3 Zodiako ženklai, kurių džiugesį 2017 užtemdys juodas debesis

Iš visos širdies džiaugtis gyvenimu moka tik maža dalis žmonijos. Daugelis greitai paniursta, susierzina, supyksta ar juos užklumpa kitos negatyvios emocijos. Tiesa, neretai nuotaiką temdo ne jausmai, o aplinkybės. Mums pranešta - yra 3 Zodiako ženklai, kuriems ateinantys metai lems aplinkybes, gadinančias nuotaiką.

Avinas. Neslėpkime - Avinai neretai greitai susierzina ar puola kivirčytis. Žvaigždės lemia, jog likusiais metais situacijų, kuomet Avinai trokš įrodyti savo tiesą, bus nemažai. Deja, nepavyks sėkmingai to padaryti, mat aplinkybės lems, jog dažniausiai Avinai bus neteisūs. Todėl likę metai Avinams bus kupini ginčų ir nesusipratimų. Vertėtų atidžiau rinkti žodžius ir nesivelti į bereikšmius konfliktus, kurie neneša jokios naudos. Juk žodis - ne žvirblis...


Ožiaragis. Ožiaragiams likę metai bus kupini nerimo. Tai ir taip gana jautrios asmenybės, kurios skaudžiai priima kiekvieną kritiškesnį žodį bei nelengvai pereina sunkumus, o likusiais metais ypatingai viską ims giliai į širdį. Vertėtų kuo mažiau gilintis į tai, ką pasako kiti ir mokytis apginti savo nuomonę. Likę metai gali pažerti nemažai prieštaringų nuomonių, taip pat savoje aplinkoje gali pasirodyti nemažai žmonių, kurie linkės pikto. Ožiaragiams vertėtų nusiteikti sunkumams, tačiau nepamiršti, jog jie turi nemažai vidinės stiprybės, kurią išlaisvinę galės džiaugtis puikiais metais.


Vandenis. O, prieštaringieji Vandeniai. Likę metai nebus lengvi tuo, jog aplink jus suksis nemažai pikta linkinčių žmonių. Žvaigždėse nusimanantys teigia, jog Vandeniams reikėtų pasisaugoti išdavysčių ir apkalbinėjančių žmonių. Patys Vandeniai likusiais metais neretai jausis lyg nesavi - trūks pasitikėjimo savo jėgomis, stigs ryžto ir valios. Vienintelis Vandenius motyvuojantis dalykas - meilė, kurios ateinančiais metais netrūks. O su pikta linkinčiais teks gerokai pakovoti. Kita vertus, kada jie Vandenių nesupo?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis