Šį mėnesį ypač seksis su Dvyniais, Ožiaragiais, Šauliais.

Būk atsargesnė su Vėžiais, Svarstyklėmis.

Mergelė

Mergelėms birželio mėnesį pasitaikys daug palankių progų. Nebėk nuo jų! Tik nepatartina pačiai skubinti įvykių. Apakinta savo sėkmės būsi linkusi entuziastingai ir rizikingai sudarinėti sutartis, aktyviai veikti profesinėje srityje. Visa tai bus geras dalykas, tačiau apsvarstyti kiekvieną žingsnį būtina.

Vasaros pradžioje Mergelėms derėtų apdairiai ir kritiškai apmąstyti savo socialinius santykius. Skirk dėmesio ir stenkis bendrauti tik su tais, su kuriais sieja kokie nors bendri interesai, nes daug energijos ir jėgų iš tavęs gali atimti visai nereikalingi žmonės. Kontaktų su energiniais vampyrais verta mandagiai, diplomatiškai ir ryžtingai atsisakyti – taip bus galima išvengti sveikatos sutrikimų. Turi stengtis pati nieko nekomplikuoti, padaryti tvarką darbe ir namuose. Būtina išvengti pervargimo, reguliariai rasti laiko sau ir retkarčiais atsiriboti nuo visko, gerai pailsėti.

Poroje gyvenančioms Mergelėms santykių srityje birželis žada ramybę. Tvarkysi namus, spręsi paprastas buitines problemas, lankysiesi įvairiuose renginiuose. Vienišėms santykiuose su priešingos lyties asmenimis žvaigždės pataria nedaryti skubotų išvadų: didelė tikimybė, kad ką nors suprasi ne taip, kaip reikia, ir atstumsi tau patinkantį žmogų. Kai suvoksi savo klaidą, grįžti į pradinę padėtį bus sunku.

Šį mėnesį ypač seksis su Jaučiais, Ožiaragiais, Liūtais.

Būk atsargesnė su Vandeniais, Žuvimis.

Svarstyklės

Birželio pradžia – ne pats tinkamiausias metas kopti karjeros laiptais. Jeigu tikiesi būti paaukštinta, greičiausiai liksi neišgirsta ar nesuprasta, tad atidėk pokalbį su vadovybe vėlesniam laikui, kad ir antrajai birželio pusei. Mėnesio viduryje situacija gerės. Nepriekaištingai atlikusi darbą ar tiesiog dėl laimingo atsitiktinumo gali būti pastebėta ir įvertinta. Tai net gali papildyti tavo piniginę. Tiesa, darbo krūvis šiuo laikotarpiu greičiausiai padidės. Kadangi esi nuolat svarstanti ir abejojanti, nepulk mesti darbo iškilus sunkumams. Verčiau susiimk ir parodyk kitiems ir sau pačiai, ką gali!

Birželio mėnesio pabaigoje norėsi pailsėti, pabūti su draugais. Greičiausiai pasirinksi aktyvias pramogas. Tai puikus laikas keliauti, lankytis renginiuose ir pan. Vienišos ženklo atstovės birželį gali tikėtis naujų pažinčių, tačiau ilgalaikių santykių žvaigždės nežada. Gal kuriuo nors momentu ir tikėsi, kad naujoji simpatija gali tapti tavo gyvenimo dalimi, tačiau greitai pastebėsi trūkumus, neigiamas savybes, su kuriomis negalėsi susitaikyti.

Šį mėnesį ypač seksis su Avinais, Skorpionais, Ožiaragiais.

Būk atsargesnė su Vėžiais, Šauliais.

Skorpionas

Birželį gali spausti pauzės mygtuką. Šį mėnesį reikia telktis į vidinius pokyčius, o ne į išorinius veiksmus. Jei reikės priimti svarbų sprendimą, apsvarstyk visus „už“ ir „prieš“. Rūkas prasisklaidys birželio 9-ąją ir atvers kelią tiesai, ši sprogs mėnesio pabaigoje. Mėnesio viduryje į tavo gyvenimą ateis šeimos, namų temos. Tokiu metu dažniausiai sugrįžtama į seniai pamirštus tėvų namus, prisimenama tėvynė ir šeima. Tinkamas laikas imtis namų ir šeimos reikalų, daugiau bendrauti su vaikais ir namiškiais. Padaugės vakarėlių ir iškylų.
Nuo 22 d. pinigai gali patys kristi į rankas. Tiesa, yra nemenka rizika, kad lengvas turtas tave tarsi apsvaigins, todėl ne visada sugebėsi atsilaikyti prieš abejotiną sandorį, nereikalingą pinigų švaistymą. Būk išmintinga! Vasarą ieškosi to žmogaus, kuris galėtų įvertinti tavo vidinį pasaulį ir sugebėtų susitaikyti su tavo dažna nuotaikų kaita. Didelė tikimybė, kad vienišos Skorpionės vienu metu užmegs net kelis romanus.

Šį mėnesį ypač seksis su Mergelėmis, Žuvimis, Vandeniais.

Būk atsargesnė su Liūtais, Vėžiais.

Šaulys

Žvaigždės prognozuoja, kad vienu metu demonstruosi ir draugiškumą, ir irzlumą, kandumą. Patartina dažniau laikyti liežuvį už dantų – dėl sarkastiškumo gali prarasti draugus, gerus santykius su kolegomis. Džiaugsiesi sveikata, jei visuomet tinkamai įvertinsi savo jėgas. Gali būti, kad kažkuo taip susidomėsi, jog pamirši pavalgyti, neisi reikiamu metu miegoti ir negailėdama savęs dirbsi be poilsio. Žvaigždės primygtinai pataria nepamiršti deramai pailsėti ir atsipalaiduoti. Mėnuo bus ypač sėkmingas toms, kurios sukasi medicinos ar socialinio darbo srityse. Bus daug galimybių sužibėti!

Pasikliauk savo intuicija – ji visada nukreips reikiama linkme. Be jokių kliūčių ir trukdžių pasieksi viską, ką suplanavai. Žvaigždės taip pat pataria mandagiau bendrauti su aplinkiniais, kad išvengtum nesusipratimų. Mėnesio viduryje santykius gali užklupti šiokia tokia krizė – teks permąstyti savo elgesį ir sumažinti nepagrįstas abejones. Vienišės šiuo laikotarpiu rimtai galvos apie tai, kad atėjo laikas keisti savo gyvenimą, ir aktyviai ieškos antrosios pusės. Beje, ne trumpalaikiams santykiams užmegzti, o visam gyvenimui.

Šį mėnesį ypač seksis su Jaučiais, Dvyniais, Svarstyklėmis.

Būk atsargesnė su Žuvimis, Vėžiais.

Ožiaragis

Vasaros pradžioje visos Ožiaragių mintys suksis tik apie meilės pobūdžio išgyvenimus. Pajusi potraukį nuotykiams, trumpalaikiam flirtui, romantiškiems pasimatymams, tačiau sugebėsi išsaugoti šaltą protą ir mąstyti gana blaiviai, iš tolo atskirsi bet kokį pataikavimą ir nenuoširdumą. Be to, norėsi kuo skubiau išsiaiškinti santykius ir viską sudėlioti į savo vietas.
Šiokios tokios sumaišties į iš anksto suplanuotą artimiausią ateitį įlies nenumatytos situacijos ir labai netikėtos žinios. Kaip toliau klostysis įvykiai, priklausys tavęs pačios ir tavo sugebėjimo prisitaikyti prie sudėtingų aplinkybių. Puikus laikas tiek kaupti lėšas, tiek jas leisti. Lengva ranka leisi pinigus ir, kuo daugiau jų išleisi, tuo daugiau grįš atgal. Jei po mokslų nuspręsi susirasti darbą vasarai, sulauksi daug šaunių pasiūlymų! Žinoma, galvoje suksis mintys ne vien apie darbą, bet ir apie svajingus romanus. Juk taip smagu lydėti saulę, kai šalia – simpatiškas vaikinas!

Šį mėnesį ypač seksis su Avinais, Svarstyklėmis, Jaučiais.

Būk atsargesnė su Vėžiais, Šauliais.

Vandenis

Artėjanti vasara parengė tau aistrų, meilės, naujų draugų ir kelionių laiką. Vandeniams klius nemažai išbandymų. Vienas jų – permąstyti savo vertybes ir suvokti, kad dovanotus talentus reikia tinkamai išnaudoti. Žvaigždės pataria kritiškai pažvelgti į save. Vasaros pradžia neleis atsipalaiduoti – žadama nemažai permainų: tai gali būti nauja pareigybė, tolima kelionė ar vaiko gimimas. Šios permainos apvers tavo gyvenimą. Ir nors tikėtina, kad gyvenimo pokyčiai bus malonūs, tu gali sutrikti ir pulti stresuoti. Meilės sferoje Vandenės galės pereiti į naują santykių lygį su savo išrinktuoju. Bendraudama labiau pasitikėsi savimi. Deja, ne kartą teks atsižadėti savo interesų ir leistis į kompromisus – anksčiau tai nebuvo tau būdinga. Greičiausiai būsi labai pedantiška ir norėsi viską kontroliuoti, o tai nepatiks tavo partneriui. Beje, dėl to paties gali kilti konfliktų ne tik su mylimuoju, bet ir su draugais ir artimaisiais. Truputis pedantiškumo nėra blogai, tik nebūk per daug smulkmeniška.

Šį mėnesį ypač seksis su Žuvimis, Vėžiais, Liūtais.

Būk atsargesnė su Avinais, Svarstyklėmis.

Žuvys

Nuo meilės iki neapykantos – tik vienas žingsnis. Prisimink šią patarlę birželį, mat Visata gerokai pakurstys aistras, o jos akimirksniu gali virsti į audringus konfliktus. Taigi, norėdama, kad meilės reikalai klostytųsi kiek galima sklandžiau, privalai pasitelkti visą įgimtą žavesį ir prisiminti diplomatinius įgūdžius. Birželį turėsi puikią galimybę susitelkti į laimėjimus, iniciatyvą ir daugelį didžių dalykų, kurie gyvenimui suteikia prasmę. Žinai, ko nori, gali sugalvoti apgalvotų strategijų, esi kupina entuziazmo. Pirmosios dvi savaitės bus ramesnės, nesulauksi daug dėmesio, tačiau šiuo laikotarpiu išsikapstysi iš nežinomybės ir, pasinaudojusi pažintimis, sukursi savo originalią veiklą. Bendrausi lengvai, todėl nesunkiai rasi naujų bendražygių, jų padedama užsidirbsi. Sėkmė aplankys mėnesiui baigiantis.

Žvaigždžių patarimas: venk potencialių konfliktinių situacijų ir, susidūrusi su sunkumais, neužmiršk humoro jausmo!

Šį mėnesį ypač seksis su Jaučiais, Svarstyklėmis, Šauliais.

Būk atsargesnė su Mergelėmis, Avinais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis