3 Zodiako ženklai, kuriais sunkiausia pasitikėti

„Su šituo tai neprasidėk“, „Venk jo kaip velnias kryžiaus“, „Girdėjau apie jį ne kokių gandų“ , - tokios ir dar baugesnės kalbos pasiekia žmonės, kurie susiduria su šių Zodiako ženklų atstovais. Sako, jai pasitikėti neverta...

Dvyniai. Jau pats Zodiako pavadinimas išduoda, jog šie asmenys turi du veidus. Pirmasis - draugiškas, geranoriškas ir optimistiškas, o štai kitas, kai reikia, parodo ir kitą medalio pusę. Jei Dvynys jaučiasi įskaudintas, jis padarys viską, jog kitas žmogus kentėtų lygiai taip pat, kaip kenčia jis. Dvynys yra linkęs kerštauti, o nuoskaudų dažnai neužmiršta labai ilgai. Atleisti Dvyniui taip pat labai sudėtinga - ko gero, sunkiausia ištarti šį žodį, mat jis kertasi su jų principais. Dyniai taip pat pasižymi nenuspėjamumu - vieną dieną jie gali žarstyti komplimentus, teikti pasiūlymus bendrai veiklai, o štai kitą dieną juos apims nepasitenkinimas ir troškimas nuo visų pabėgti. Todėl bendraujant su Dvyniais verta atminti, jog jų asmenybės kontrastai itin ryškūs.

Nors Šauliai itin vertina draugystę ir dažniausiai susiranda ilgamečius draugus, to negali pasakyti apie jų santykius su priešinga lytimi. Jei susidūrei su Šauliu, žinok, jog pats blogiausias dalykas Šauliui yra jo laisvės suvaržymas. Šaulys nemėgsta įsipareigoti ir būti įspraustas į rėmus, todėl jei jaučia, jog kažkas jį spaudžia, pradeda žvalgytis kitur. Todėl žmonėms, kurie mėgsta ramybę ir svarbiausia vertybe laiko pasitikėjimą vienas kitu, su Šauliais labai sudėtinga sugyventi. Šauliai taip pat yra linkę daug keliauti, mėgsta nuotykius, naujus potyrius. Sakysite, tai teigiamas bruožas? Tik ne tada, kai šnekame apie asmeninius santykius. Darniai juos klostyti Šauliams sekasi sunkiai, mat jų laisva siela iššaukia nuklydimus ir išdavystes.

Žuvys. Žuvų ženklo atstovai, nors yra imlūs ir gudrūs, dažnai veikia prieš kitus. Jie paprasčiausiai sugeba apvynioti naivesnius ir jautresnius aplink pirštą - prižada jiems aukso kalnus, tačiau pažadų ištesėti neketina. Santykiuose Žuvys susikuria labai didelius lūkesčius - tam, jog partneris juos atitiktų, reikia gerokai pasistengti. Žuvys taip pat pasižymi dideliu plepumu, todėl neretai gali išpliurpti ir didžiausią paslaptį, pačios to nejausdamos. Todėl pasitikėti Žuvimis įmanoma, tik reikia žinoti šio Zodiako ženklo pagrindinius minusus ir stengtis jų neiššaukti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis