3 Zodiako ženklai, kurie pasižymi didžiausia klasta

Klastūnai, intrigantai ir dramų sukelėjai - taip dažnai apibūdinami šie Zodiako ženklo atstovai. Nors puikių, teigiamų savybių šie Zodiako ženklai turi daugybę, kodėl kiti dažniausiai regi tik jų neigiamus bruožus?

Jautis. Jaučiai, nors yra tie, kurie visuomet ieško teisybės, neretai patys nusižengia teisingumo normoms. Kalbame mes ne apie įstatymų pažeidimus - Jaučiai neretai elgiasi klastūniškai ir net kerštingai. Ypač su žmonėmis, kurie jiems neįtinka - tokius žmonės Jaučiai gali net terorizuoti. Jei Jautis yra paskiriamas kaip vadovas, gero nelauk. Jaučiai gana griežti, todėl labai rimtai žiūri į savo, kaip vadovo, pareigas. Niekas nepraslystų pro jų akis... Kita vertus, toks jų elgesys skatina disciplingumą. Tačiau yra tokių, kurie jaučių prisibijo dėl jų tulžingo būdo.

Skorpionas. Teigiama, jos Skorpionų charakteris - pats sunkiausiais iš visų Zodiako ženklų. Viena vertus, Skorpionai turi daugybę teigiamų savybių, tačiau jų klastūniškumas stebina daugelį. Būtent Skorpionai dažniausiai yra tie, kurie rezga intrigas ir kurpia planus, kaip kažkam pakenkti. Dažniausiai jie inicijuoja konfliktus ir ginčus, nes jiems visuomet prireikia audrų gyvenime. Viena vertus, su Skorpionais niekuomet nebus nuobodu (jei Skorpionas jus mėgsta), kita vertus, dramų sūkuryje ne kiekvienas gali ištverti.

Vandenis. Vandeniai dažniausiai yra linkę apkalbėti ir kerštauti. Jei žmogus jiems patinka, Vandenis jam gali atiduoti viską, tačiau jei Vandenis jam jaučia antipatiją... Tuomet belieka ruoštis. Vandeniai nėra tie, kurie pirmi ims taikytis ir tikrai ne tie, kurie kiekviną palydės draugišku žvilgsniu. Kartais jie gana kritiškai žvelgia net į paprasčiausius dalykus. Tad klastūniškumas ir abejingumas - neatsiejam jų asmenybės dalis. Viena vertus, tokios savybės Vandenius grūdina ir verčia aplink save suburti ratą patikimų žmonių, tačiau kita vertus, gali tapti kliūtis susipažįstant su naujais žmonėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis